Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

değişim başlıyorr

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri değişim başlıyorr Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sanırım bugun 9. gunum ve ben bu gunluğu yeni farkettim artık fırsat buldukca yazıcam buraya ilk 8 gun biraz biraz ustune ekleyerek gidiodum arada hafif bas ağrıları sinir bozuklukları haksızlıkları gorme dik yürüme gibi etkiler gormeye basladım ama en belirgini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

değişim başlıyorr

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-11-2009, 09:54 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 9
9 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gioros is an unknown quantity at this point
Lightbulb değişim başlıyorr

sanırım bugun 9. gunum ve ben bu gunluğu yeni farkettim artık fırsat buldukca yazıcam buraya ilk 8 gun biraz biraz ustune ekleyerek gidiodum arada hafif bas ağrıları sinir bozuklukları haksızlıkları gorme dik yürüme gibi etkiler gormeye basladım ama en belirgini gozlerimdi renkleri yesil yani yesil ama o kadar solgun mat bi yesildi ki yesil demeye 1000 sahit isterdi ama simdi pasparlak güneş gibi maaşallah :D ve ben şanssız olduğumu zannederken bugun ne kadar sanslı oldugumu gordum. merak etmeyin hepsini anlatıcam :) dedigim gibi herşey yavaş yavaş gelisirken bugun bambaska seyler oldu. sabah eski beni suclu hissettiren bi ruyayla uyandım ve gozlerimle gorunce amaaaan dedim bu mu benim bilincaltımı dolduran sey ve derhal kendimi affettim :) sonra okulum vardı ona gittim ilk dersim bostu ve bi de kimi goriim sınıftan arkadasım onun sevgilisi ve uzun suredir bakıstıgım (6 gundur) kız orda oturuo kız da ole bole guzel degil ama yaa :D:D normalde olsa gitmezdim ama neredeyse kosa kosa gittim :D orda oturdum biraz muhabbet ettik beraber sonra gozum yan masadaki tavlaya takıldı arkadasa sordum bilion mu oynamayı yok dedi sonra o guzellik abidesine sordum oynayalım dedi basladık oynamaya arkadasımla sevgilisi gittiler biz basbasayız beni tanısanız bunun benim icin pek normal bisey olmadıgını anlardınız artık ikimiz de tavlanın bahane oldugunu anlayınca sohbete daldık iste tanıstık okul burc falan filan 5dk muhabbet edip 1dk tavla oynadık yani benim yardımlarımla kız bni 5-3 yendi (yoksa bn 6-0 yenerdim de bakmayın siz =D) sonra dersi oldugundan dolayı gitmek zorunda kaldıgını ozur diledigini soyledi ve bana bi rövanş sozu verdi ben de ona hayır demedim tabi =) neyse iste bole bi gun gecirdim. simdi diceksiniz ki hani nerde burda sans hemen cevapliim : o 3unu aynı masada gormek, tavlaya gozumun gitmesi, ona yardım edip yenilmem ve rovans icin bi daha beraber olcaamız.. ben bunları ayarlayarak yapmadıgıma gore bu sans degil de nedir??
ayrıca ben ilk 5 gun ne olcaksa olsun havalarındaydım ama artık ole degil ne olcaksa benim istediim gibi olsun diyorum artık.. tekrar gorusmek uzere kendinize iyi bakın cunku o sizsiniz...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

gioros isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2009, 07:07 PM   #2 (permalink)
Teğmen

Standart Cevap: değişim başlıyorr

sevgili gunluk :D

bugun(sanırım 17. gun) cok ilginc bi gundu...

telkinlerin etkisi iyice belirli olmaya basladı. artık dik yurumek bi yana gogusumu gere gere yuruyorum..

kendime guvenim geldi, insanlarla eskisinden daha rahat iletisim kurabiliyorum, insanların bana bakısları degismeye daha dogrusu artmaya basladı diyebilirim.. girdigim ortamlarda cok daha fazla dikkat cekiyorum.. en buyuk derdim akıcı konusmak ve icinde sucluluk, ego guclendirici ve kendine guven telkinleri bulunan listeme bugun topluluk karsısında konusmayı ekleyip buna son vermek istiyorum..

aaaah ah gercekten hayatım degisti =) bi de su vizeleri firesiz atlatırsam tamamiyle degiscek :D

ve gelelim bugunku anıma.. bugun okuldan otobusle geldim ve duragımda indim. daha dogrusu bi durak once indim cunku kafamdakileri dagıtmak ve bi sigara molası vermek icin hep boyle yaparım..

neyse yaktım son sigaramı kulaklıklarımı taktım tam muzik degistirirken bizim buralarda gezen deli olan (gercekten deli ama) ve temizlik bezi satan yaklasık 25 yaslarındaki eleman geldi bana biseyler soyledi.. anlamadım cunku kulagmda kulaklık vardı.. zannettim ki bez almamı istio.. naapcaksam :D bn de yok almıcam dedim kulaklıgımı cıkarıp o da sigara sigara dedi.megerse sigara istiyomus. yok dedim ben de (bu arada eskiden bn bole delilerden tırsardım cunku sagı solu belli olmaz hani) sonra bi baktım manyak ceplerimi yoklamaya basladı.. manzarayı dusunun... eskiden delilerden tırsan masum bi gencin cebini yoklayan bi deli.. heralde gencin korkup bozarmasını beklersiniz mantıken.. ama butun olay sanki benim kontrolumden cıkmıs gibiydi.. cebimi yokladıgı elini cok sert bi sekilde tuttum ve hızlıca ittirdim ve dedim napıon sen (deliye sorulcak bi soru degil biliyorum :D).. ve bunu yaparken inanılmaz bi sekilde hazırdım. kollarımı iki yana actım ve kavga pozisyonu aldım. vurmucaktım ama sinirlenmistim.. o kim ki yani benim cebimi yokluyo.. o kavga pozisyonunda ustune bi adım attım ve anında arkasını dondu ve hicbisey olmamıs gibi yavasca uzaklastı.. ben de pesinden gitmedim tabi..

iste boyle bi gun yasadım.. bu olayda en cok sasırdıgım olay rahatlıgım ve olayların kontrolum dısında ama aslında olmasını istedigim sekilde gerceklesmesiydi.. iginc bi deneyim oldu benim icin..

ve ayrıca bugun zaman zaman dalgalanmalar yasadım ilk defa. sanki bisey beni uzmus gibiydi ozellikle yalnız kaldıgım zamanlarda oldu.. cok ilginc ama yaa nedenini bilmedigim biseye neden uzuldum ki.. dun de bunun tam zıttıydı en sevdigi parka gelen cocuklar gibi mutluydum.. nerdeyse tum gun sırıtıp duran bi tiptim yaa :D

neyse gunluk murekkep bitiyo :D benden bu kadar
yazımı okuyan herkese minnettarım. her zaman anılarımı paylasabilecegim birilerinin olması mutlu edio beni.. tesekkur
şeysini yapanlara da asıl ben tesekkur ederim =) tekrar gorusene kadar kendinize iyi bakın.. hayat hep dilediginiz gibi olur umarım..
Alt 24-11-2009, 07:16 PM   #3 (permalink)
spestnaz
Guest

sizin adınıza çookkk sevindimm herşeyy gönlünüzce olur İnşallah
Alt 24-11-2009, 07:30 PM   #4 (permalink)
Teğmen

güzel dileklerin icin tesekkur ederim. inşallah senin de herşey gönlünce olur
Alt 24-11-2009, 07:34 PM   #5 (permalink)
spestnaz
Guest

Alıntı:
gioros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
güzel dileklerin icin tesekkur ederim. inşallah senin de herşey gönlünce olur
İnşallah ya çok sağolun bayram dönüşü başlamayı düşünüyorum. bana dua edin
Alt 24-11-2009, 07:39 PM   #6 (permalink)
Teğmen

belli ki sen hayatını degistirmeye kararlısın ve inanıyorum ki yurekten isteyen herkes basarabilir bunu. inşallah isteklerin konusunda Allah yardımcın olur..
Alt 12-12-2009, 11:01 PM   #7 (permalink)
Teğmen

Tekrar merhaba arkadaslar. vizelerimin internete girmeye bile izin vermedigi 2 hafta sonunda tekrar burda bulunmaktan mutluyum :)

Bugun bir anı degil de telkinlerin bana kazandırdıgı bir ozelligimin -iyi gozlem yapmanın- sonucu farkına vardıgım bir hayat kuralından bahsetmek istiyorum; adaptasyondan..

Simdi biraz adaptasyondan bahsedelim, nedir adaptasyon? adaptasyon insanın yeni bir seye (hersey olabilir, ülke, ev, kisi, telefon, hatta kulaklık) alısması suresince gecen zamandır. tabi bi surec adapte olacagı seye gore degisir. mesela yeni bi kulaklık aldınız. bu eskisinden daha yukses ses veriyor. bir sure yuksek sesin farkında olursunuz ama daha sonra size normal gelmeye baslar. iste normal gelmeye basladıgı zaman adaptasyon surecini tamamlamıs ve adapte olmus olursunuz. bu hayatınıza giren her yeni seyde boyledir. fobilerin de bu yuzden ustune gitmek gerekir - korkugunuz seye adapte olmak icin.. veya evlilikten once bu yuzden bir sure gerekir, adapte olup uyum saglayabildiginizi gormek icin..

Haklı olarak diceksiniz ki yahu anlatıon tamam farkettik biseyleri ama ne oldu simdi yani bunu ogrenince?? hemen anlatiim :)

Adaptasyon suresince takdir edersiniz ki bazı degisiklikler olur.. ne gibi degisilikler, mesela kor olan bi insanın (Allah kimsenin basına vermesin) bu surecte kulaklarının hassaslıgı gelisir, herseyi daha iyi duyar.. konusamayan bi insanın beden dili gelisir. iste bu tarz degisimlere rastlanır. kendimden de ornek vermem gerekirse benim sol kolum kırılmıstı zamanında, alcıdayken sag kolum daha fazla gelisti kas yapısı baya guclendi.

iste zaman bunun icin herseyin ilacıdır, adapte olmak icin.. Allah korusun bi yakınınız olse o kisinin yakınlıgına baglı olarak belli bi zaman adaptasyon sureci gecirirsiniz ve onsuzluga adapte oldugunuzda yasamınızın eskisinden cok da farklı olmadıgını gorursunuz..

Peki ben bunları neden anlattım..?

Allah insanların esitligi icin, en buyuk acıların hafiflemesi icin , en sıkıcı islerin normal gelmesi icin ve daha aklıma gelmeyen bunca sey icin bizlere boyle bir nimet sunmustur ve bence bunun icin sukretmemiz gerekir..

(nacizane fikrimdir)

sıkılmayıp da okuyan herkese sevgi ve saygılarımı sunarım =)
Alt 12-12-2009, 11:07 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

çok_mutlu:) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 645
228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura about

eline sağlık çok güzel anlatmışsın daha güzel sayfalarını okumak dileğiyle:)

çok_mutlu:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-12-2009, 03:13 AM   #9 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the rough

Ellerine saglik bir nefeste okudum .Guzel ve seri yazmissin .Benim de nacizane empati kur nasil bu duruma gelmis olabilir diye.Kendin de demissin delidir ne yapsa yeridir ,aman aklima kotu seyler getirmek istemem ablacim ama sen yinede dikkat et .
derya hanim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks