gel gelelim bugüne güne başlangıcım süperdi diyecemeyecem bu sefer
çok mutlununda gerildiği anlar oluyor çiçekler bocekler diye gezinmiyorum ortada
hani diğer sayfalarda olan saçım vardıya sabah uyandım işe gidecem bana bir garip geldi fazla yıkadım açıldı kafam oldu turuncu safi portakal
(bu boya üreticilerine ne diyeyim ben)neyse dedim biraz makyaj falan aynaya bakamaz durumdayıım ama servis geldi bindim ama savaş silahlarımı kuşanmış olarak gelecek yorumları biliyorum
dedim napayım napayım dedim ilk kişinin fikrine bakayım sonra planımı şekillendiririm ayy baktım saçımı şamata konusu yaptı altta kalırmıyım marjinalim ben suçmu dedim çıktım işin içinden
servise her binen suratıma bakıyor bende gülmeye başladım daha onlar birşey diyemeden tamam portakal oldum havuç kafa oldum
arada eğlenmekte lazım sizi güldürmek için size kendimi feda ettim dedim herkes dumur oldu soylenecek tek bir soz bırakmadım
saçım hastanenin konusu oldu herkes havuç kafamı gormeye geldi
ayy ben boylede güzelim arada değişiklik şart diyorum ama aynaya kendim bakamıyorum
kurtuluş yolu telefonuma sarıldım direk annemi aradım anne beni kurtar diye kadın noluyor dedi dedim havuç oldum ama ben havuç olmak istemiyorum nolur normal bir sebze olayım daha koyu renklisinden mümkünse kızım saçmalamayı bırak noldu dedi
dedim saçıma birşey yapmamız lazım silahlarımı doldurdum geldim ama düşman cephe çoğunlukta savaşamıyorum saçıma çozüm annem güldü tabi bunumu dert ettin ben gelirken boya alırım düzeltiriz kızım üzülme
ayy ben bir nefes almışım sormayın(kendimede çeke çeke portakal kafalı olmayımı çektin diyorum)
iş yoğunluğu üstüne en son odada bulunan 10 kişinin bana soru sorduğunu farkettim imdat diye bağırasım vardı ama olmadı ya bir sakin olun derin nefes alın dedim hastalara hastalar şokta (bilmiyolarki ben onların şok zamanında sakinleşmeye çalışıyorum)
durun tek tek konuşun dedim yoksa hiç biriniz cevap almayacaksınız ben tekim ve tek cevap vercek benim(farkındayım kolonlanmam şart oldu )
hastalar derin nefes şokundan sonra tek tek dertlerini anlattılar hepsini sorunu çozdum rahatladım o yoğunlukta birde günlerdir beklediğim ve çekim çekim diye delirdiğim ve bugün artık son geldi geldi yoksada yeter dedim ve baktım karşımda mesaj onu bile okuyamadım sonra okudum ama çekimi fazla yapmışım tam 1 saat içerisinde telefon talebim gerçekleşti
geri planda ney çalıyor pcde telkin dinlemeye gayret ediyorum hastalar ağlamaklı gozlerle bana bakıyorlar amca sonunda dayanmadı kızım çokmu dertlisin bunu dinliyosun bunu kapat nerdeyse ben ağlayacam dedi
amcaya telkin konusunu bir açsam işin içinden 2 saatte çıkamam tamam amca senimi kıracam kapatayım dedim(yazık amca bilmiyorki ego güçlendiriyorum)
neyse bu telkinlerden bir arkadaşıma soz ettim işin içine zayıflama telkini girince banada nolur diye yalvarmya başladı(1 kaç gün dolansın sonra sırrımı soyleyecem oyle hemen soylemem)
o arada siteye bir baktım süper sozler yazıma ve mükemmel dilekler genco arkadaşımdan "yaz ol bahar ol kıştan hep uzak ol "nasıl sevindim içime bir mutluluk çoktu anlatamam bu kadar karışıklığa iyi geldi bu soz hemen defterime yazdım bu arada gün içinde mert beyle konuştum ve süper oneriler verdi bana saygılarımı gonderiyorum kendimi gormemi sağladı
ve derdemez turuncu kafamıda aldığım gibi eve vardım eve bir girişim var anne dur dedi kızım seni kurtaracam havuç kafalıktan ve annem derdemez sorunu şipşak halletti sonunda istediğim renk oldu ama bir yığın bakım maskesi yaptı annecim saçına birşey olacak diye sağ salim kurtardık saçları birşey olmadan
yanlız bugün farkettim telkinler bende inanılmaz işe yarıyor normalde o karışıklıktan sonra eve geldiğimde sinir stres odama çekilir ağlardım oturdum ders çalıştım ama değişik gerçekten siteden bir sürü yeni bilgi edindim hepsini uygulayacam inşallah sitede beğendiğim yazıların hemen çıktısı alıp dosyalıyorum altın değerinde bilgiler var çünkü
yaşamının geri kalanında mutlu ve huzurlu olmak istiyorum ve altın kuarallar burda burayı keşfettiğim için çok şanslıyım aslında burada bana bir çekimle geldi uzun uzadıya anlatırım bir ara yoksa hiç bitmeyecek
sevgiyle dostça kalın bu arada bu bugünün ozetiydi
kısa kestim yani