Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   spestnaz ın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462407-spestnaz-gunlugu.html)

spestnaz 24-11-2009 07:03 PM

Cevap: spestnaz ın günlüğü

merhaba bay günlük. . herşey iyiye doğru kayıyor çoooookk şükür. . saat 8 de ahmet özhan ın konferansı varmış. kim olduğunu bilmiyorum ama gideceğim. yarın ankara ya gidiyorum. gider gitmez telkinleri dinlemeye başlayacağım. büyüükkk birr merak ve sabırla bekliyorum olacakları. Tümm site sakinleri sizzleriiii çookkmu çokk seviyorumm. Allah'a emanet olun. .

Sultan 24-11-2009 09:33 PM

canım seni ziyaret edeyim dedim.her şeyin iyiye doğru gitmesine sevindim.ahmet özhanı benim yerime de dinle sevgiyle mutlu olumlu pozitif kal

tetra 24-11-2009 10:26 PM

Sevgili spestnaz şunu unutmaki dışarda gördüğün herşey bilinçaltında var olan öğrenilmiş ve duyularınla hissettiğin hologramlar.yani sen kendini bu gördüğün hayatı yaşadığın herşeyi ben yarattım demelisin. Çünkü yaşadığın herşeyi sen çektin hayatına beğenmiyorsan değiştirme hakkında var dostum bunun güveniyle yaşa...

spestnaz 24-11-2009 10:50 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571469)
canım seni ziyaret edeyim dedim.her şeyin iyiye doğru gitmesine sevindim.ahmet özhanı benim yerime de dinle sevgiyle mutlu olumlu pozitif kal

son zamanlarda sayenizde çocuk gibi sevinmeye başladım. her ne kadar dışa vuramasam da içim kıpır kıpır anlatamam yaa sevincli sizzlere çoooookk teşekkür ediyorum dua da ediyorum çok seviyorumm sizleri blissy kendinize iyi bakın. mutluluk hiç mi hiç ayrılmasın siz ve ailenizden wave44

spestnaz 24-11-2009 10:55 PM

Alıntı:

tetra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571477)
Sevgili spestnaz şunu unutmaki dışarda gördüğün herşey bilinçaltında var olan öğrenilmiş ve duyularınla hissettiğin hologramlar.yani sen kendini bu gördüğün hayatı yaşadığın herşeyi ben yarattım demelisin. Çünkü yaşadığın herşeyi sen çektin hayatına beğenmiyorsan değiştirme hakkında var dostum bunun güveniyle yaşa...

çok teşekkürler dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum son 1 2 haftadır değiştirmeye çalışıyorum kendimi guitar geç olsunda güç olmasın demi 956k tabi buda sizlerin yardımıyla oluyor ve olacak. şimdi için bildiğim tek şey var: asla pes etmeyeceğimm!

spestnaz 25-11-2009 10:26 PM

şimdi ankaradayım. çooookk merak ediyorum nasııllll ailemin bana gösterdiği sevgiyi bugüne kadar gözardı etmişim. . mutluluğu yanlış yerde arama tam manasıyla bu olsa gerek. . sizleri çooookkk seviyorum. kendinize iyi bakın. .

spestnaz 26-11-2009 03:07 PM

yaklaşık on dakika önce cuçluluk ve ego telkinlerine başladım. hayatt güzel desem yeri midir acaba yoksa ben mi kendimi inandırmaya çalışıyorum? kendimi inandırmaya çalışmasam hayat güzel olmaz değilmi? o zaman hayat güzel ve bizimle beraber mutluluk denen şey. taa ki biz pes edene kadar. ama ben biliyorum asla vazgeçmeyeceğimi. o zaman mutluyum blissy yaşamayı seviyorum annemi babamı kardeşimi(!) seviyorum xD sizleri seviyorum kucaklarr dolusu sevgiyle. .

seviyorumm seviyorumm herkesi herşeyi seviyorumm sizleri çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooookk seviyorumm sevincli ben ankatama m ama eminim siz anlarsınız sevgimi sizleri çokk seviyorummmmmblissyhappy6khkh56music45

spestnaz 27-11-2009 12:23 AM

en son buraya satırlar dolusu yazı yazdığımı hatırlıyorum bakıyorum ama bulamıyorum kardeşimle kavga ettiğimi hatırlıyor ve biliyorum ama neden ettiğimi hatırlayamıyorum yarım saat önce bi forum sitesine üye oldum adını hatırlayamıyorum sanırım erken bunama anlamlandıramıyorum hiçbir şeyi boş boş bakıyorum hayata düşünemiyorum kafamın içi boşalmış sanki mutluluk prensin elinden yere düşen mendil gibi süzülüyor benden aşağı doğru kayıyor ve prensesin onu alıp prense uzatmasını bekliyor işte burada bir terslik var ama kavrayamıyorum! ? !

derya hanim 27-11-2009 01:13 AM

spestnaz gunluklerini okuyorum ,umudunu yitirme o mutluluk dalgalalanmalari bendede var,kendi kendime oturdugum yerde gulmeye basladim

spestnaz 27-11-2009 09:50 AM

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571664)
spestnaz gunluklerini okuyorum ,umudunu yitirme o mutluluk dalgalalanmalari bendede var,kendi kendime oturdugum yerde gulmeye basladim

çokk teşekkürler şimdi dün gece yaşadıklarımıda unuttum :))) ama biliyorumm sizin yanımda olduğunuzu ve sizzleri seviyorumm yaşam enerjimsiniz siz ve sizin bitip tükenmeyecek olan umutlarınız. . sizleri çooooookkk seviyoruumm blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:41 AM.