![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü umarım işe yarar :) bizde seni seviyoruz :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü iste dualarım seninle |
Cevap: spestnaz ın günlüğü teşekkürler sizlerin desteği varken kesin olacak diye bakıyorum. . süreç gerektiren bir şey. Dua edin. sizleri seviyorum |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
insandan kaçmak kolay kendimden kaçabilsem. |
Demedimki sana gel gezelim Gizlisi yok, belli benim ezelim Aradığın bende yok be güzelim |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü bırakmışım kendimi hayaller âlemine. . hep yanlış yerde, yanlış kişiyle, yanlış zamanda yapıyorum bunu. . ya bende problem var, yada herkes benden bir şeyler beklerken benden hiçbir şey beklememi istemiyorlar. ama apaçık ortada inasnın yapısında var, bu. benden böyle olmamı istemek enn büyük acımasızlık değil mi!! çekincelerle baş başa bırakmak beni, bile bile herşeyi yine de üstelemek, elimden alırcasına hayattan kazanabildiklerimi beni etkilemek. . ve sonunda tutunabileceğim birr parça dal bırakıp ortadan kaybolmak. . gökyüzü nün gök mavisi ne doğru uçmakk, güneşin sapsarı ışın demetlerine tırmanmak. ama biliyorsun gidenler unutulmuyor. sen de biliyorsun. o hâlde nedennn??? |
Cevap: spestnaz ın günlüğü seni sefios |
Cevap: spestnaz ın günlüğü ben de sizi seviyorum blissy bazen uçabiliyorum kusuruma bakmayın olur mu utananadam |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bayy günlüüükk bugün babam geldi ve onunla gezdik sabahtan beri. . veeeeeeee artık dışarıda gezememe takıntımdan kurtuluyorum. . böyyle koşacağımm blissy ayynı çocuklarr gibi, böyle göbek atacağım uy897 ama odada tabiiki music45 yaşamaya başlıyorum hayatımı tekrardann. . yenideeenn doğuyorumm bir Ay gibi. . güneşimin parlaklığını içimde biriktirdimm, şimdi aydınlatma sırası bennde derty hani herkesin gülüp geçtiği bir söz var ya; her şey çok güzel olacak. . ayynen öyyle işte. ben artık bu söze gülüp geçmiyorum actionsmile http://www.resimmotoru.com/data/medi...bek_opucuk.jpg hepinizi çoookk seviyoruumm blissy kendinize iyi bakınn mucuk mucuk cilgin897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 AM. |