![]() |
Takdir Etme Günlüğüm... Merhaba günlüğüm, Bu haftaya çok güzel bir farkındalık ile başladım. Takdir etmenin büyüsü... Kendim de dahil olmak üzere, herkesin takdir edilmeyi beklediğini anladım, "Kendimi onaylıyorum, kendimi takdir ediyorum" "Ben kendimi tümüyle seviyorum" gibi olumlamalar ile işe başladım y789 Bu hafta ilk iş olarak, bir müşterime kız arkadaşı ile birbirlerine çok yakıştıklarını söyledim.12389 Çok şaşırdı ama inanılmaz derecede mutlu olduğunu hissettim smileydance Başka bir müşterimin doğum gününü kutladım, o da şaşırdı ooo67 Ama kutlama mesajıma çok teşekkür etti. Bugün, eşimin sözlerine dikkat etmeye çalıştım, sanki her sözün arkasında "beni takdir et" der gibiydi. Bugün ona "çok harika" olduğunu söyledim, çok mutlu oldu.. krzm67 Bir kitapta okumuştum, her gün en az 10 kişiyi takdir edin diye sevincli Belki 10 kişiyi olmasa da, bu hafta itibariyle kendimi ve çevremdeki insanları takdir etmeye çalışacağım ve edindiğim deneyimleri günlüğümle paylaşacağım... "Ben kendimi onaylıyorum, kendimi takdir ediyorum" "Ben kendimi tümüyle seviyorum" smil56 |
Cevap: Takdir Etme Günlüğüm... harikasınız bende sizi takdir ettim.ben anladımki bende dahil her kes takdir edilmekten hoşlanıyor iyiki varsınız956k |
Cevap: Takdir Etme Günlüğüm... Çok güzel bir eylem,insanın kendisini ve başkalarını takdir etmesi harika sonuçlar doğurur.Bengüsu'nun kendi yazdığı her mesajda kendi kendine teşekkür etmesi de çok hoş,kendine değer verme isteğinin güzel bir hareketi bu...Ben de her ikinizi birden bu güzellikler için takdir ediyorum dostlar...sevgiyle kalın |
Cevap: Takdir Etme Günlüğüm... insan kendini takdir edip onaylamazsa,kendine değer vermezse ona kimse değer vermez diye düşünüyorum.kendine nasıl davranırsa öyle insanları hayatına çeker sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: Takdir Etme Günlüğüm... örnek alınacak insanların basında geliyor Bengüsu. onun mesajlarıyla sahip olduğumuz bir çok şeyin farkına varıyoruz. pozitif enerji dağıtıyor bizlere. Sen bir harikasın Bengüsu. |
Cevap: Takdir Etme Günlüğüm... Bu siteye üye olduğum günden beri yani yaklaşık 8 aydır benim de bir günlüğüm olsun istedim ama kısmet bugüneymiş sevincliAma herşeyden önce, bu günlüğü benim açımdan farklı kılan ise, sadece takdir etmeye yönelik yani pozitif şeyleri yazma amaçlı olması.. Bir de günlüğü oluşturma zamanım da benim için çok önemli. Çünkü, yılın en yoğun günlerini yaşıyorum şuan. Malum kriz sona erdi benim için y789Yaklaşık 15 saat gibi bir süre bilgisayar başında çalışan birisi olarak, bu kadar yoğun bir anda günlük yazmaya başlamak ve bunun için ayıracak zaman bulmak, çok büyük bir fedakarlık bence. 25889 Hayata ve işlerime bakış açımın nasıl değiştiğini daha iyi anlıyorum. Eskiden olsaydı, yoğun olduğum zamanlarda, çalışmadığım anlarda bile aklım işlerimde olurdu. Yani beynim 24 saat işlerle meşguldu ve çok stresli olurdum. bad45 Ama şimdi ise, üstlendiğim bir sürü iş olmasına rağmen ben de stresten eser yok, çünkü planlı bir hayatım var, gece yatmadan önce bir sonraki gün için planımı yapıyorum, tabiri caizse bilinçaltıma emirleri veriyorum ve o benim için birçok şeyi kolaylaştırıyor.. smileydance Şimdi çalışmak daha zevkli, Mark Twain'in bir sözü vardı, o geldi aklıma şimdi: "Başarılı olmak için işinizi tatile çevirin" Sanırım ben bunu yapmaya başladım y789 AFERİN BANA blissy |
Cevap: Takdir Etme Günlüğüm... bende hayatımı düzene koyup ,satışlarımı artırıp ödemelerimi yapabildiğim için taktir ettim kendimi. sorunların üstüne gidip sorumluluğu aldığım için takdir ettim kendimi.sevgiler |
Cevap: Takdir Etme Günlüğüm... Sevgili günlüğüm, bugün işlerimi zamanında teslim ettiğim için kendimi takdir ediyorum. Zamanı iyi yönettiğinizde, çok kısa sürelere bile çok fazla işi/faaliyeti sığdırabiliyorsunuz. Bunun farkına vardım. |
Cevap: Takdir Etme Günlüğüm... Çok güzel bir başlık olmuş sevgili yaseminist. Bize verilen duyguların çok azının farkındayız maalesef..Bunlardan biri de "takdir etme" ve "takdir edilme" duygusu..Yani teşekkür etme duygusu..Bu her insanda olan bir özellik olmasına rağmen çok azımız açığa çıkarabiliyor..Bu farkındalık geliştirildikçe daha da mutlu ediyor insanı..Ve maddesellikle bir ilgisi yok.Takdirle hayatımıza sevgiyi, enerjiyi ve bolluğu daha çok çekiyoruz.. Seni ben de bir kez daha takdir ediyorum..Farkındalıklarımızın artması dileklerimle.. |
Cevap: Takdir Etme Günlüğüm... Yeni bir hayat'cığım, çok teşekkür ederim.smil56 Takdirin gücünü kullanarak hayatımda gerçekten çok büyük değişiklik olduğunu görüyorum. Ben önceden "hayatınızı değiştiren mucize", "kısa sürede değişmek sizin elinizde" vs. gibi görüşleri çok ütopik bulurdum ama sanki bu aralar, ben de mucizeler yaşamaya başladım. Mesela önceden çok iyi bir olay yaşadıktan sonra, başıma çok kötü bir şey gelecek diye korkardım ve bu korkunun çekim gücü ile başıma olumsuz bir şey gelirdi. dunk56 Hani diyorlar ya "kendi kendini gerçekleştiren kehanet"... Aynen öyle... Ama bu aralar, o düşünceden yavaş yavaş kurtulmaya başladım, çok mutlu olduktan sonra kötü birşey yaşayacaksın diye bir kural yok, yani bilinçaltımdan bu düşünceyi silmeye başladım. Bugün de bunun için kendimi takdir edebilirim y789 Ve tüm bu farkındalıklarımızı paylaştığımız böyle sımsıcak bir forum ortamındaki tüm dostlarımı takdir ediyorum, çünkü bizler bir yandan kendimizi geliştirirken, diğer taraftan da birbirlerimizin gelişimine müthiş katkılarda bulunuyoruz. İyiki varsınız...cilgin897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 PM. |