Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

spestnaz ın günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri spestnaz ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı geçmiş olsun hayata nasıl bakarsan öyle görürsün kendini sevmeye başladığın an değişmeye başlarsın sevgiyle mutlu kalın çok teşekkürler şu an başımm çatlıyorr ama aspirin almıyorumm bilerekden. . iyi bakmaya çalışıyorum herşeye ve öyle yapınca polyanna ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

spestnaz ın günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-11-2009, 11:27 PM   #41 (permalink)
spestnaz
Guest

Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
geçmiş olsun hayata nasıl bakarsan öyle görürsün kendini sevmeye başladığın an değişmeye başlarsın sevgiyle mutlu kalın
çok teşekkürler şu an başımm çatlıyorr ama aspirin almıyorumm bilerekden. . iyi bakmaya çalışıyorum herşeye ve öyle yapınca polyanna diye dalga geçdiklerim aklıma geliyorr hayatt güzel yaa, sizzleri seviyorumm!

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 01-12-2009, 12:00 AM   #42 (permalink)
spestnaz
Guest

benn mutluysam, sıcaksam, iyi kalb liysem, huzurluysam. . ne kadar iyi şey varsa ve benn öyleysen sizlerde öyle olduğunuz içinn. karamsarsamm, kötü kalpli yssem, mutsuzsam, umutsuz sam. . yani bi'kaç kötü şeyden biri misafir olduysa sadece kendimm yüzündenn. sizleri seviyorumm. bunu demekk bile bi'ömür boyu beni muttlu eder!!!! sonnsuza kadarr mutlu olunn İnşallah. .
Alt 01-12-2009, 07:52 AM   #43 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 2
2 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
wirrarika is an unknown quantity at this point

spestnaz günlüğünü okudum baştan sona .. anlattıklarının çoğunu hissediyorum ben inan bana yazarak ve konuşarak hissettiremediğimiz çığlıklar bizi sağır yapıyo kimseyide güzel olanı da mutluluğu da duyamıyoruz o zamanlar, ama sana güzel bişey söyleyim şairliğe doğru gidiyosun ;) belki de bazen o kadar güzel anlatabildiğin için sağırlık düzeliyor, duymaya başlıyosun .. insanları sevmek için uğraşıyorum ben de ama sevginin acısını yaşıyorum belki de sevemiyorum
bu sitede de deniyorum emin ol çok şey deniyorum ama sonuç almak çooook uzun sürüyo.. sana şöyle deyim ne olursan ol hangi duyguda da olsan senin günlüğünü okuduğum zaman çığlıklarına çözüm üretmeye çalışırken mutluluklarına da gülümseyecem yalnız değilsin bu dünya da cevapları bulmaya başladım ama ben gibi hissedenler az olunca yalnızlık kalabalıklar arasında yalnızlık kötü bişey tabi insanları soğutuyorum sanıyosun kendinden ama yaşan bilir tabi bunu , ben soğumayacam umarım yardımlarını esirgemezler .. mutluluk seninle olsun çözüm bulman dileğiyle ...
wirrarika isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-12-2009, 03:02 PM   #44 (permalink)
spestnaz
Guest

çok teşekkür ederimm. sizin gibi iyi insanların benim günlüğümü okuma zahmetine katlanmaları, yazdığım 2 3 garip şeyi değerli bulmaları bana kendimi, yalnız olmadığımı hatırlatıyor. umuda açılan kapıları zorlamam için bana destek olan insanlarla tanışmak. . hayatt ne kadar güzel diyorum sizlere bakınca. seviniyorum içten içe ve mutluyum diyorum. mutluyum çünkü ben mutlu olursam sizlerin mutluluğunuza yardım edebilmem için bir nedenim olur. ve yavaş yavaş içimdeki çığlıkları dışarı püskürtmeye başlıyorum. artık hava kapalı olunca içimde kapanmıyor. neredeyse kappkara bulutlar arasından enn sevdiğim renk olan 'gök mavisi' ni çekiippp çıkarıyorumm. sizzleri çooooookk seviyorumm. Kalın sağlıcakkla
Alt 02-12-2009, 02:58 PM   #45 (permalink)
spestnaz
Guest

gece ateşlenmişim annem tuttu kolumdan doktora gittik xD halbuki kendi hastaydı bi'gün önce doktora git diye sıkıştırdım ama inat etti gitmedi. bende inat ettim ama yüzü öyyle bi'hal aldıki dayanamadım ;) ama haklı çıkdım xD gece 3 e kadar uyuyamamamız yanımıza kâr kalldı ;) sabah markete gittik ve ben kendimde başkalarını umursamayan bi'tavır sezdim. kim ne derse desin, havası. farkediyorum. yavaş yavaş olmak istediğim ve olmam gereken insan oluyorum sanırım. açıkçası çok isterdim hayatla barışıkken telkinlerle tanışmayı ama nasip değilmiş. varya bi küsünce bayramlarda bile barışılmıyor kendisiyle ;) belkide bu bana özgüdür. elimde kaldı tüm çabalarımm xD yinede böyle iyiyim. . kimseden bişey beklemiyorum artık. babamdan bana para göndermesini bile beklemiyorumm xD önüme bakıyorum. at gözlüğü takmış gibi önüme. gerisi umurumda değil. . sanırım böyle mutluyum benn. kalın sağlıcakla, sizleri seviyorumm!
Alt 02-12-2009, 04:22 PM   #46 (permalink)
Yüzbaşı

doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough

aslında, bu siteyle tanıstığımdan beri okuduğum ilk günlük seninki, bundan sonrada takip etmeye calışıcam.. bir kez daha anladım ki her insan olması gerektiğini oluncaya kadar, benzer sekilde dalgalanıyor.. yazdığın bazı bölümlerde; kendi hislerimi okuyor gibi oldum, bazende gecmişteki hislerimi hatırladım..Ancak azmini taktir ediyorum.. mutluluğu yakalamak sandığın kadar zor değil aslında....hepsi omuzlarının üstünde tasıdığın o kürenin içinde.... sevgiyle hep mutlu kal :)

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 05:46 PM   #47 (permalink)
spestnaz
Guest

Alıntı:
dmlglr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aslında, bu siteyle tanıstığımdan beri okuduğum ilk günlük seninki, bundan sonrada takip etmeye calışıcam.. bir kez daha anladım ki her insan olması gerektiğini oluncaya kadar, benzer sekilde dalgalanıyor.. yazdığın bazı bölümlerde; kendi hislerimi okuyor gibi oldum, bazende gecmişteki hislerimi hatırladım..Ancak azmini taktir ediyorum.. mutluluğu yakalamak sandığın kadar zor değil aslında....hepsi omuzlarının üstünde tasıdığın o kürenin içinde.... sevgiyle hep mutlu kal :)
teşekkürler biraz hastayım daha iyi bi'cevap yazmak isterdim kusura bakmayın düşünmeye çalışınca başım ağrıyor kalın sağlıcakla
Alt 03-12-2009, 12:52 PM   #48 (permalink)
spestnaz
Guest

şimmdi nerdeyim ve nerde olmak istiyorum? sitede bu başlığı gördüm ama ne yazacağımı bilemedim. halbuki bişeyler yazmak istiyordum oraya. ama bilmiyorum ben nerede olmak istediğimi. açıkçası hiçbişey istemiyorum. en ufak tartışma bile benden uzak olsun, robinson gibi adaya düşeyim ama benim cuma m olmasın. istemiyorum kerdeşim zorla mı. . şimdi konuyu nereye getirdim onun bile farkında değilim. savcı olmayı düşünüyorum ama istiyor muyum? önüm açık. herşey olabilirim. ama seçim aşaması çok zor. hayatım buna bağlı neredeyse ve ben kimseden bişey beklemezken herkes benden bişeyler bekliyor. bomboş geliyor herşey bana. bomboş. ama bakıyorum sonra sadece bana boş. . o zaman yanılıyorum, diyorum. arıyorum arıyorum ama bulamıyorum. iğreniyorum çıkarcılıktan yaaa, nefret ediyorum. bunları yazmak istemiyorum ama yazınca içim açılıyor niye bilmem ama öyle oluyor işte. tamm diyorum işte adam gibi biri, sağolsun aradan 2 3 gün geçmeden hemen belli ediyor bana niye yakın davrandığını. o zaman hayat bana cehennem oluyor, sinirlerimi biraraya topluyor ve bana saldırtıyor. olan yine bana oluyor. evet, o gerizewkalılar yüzünden olan yine bana oluyor. ama tutamıyorum kendimi. sabretmeye çalışıyorum ama beceremiyorum. içimi dökmek istiyourm hayata. hani otobüste torba verirler kusmak için. muavine soruyorum: içine nefretimi kusacak bişey varmı??? yokk diyor. yokk. tutacaksın kardeşim diyor. tutmuyorum diyorum. tutacaksın diyor. tutmazsam na'parsın diyorum. . ses çıkarmıyor. . meçhul. bilinmezlik beni ürkütüyor. çekindiriyor. ama ben çekinmemeliyim. assla çekinmemeli vazgeçmemeliyim. güçlü olmalıyım dayanabilmek için. her ne kadar bazen kendimi kaybetsemde assla uzun sürmeyeceğini bilmeliyim. hazır olmam lazım. . biliyorum, böyle günlerimi atlatırsam sonu iyi olacak. . kalın sağlıcakla. .
Alt 03-12-2009, 05:43 PM   #49 (permalink)
spestnaz
Guest

kirli nin boğaza nazır kulübesi, yalnızlık. . ve bunları biraraya getirmek için cesaret. . çok mu istiyorum yaa!!! bellkide bi'parça sevgi???
Alt 04-12-2009, 01:27 PM   #50 (permalink)
spestnaz
Guest

bu sabah komşumuzun kızı matematik problemi çözdürmek için bana gelmiş seviyorum insanları yaa mutluyumm her ne kadar uykumdan kaldırsada beni, birilerinin bana ihtiyaç duyması iyi bişeymişş onun sorusunu çözdüm. sonra hafızamı zorladım rüyamı hatırlayabilmek için. biraz gayret ve bi ses: yine hatırlayamadım, tüh!! sonnra bilgisayarı açtımm ve karşımda bi haber: bilmem nerede 4.9 büyüklüğünde deprem!! Allah yardımcıları olsun, dedim ve bi'an şimşekler çaktı kafamda. . evet rüyamda deprem görmüştüm. . uzun zaman sonra bi rüyamı her ne kadar yapay da olsa hatırladımm değişimi hissetmek için varım, hep olduğum gibi olmamak için varım. sevmek, sevilmek, mutlu olmak, çığlık atarak mutlu olmak, denize aşık olmak, zıplayıp koşmak için, çocuk gibi lunaparklara gitmek, hiç yemediğim elma şekerini yemek için varım. sevinmek, sevindirmek, sıkıntıdan kurtarmak, mutlu etmek için varım. üzmemek, üzeni silmek, üzmeyeni yüceltmek için varım. çabalarımla ben spestnaz ım!! sizleri seviyorum. bu tünelde, ucu karanlık olan bu tünelde bana ışık olduğunuz için sizleri çoooooooooooooooookk seviyorumm!!!

Bookmarks