Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Kendinden memnun olmak ve istenilen hayatta yaşamak...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Kendinden memnun olmak ve istenilen hayatta yaşamak... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 17 Kasım 2009 Salı Telkinlker daha iyi geldi günlük artık, fakat belirgin etkileri yok ufak değişiklikler ama hayır aslında ufak değil önemli düşünce değişiklikleri yavaş yavaş daha iyi olucam inşallah umarım hepimiz öyle oluruz... Fakat bugün bir şey takıldı aklıma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Kendinden memnun olmak ve istenilen hayatta yaşamak...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-11-2009, 07:16 PM   #1 (permalink)
Teğmen

denizyıldızı2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
13 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizyıldızı2 is an unknown quantity at this point
Standart Kendinden memnun olmak ve istenilen hayatta yaşamak...

17 Kasım 2009 Salı
Telkinlker daha iyi geldi günlük artık, fakat belirgin etkileri yok ufak değişiklikler ama hayır aslında ufak değil önemli düşünce değişiklikleri yavaş yavaş daha iyi olucam inşallah umarım hepimiz öyle oluruz...
Fakat bugün bir şey takıldı aklıma düşündüm, sonra bu düşündüğümü biraz daha düşündüm ve doğru buldum bu düşüncemi belki doğru değildir bana öyle geliyordur belki çok hayali bir şey bu ama dedim ya doğru buldum bu düşünceyi...
Düşüncem şuydu, bu telkinler var sitede, dinliyorum; ego güven güçlendirici, suçluluk duyguları falan... Bunları dinliyorum evet fakat bugün dedim ki; insanın eğer istediği gibi bir hayatı yoksa nasıl kendinden memenun olabilir ki dedim?
Evet kendinden memnun olmak için hayatının istediğin gibi olması gerekmez mi? Benim haaytım istediğim gibi değil; istediğim hayat; daha sevgi dolu, daha güzel, daha özgüece yaşanan olumsuz duyguların daha az olduğu, öyle bir hayat, fakat gerçek hayatım bu istediğim hayatım gibi değil...
Bir insan istediği bir hayatı yaşayamazsa eğer bölünme yaşar ve kendinden memnun oolamaz; çünkü istediğimiz bir hayatta var olabiliriz...
Bu durumda ne yapmak lazım?.. O istenilen hayatı yaratmak o kadar kolay bir şey değil; hata zır bir şey ne yapılabilir ki?...
Bu kendinden memnun olmak o kadar da kolay bir şey değilmiş kısacası...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

denizyıldızı2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2009, 07:30 PM   #2 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kendinden memnun olmak ve istenilen hayatta yaşamak...

Merhaba denizyıldızı2

Günlüğün hayılı olsun :)

Peki ya kendinden memnun olduğun zaman istediğin hayatta oluşmaya başlayacak desem?

İstediğin hayat '''daha sevgi dolu, daha güzel, daha özgürce yaşanan olumsuz duyguların daha az olduğu,''' peki bu istediğin hayata ne kadar uygun davranıyorsun?

Yani sevgi dolu hayatı yaşamak istiyorsan eğer kendini ve çevrendeki insanları sevmen gerek, beklentisiz, koşulsuz..
Güzel bir hayat ne demek bilmiyorum, güzel çok kapalı bir tabir, nedir güzel senin için önce onu belirtmen gerek..
Özgürce yaşanan bir hayat istiyorsun, peki insanların hür iradelerine saygılı mısın, yoksa müdahaleci bir yapın mı var? Özgürce yaşamak ne demek?
Olumsuz duyguların daha az olduğu ise sadece seninle ilgilibir durum; sen kendine ne kadar olumlu davranırsan o kadar olumlu davranışlar görürsün çevrenden de. Yani kendine yaşattıklarını yaşatır çevrende sana.

Bir insan kendinden memnun olmaya başladığı zaman istediği hayatı yaşar, aksi takdirde memnun olması ya da tatmin olması dış koşullara bağlı demektir. Şu oldu mutluyum, bu oldu mutsuzum lar başlar. Özgürlük önce ruhta başlarsa özgürlük, mutluluk ancak içte yaşanmaya başladığı zaman mutluluktur, kimseye bağımlı olmadan.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2009, 07:57 PM   #3 (permalink)
Teğmen

13 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Redflowers evet yazdıkların doğru, fakat bunu bilmiyordum, ancak kendimden memnun olursam istediğim hayatı yaşamaya başlayabileceğimi bilmiyordum, bunu söylediğin için teşekkür ederim :))
Güzel çok kapalı bir tabir demişsin evet doğru; güzel bir hayat herkes için farklıdır. Benim için güzel bir hayat demek; insanı yıpratan hırslar olmadan, egoist olmadan; ve gereksiz kaygılar olmadan; sevdiklerimle birlikte mutlu güzel her zaman hatırlanmaya değecek bir hayat demektir.
Özgürce yaşamak; ilk önce endişeli olmamak demek benim için, çünkü endişe olduğu zaman insan özgür olamıyor; endişe insanı sarıyor en azından bana böyle oluyor ve ben endişeli olduğum anlarda kendimi özgür hissedemiyorum ve öylede olamıyorum...
Müdahaleci bir yapım mı var?.. Aslında biraz var evet ama ben insanların isteklerine saygılıyım sadece bazen insanları eleştirmek gereken durumlar olduğunda onları eleştiririm, çünkü bazen insanların istekleri zararlı ve yanlış olabiliyor, hem biraz eleştirci hemde korumacı biriyim galiba.
denizyıldızı2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2009, 08:24 PM   #4 (permalink)

Redflowers

2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Çok güzel, gel şimdi bunları iki ayrı çerçeveden değerlendirelim seninle.

İnsanı yıpratan hırslar, kime göre yıpratan hırslar? Seninle diyelim ki aynı işi yapıyoruz ve aynı kademedeyiz, maaşlarımız aynı, statümüz aynı. Ama sen birden bire yükseliyorsun ve ben hırs yapıyorum. Şunu da söylemek gerek benim yaptığım hırs seni hiç ilgilendirmez :) yani etkilemez. Bu benim aşmam gereken bir sorundur ve sadece bana zarar verir, eğer sana da zarar veriyorsa bunun en büyük ve ana nedeni senin yaptığın işe, yükselme nedenine güvenmiyor, inanmıyor olmandır. Eğer gerçekten hakettiysen o yükselmeyi ben istediğim kadar hırs yapıyım cirmim kadar yer yakarım :) Ateşimin külü bile sana değmez.. Ama sen! sen neye inanıyorsun?

Egoistlik ne demek? Egoist insan zararlı insan mıdır bilmiyorum, ben egoist olmanın yararlarını da çok gördüm, zararlarını da yaşadım. Egoist insan önce kendisini düşünür, e bunda ne kötülük var eğer kendisinin iyiliği başkalarının kötülüğü değilse ve o başkaları bu egoist insanı sadece kıskandıkları için onlara zararı olduğunu düşünüyorsa? Yine işimize gelelim; sen egoistsin ama kimseye bir zararın yok, (ki zaten insan her şeyden ve herkesten önce kendisini düşünmelidir ancak bu şekilde doğru bir hayatı yaşayabilir ve hayatını güzelleştirebilir' e girmiyorum bile farkındaysan:)) aksine mutlusun bu halinle ve herkesi de mutlu etmeyi seviyorsun megolaman yapın kendini sevmeni sağladığı gibi bunun verdiği hazla insanları, canlı ve cansız varlıkları da sevmeni sağlıyor. ee nerede bunun zararı? Ama egoistlikten kast insanlara veya diğer canlılara zarar verip kendi menfaatlerini düşünmekse tamamen bu yok edilemese bile ( bunun bile az da yararı vardır, yoksa yaratılmazdı) törpülenmesi sağlık için iyidir.

Gereksiz kaygılara da değinmiyorum, adı üstünde gereksiz :)

Özgürlük: endişeli olmamak. İnsan güvenmediği şeyden endişe duyar. Kendine ve yaşadığın hayata, akışa güveniyorsan endişe yersiz bir duygudur, hatta endişeye yer yoktur güven olan ortamda. Bunu da kendi içinde sorgulaman gerek.

İnsanları eleştiririm ve çünkü istekleri zararlı olabiliyor: kime göre zararlı? o senin bakış açın. Benim istediğim bir şeyi eleştiremezsin mesela, sadece fikrini söyleyebilirsin şöyle ya da böyle gibi. Ben eğer senin fikrine uyum sağlarsam senin fikrini benimseyip onu uygulayabilirim ama senin fikrin bana cazip gelmiyorsa kendi hayatımı yaşarım. Hem bırak zararlı ve yanlış istekleri de olacak her insanın tabii, bir çocuk yürümeyi öğrenmeden kaç defa düşüyor sence? Fikir sorulmadan yapılan her yardım eleştiridir. Eğer senden yardım isterlerse elbette fikrini söyleyebilirsin, ama aksi takdirde bunu yapman sana da bunun yapılması için yazılı olmayan bir antlaşmaya bilinçsiz bir şekilde imza atmak demektir. 'Ben sizin hayatınıza müdahale edebiliyorum, sizi siz yardım istemeden dahi eleştiriyorum bu hakkı kendimde buluyorum, öyleyse sorgusuz ve sualsiz biçimde siz de bana aynısını istemediğimi bağıra çağıra söylesem dahi yapabilirsiniz'' verilen mesaj bu.

Karar senin, hayat senin. Başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan önce kendine sonra başkalarına aynı şekilde davranmalısın :) Ortak kural.

Sevgiler.

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Alt 17-11-2009, 08:28 PM   #5 (permalink)
Sultan
Guest

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel, gel şimdi bunları iki ayrı çerçeveden değerlendirelim seninle.

İnsanı yıpratan hırslar, kime göre yıpratan hırslar? Seninle diyelim ki aynı işi yapıyoruz ve aynı kademedeyiz, maaşlarımız aynı, statümüz aynı. Ama sen birden bire yükseliyorsun ve ben hırs yapıyorum. Şunu da söylemek gerek benim yaptığım hırs seni hiç ilgilendirmez :) yani etkilemez. Bu benim aşmam gereken bir sorundur ve sadece bana zarar verir, eğer sana da zarar veriyorsa bunun en büyük ve ana nedeni senin yaptığın işe, yükselme nedenine güvenmiyor, inanmıyor olmandır. Eğer gerçekten hakettiysen o yükselmeyi ben istediğim kadar hırs yapıyım cirmim kadar yer yakarım :) Ateşimin külü bile sana değmez.. Ama sen! sen neye inanıyorsun?

Egoistlik ne demek? Egoist insan zararlı insan mıdır bilmiyorum, ben egoist olmanın yararlarını da çok gördüm, zararlarını da yaşadım. Egoist insan önce kendisini düşünür, e bunda ne kötülük var eğer kendisinin iyiliği başkalarının kötülüğü değilse ve o başkaları bu egoist insanı sadece kıskandıkları için onlara zararı olduğunu düşünüyorsa? Yine işimize gelelim; sen egoistsin ama kimseye bir zararın yok, (ki zaten insan her şeyden ve herkesten önce kendisini düşünmelidir ancak bu şekilde doğru bir hayatı yaşayabilir ve hayatını güzelleştirebilir' e girmiyorum bile farkındaysan:)) aksine mutlusun bu halinle ve herkesi de mutlu etmeyi seviyorsun megolaman yapın kendini sevmeni sağladığı gibi bunun verdiği hazla insanları, canlı ve cansız varlıkları da sevmeni sağlıyor. ee nerede bunun zararı? Ama egoistlikten kast insanlara veya diğer canlılara zarar verip kendi menfaatlerini düşünmekse tamamen bu yok edilemese bile ( bunun bile az da yararı vardır, yoksa yaratılmazdı) törpülenmesi sağlık için iyidir.

Gereksiz kaygılara da değinmiyorum, adı üstünde gereksiz :)

Özgürlük: endişeli olmamak. İnsan güvenmediği şeyden endişe duyar. Kendine ve yaşadığın hayata, akışa güveniyorsan endişe yersiz bir duygudur, hatta endişeye yer yoktur güven olan ortamda. Bunu da kendi içinde sorgulaman gerek.

İnsanları eleştiririm ve çünkü istekleri zararlı olabiliyor: kime göre zararlı? o senin bakış açın. Benim istediğim bir şeyi eleştiremezsin mesela, sadece fikrini söyleyebilirsin şöyle ya da böyle gibi. Ben eğer senin fikrine uyum sağlarsam senin fikrini benimseyip onu uygulayabilirim ama senin fikrin bana cazip gelmiyorsa kendi hayatımı yaşarım. Hem bırak zararlı ve yanlış istekleri de olacak her insanın tabii, bir çocuk yürümeyi öğrenmeden kaç defa düşüyor sence? Fikir sorulmadan yapılan her yardım eleştiridir. Eğer senden yardım isterlerse elbette fikrini söyleyebilirsin, ama aksi takdirde bunu yapman sana da bunun yapılması için yazılı olmayan bir antlaşmaya bilinçsiz bir şekilde imza atmak demektir. 'Ben sizin hayatınıza müdahale edebiliyorum, sizi siz yardım istemeden dahi eleştiriyorum bu hakkı kendimde buluyorum, öyleyse sorgusuz ve sualsiz biçimde siz de bana aynısını istemediğimi bağıra çağıra söylesem dahi yapabilirsiniz'' verilen mesaj bu.

Karar senin, hayat senin. Başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan önce kendine sonra başkalarına aynı şekilde davranmalısın :) Ortak kural.

Sevgiler.

harika paylaşım çok teşekkürler iyiki varsınız
Alt 17-11-2009, 08:53 PM   #6 (permalink)
Teğmen

Redflowers teşekkür ederim; :)) egoistlliğimi bana gösterdiğin için ve bunun zararı olmadığını bana gösterdiğin için...
Benim egoistliğim öyle büyük bir egoistlik değil. Bazen ruh halime göre geliyor, baznede çoğu zaman yaşıyorum ama kendi içimde; diğer insanlara yansıtmıyorum, onlara ben sizden daha önemliyim egoisttim mesajı vermiyorum, benim egoistliğim duygusal bir durum... Böyle hafif, sorunsuz, zararsız olan bir egoistliği niye sorun etmişim ki?... :)) Teşekkür ederim beni aydınlattğığın için...
Eleştirmeye gelince, eleştirmeyi sevmem aslında eleştirlmeyide öyle... Ama bazı durumlar, olaylar var ki insan eleştirmeden duramıyor, bunun adı saygısızlıksa ki öyle değildir ama saygısızlık olsa bile umursamam çünkü bunun saygısızlık olmadığını biliyorum.
İnsanların yaptığı bütün olaylara gülemiyoruz maalesef takdir etmek kadar bazen eleştirmek de gerekiyor, mesela bu siteye zarar veren birini ben eleştirirm, çünkü siteye zarar veriyor bizim mutsuzluğumuza neden oluyor; bunun gibi.
Alt 17-11-2009, 08:59 PM   #7 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
harika paylaşım çok teşekkürler iyiki varsınız
Sağol bengusu; sende iyiki varsın... Umarım bu site senin için çok faydalı,bereketli bir yer olur. :))
Alt 17-11-2009, 09:06 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

renkli61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 483
229 Mesajinıza toplam 948 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
renkli61 has a spectacular aura aboutrenkli61 has a spectacular aura aboutrenkli61 has a spectacular aura about

Günlüğün hayırlı uğurlu olsun içi mutluluk sözcükleriyle dolsun:):)değişim bireyin kendisinde başlar eğer kendini değiştirirsen otomatik olarak hayatında istediğin yönde değişecektir.öyle ya sen değiştin o aynı yerde kalamazya:D istediğin hayata ne kadar uygun davranıyorsun istediğim hayat şöyle falan diyorsun peki istediğin hayata uygun davranıyor musun ?Sevgi dolu bi hayatsa istediğin o zaman koşulsuz sevgi vereceksin etrafına ota,çiçeğe böceğe bile:)sevgi ağını genişletecen kısacası...ama her şeyden önce kendini sev.Senin sevmediğin birisini başkaları niye sevsin dimi:D

MÜKEMMEL OLMAK YERİNE,KENDİM OLMAYI SEÇTİĞİMDE,ASLINDA GERÇEK MÜKEMMELLİĞİN BU OLDUĞUNU BİLİRİM.KENDİM OLMANIN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU.

MUTLUYUMMMMM HER GEÇEN SANİYE DAHA DA MUTLU OLUYORUM:):):)

renkli61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2009, 09:18 PM   #9 (permalink)
Teğmen

Evet renkli61; kendimi sevmeyi deniyorum :)) Kendini sevmenin güzel bir şey olduğunu hissediyorum; fakat bunun tamalanabilmesi için biraz daha zamana ihtiyacım var. Ota çiçeğe böceğe sevgi göstermek; çiçeklere sevgi gösteririm de hayvanlara böceklere fobim var :))) Ama senin dediğini yapmaya çalıışcam gerçekten; sağol tavsiyen için...
Alt 17-11-2009, 09:27 PM   #10 (permalink)

Redflowers

Canım benim çok mu oluyorum bilmiyorum ama (yani günlüğünü işgal etme konusunda, bugünlerde bir yazasım vardı zaten sana denk geldi :) ) Şimdi kazı çevirelim bakalım o taraf pişti şimdi bu tarafını pişirelim

Egoistliğin çok zararlı olmadığını söyledik, hatta zaman zaman fazlaca yararlı olduğundan bahsettik. Sana şunu söylesem ne dersin? 'Duygu bulaşıcı bir durumdur ve biz insanlarla daha onlarla tanışmadan bile çoooook önce duygularımız tanışır.' Sen şimdi diyorsun ya hani onlara ben sizden daha önemliyim mesajı vermiyorum, aslında bunu veriyorsun nasıl veriyorsun duygularınla :)

Deniz yıldız'cım çok da güzel bir isim seçmişsin kendine, benim anlatmak istediğim şey BENCİL lik iyi bir şeydir değil, BEN cilik iyi bir şeydir. İnsan her şeyden önce kendisini sevmelidir ki başkalarını sevebilsin, önce kendisine iyi davranmalıdır ki başkalarına da davranabilsin. Benden yardım istemedin ama bak sana fikrimi belirtiyorum, sen değerlisin, muhteşemsin evet, ben de değerliyim ve muhteşemim ayrıca. Ama ama ama yolda gördüğün ve görmemezlikten geldiğin o tonlarca insan da (iş adamı, iş kadını, dilencisi, fakiri, belediye işçisi) onlar da değerli ve muhteşem. Ben iyi olursam onlar da iyi olurlar bu yüzden önce kendime bakmalıyım evet, ama kendimle beraber onları da yüceltmeliyim ki yüceliğimin de bir değeri olsun :)

Eleştirmek elbette saygısızlık değil, saygı çerçevesinde olduğu müddetçe, ama aynısını yaşarsın bunu bilelim :) Herkes bu dünyaya yalnız geliyor ve herkesin hayata bakış açısı, yediği, içtiği, düşündüğü ve uyguladığı şeyler bir olsa sence bu dünya bu kadar zevkli olur muydu? Neyi kimden öğrenebilirdik, yeni olan neyi deneyimleyebilirdik? Hepimiz özde zaten aynıyız canım. biliyorsundur mutlaka eleştiri yaparken karşımızdaki kişiye uzanan sadece bir parmak var, geri kalan üç parmak kendimizi gösteriyor. Yani önce ve daha çok kendini eleştiriyorsun aslında ne hakkında olursa olsun.

Bu siteye zarar veren çok insan oldu zamanında ve belki olur da gelecekte. Hepimiz yadırgadık, üzüldük, ne yapabiliriz diye konuşmalar yaptık yapıyoruz da hala. Ama burada olduğu gibi hayatta da akış devam ediyor. Ben mutsuz olmuyorum sevinmiyorum da herhangi bir anlaşmazlık çıktığında, çünkü benim mutluluğum ya da mutsuzluğum buraya bağlı değil ki, yaşam kaliteme bağlı, bana bağlı, dışarıda olan biten hiçbir şey benim içsel dengemi bozamaz. Mutlu olmayı dış etkenlere bağlamamayı öğrendim, mutsuz olmayı bağlamamayı öğrendiğim gibi. Olaylar ben onlara değer verdiğim ölçüde beni etkilerler bunu biliyorum. Birden oluşturmak elbette kolay değil çok yollardan ve sınavlardan geçtim ve hala geçiyorum ve geçmeye de devam edeceğim ömrüm yettikçe.. Ama ben bu Dünya'ya zevk içinde yaşamak için gönderildiğimi biliyorum her şeyden önce, gerisi hayatıma daha da zevk katmak için çıkmam gereken basamaklardır yanlızca.

Seni sevgiyle kucaklıyorum. Uzun bir müddet yazmam herhalde :)

Sevgiler.

Bookmarks