Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:))

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız gel gelelim bugüne güne başlangıcım süperdi diyecemeyecem bu sefer çok mutlununda gerildiği anlar oluyor çiçekler bocekler diye gezinmiyorum ortada hani diğer sayfalarda olan saçım vardıya sabah uyandım işe gidecem bana bir garip geldi fazla yıkadım açıldı kafam oldu turuncu safi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:))

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-12-2009, 12:07 AM   #21 (permalink)
Üsteğmen

çok_mutlu:) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 645
228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura about
Standart Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:))

gel gelelim bugüne güne başlangıcım süperdi diyecemeyecem bu sefer çok mutlununda gerildiği anlar oluyor çiçekler bocekler diye gezinmiyorum ortadahani diğer sayfalarda olan saçım vardıya sabah uyandım işe gidecem bana bir garip geldi fazla yıkadım açıldı kafam oldu turuncu safi portakal(bu boya üreticilerine ne diyeyim ben)neyse dedim biraz makyaj falan aynaya bakamaz durumdayıım ama servis geldi bindim ama savaş silahlarımı kuşanmış olarak gelecek yorumları biliyorumdedim napayım napayım dedim ilk kişinin fikrine bakayım sonra planımı şekillendiririm ayy baktım saçımı şamata konusu yaptı altta kalırmıyım marjinalim ben suçmu dedim çıktım işin içinden servise her binen suratıma bakıyor bende gülmeye başladım daha onlar birşey diyemeden tamam portakal oldum havuç kafa oldum arada eğlenmekte lazım sizi güldürmek için size kendimi feda ettim dedim herkes dumur oldu soylenecek tek bir soz bırakmadımsaçım hastanenin konusu oldu herkes havuç kafamı gormeye geldiayy ben boylede güzelim arada değişiklik şart diyorum ama aynaya kendim bakamıyorum kurtuluş yolu telefonuma sarıldım direk annemi aradım anne beni kurtar diye kadın noluyor dedi dedim havuç oldum ama ben havuç olmak istemiyorum nolur normal bir sebze olayım daha koyu renklisinden mümkünse kızım saçmalamayı bırak noldu dedidedim saçıma birşey yapmamız lazım silahlarımı doldurdum geldim ama düşman cephe çoğunlukta savaşamıyorum saçıma çozüm annem güldü tabi bunumu dert ettin ben gelirken boya alırım düzeltiriz kızım üzülmeayy ben bir nefes almışım sormayın(kendimede çeke çeke portakal kafalı olmayımı çektin diyorum)iş yoğunluğu üstüne en son odada bulunan 10 kişinin bana soru sorduğunu farkettim imdat diye bağırasım vardı ama olmadı ya bir sakin olun derin nefes alın dedim hastalara hastalar şokta (bilmiyolarki ben onların şok zamanında sakinleşmeye çalışıyorum)durun tek tek konuşun dedim yoksa hiç biriniz cevap almayacaksınız ben tekim ve tek cevap vercek benim(farkındayım kolonlanmam şart oldu )hastalar derin nefes şokundan sonra tek tek dertlerini anlattılar hepsini sorunu çozdum rahatladım o yoğunlukta birde günlerdir beklediğim ve çekim çekim diye delirdiğim ve bugün artık son geldi geldi yoksada yeter dedim ve baktım karşımda mesaj onu bile okuyamadım sonra okudum ama çekimi fazla yapmışım tam 1 saat içerisinde telefon talebim gerçekleştigeri planda ney çalıyor pcde telkin dinlemeye gayret ediyorum hastalar ağlamaklı gozlerle bana bakıyorlar amca sonunda dayanmadı kızım çokmu dertlisin bunu dinliyosun bunu kapat nerdeyse ben ağlayacam dediamcaya telkin konusunu bir açsam işin içinden 2 saatte çıkamam tamam amca senimi kıracam kapatayım dedim(yazık amca bilmiyorki ego güçlendiriyorum)neyse bu telkinlerden bir arkadaşıma soz ettim işin içine zayıflama telkini girince banada nolur diye yalvarmya başladı(1 kaç gün dolansın sonra sırrımı soyleyecem oyle hemen soylemem)o arada siteye bir baktım süper sozler yazıma ve mükemmel dilekler genco arkadaşımdan "yaz ol bahar ol kıştan hep uzak ol "nasıl sevindim içime bir mutluluk çoktu anlatamam bu kadar karışıklığa iyi geldi bu soz hemen defterime yazdım bu arada gün içinde mert beyle konuştum ve süper oneriler verdi bana saygılarımı gonderiyorum kendimi gormemi sağladı ve derdemez turuncu kafamıda aldığım gibi eve vardım eve bir girişim var anne dur dedi kızım seni kurtaracam havuç kafalıktan ve annem derdemez sorunu şipşak halletti sonunda istediğim renk oldu ama bir yığın bakım maskesi yaptı annecim saçına birşey olacak diye sağ salim kurtardık saçları birşey olmadan yanlız bugün farkettim telkinler bende inanılmaz işe yarıyor normalde o karışıklıktan sonra eve geldiğimde sinir stres odama çekilir ağlardım oturdum ders çalıştım ama değişik gerçekten siteden bir sürü yeni bilgi edindim hepsini uygulayacam inşallah sitede beğendiğim yazıların hemen çıktısı alıp dosyalıyorum altın değerinde bilgiler var çünküyaşamının geri kalanında mutlu ve huzurlu olmak istiyorum ve altın kuarallar burda burayı keşfettiğim için çok şanslıyım aslında burada bana bir çekimle geldi uzun uzadıya anlatırım bir ara yoksa hiç bitmeyecek sevgiyle dostça kalın bu arada bu bugünün ozetiydikısa kestim yani

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

çok_mutlu:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2009, 01:58 AM   #22 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the rough
Standart Cevap: çok mutlu:)'nun seyir defteri kaptanın seyir defterinden sonra:))

Cok_mutlu canim ne guzel yazmissin icim acildi.Yuzumde tebessumle okudum hele saclarinla dalga gecmene bayildim .Hangi telkinleri ve kac saat dinledigini yazarmisin benim profile .bende dinliyorum ama bu aralar biraz ihmal ettimbasinda dinlediklerimle idare ediyorum .Mutluluk pesini hic birakmasin .
derya hanim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2009, 07:09 AM   #23 (permalink)
Üsteğmen

228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura about

saolun valla kendimle dalga geçmek zorundaydım yoksa onlar benle dalga geçecekti:)))sizi birazda olsa gülümsetebildiysem ne mutlu bana:)

çok_mutlu:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2009, 09:15 AM   #24 (permalink)
Üsteğmen

bayşegül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to behold

çok mutlu günlüğün hayırlı olsun mutluluğun daim olsun
günün hep güzelliklerle dolsun tatlım...
bayşegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2009, 09:19 AM   #25 (permalink)
Üsteğmen

çok teşekkür ederim bayşegül iyi dileklerin için sabah sabah beni mutlu ettin saol:) sevgiyle kal..

Alt 08-12-2009, 09:22 AM   #26 (permalink)
Yüzbaşı

gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough

Günlüğün hayırlı olsun
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2009, 09:31 AM   #27 (permalink)
Üsteğmen

çok teşekkürler guneşim ne güzel bir nick sabah sabah güneş gibi doğdun günlüğüme sağol:=)

Alt 09-12-2009, 10:55 PM   #28 (permalink)
Üsteğmen

veeee merabalar günlüğüm tekrar 1 günlük aradan sonra senleyimbugün uyandığımda içimde tarif edilemez bir sevinçle uyandım sürekli içimden bugün süper birşey olacak bugün süper birşey olacakve boyle güle oynaya güne başladım klasik servis sohbetleri serviste yapılmaya devam ediyor ama ben elimden gelse serviten inip koşacam o vaziyetteyim ve bu ara ben hayal etmeden garip gorüntüler gozumun onune gelmeye başladı ilerde olmasını istediğim şeyler ama ben gozumde canlandırmıyorum bir anda gozumun onuna goruntü geliyor ve gidiyor(nedenini bilen var mı acaba?)ve beni mutlu eden şeyler bunlar nedir nedendir çozemedim henüz işe gider gitmez siteyi onuma açtım inceledim inceledim bütün sayfaları kitap almak istiyorum kendime ve ne kadar kitap onerisi varsa sitede çıkardım buldum onerilenlere baktım kendime uygun olanlara +puanlar verdim ama bir sorun var benim almak istediğim kitaplar için bir miktar nakit lazım(o bende varmı hayırr)napacaz haydi çozum üret dedim şimdi çık aman dedim ben listeyi yaptım ve napıp edip o kitapları alacam almak zorundayım bu aralar o kadar çok şey kafamdan geçiyorki anlatamam tam bilgiye açmışım herşeyi oğrenmek istiyorumokumak istiyorum ama kafam çok karışık bu ara tam başlıyacam diyorum ya bilmediğim birşey varsa diyorum biraz daha okuyayım diyorum hop başa sarıyorum herşeyi(bu kadar kafa yoğunluğu neden acaba?)mutluluk bana yaklaşıyor biliyorum hemde çok az kaldıama bu karışıklık beni yormuyor değil fikirler aklımda donuyor donuyor yargılar yapıp sonuçlar çıkarıyorum gorduğum herşeyi okuyorum bu ne açlıkmış boyle halada okuduğum şeyler yeterli değil gibi geliyorve donelim gün içine telkinleri dinledim her zamanki gibi ama akşam üstü nedense bir anda enerjim düştü nefes alamadığımı farkettim inananılmaz bir ümitsizlik çoktu içime buna izin veremem dedim kendi kendime çozum üretmeliyim hemen odadadn çıktım yan odaya geçtim nefes alıp verdim uzun uzun sonrada kendi kendime herşey yolunda sakin oluyorsun çok mutluyum herşey çok ama çok iyi gidiyor dedim ve 10 dk boyle tekrarladım gozlerim kapalı şekilde ve 10 dk sonunda kendimdeydim (artık kendime çozum üretebiliyorum)ve odaya doner donmez kağıda yazdım kendimi seviyorum kendimi çok seviyorum bu şekilde 1 sayfa doldurmuşum beni rahatlattı gerçektenhım gel gelelim kitap faslına kitapları almam lazım ama nasıl bir yerden para gelmesi lazım bana ama nerden dedim tek çozum var maaşımın yatması ama maaşın yatacağı ile ilgili hiç birşey yok kime sorsam bu ay geçikeçeckmiş diyor bendir bana para lazım diyorum istediğim kitaplar epeyi çünkü ve dedim tek çarem kaldı odaklan paraya (para goz değilim yanlış anlaşılmasın)içimden diyorum maaş yatsa ve alsam kitapları nasıl mutlu olurum ve kendimi oyle inandırdmımki yarın maaşım yatmış olacak ve ben o kitapları alacam hangi raftan başlayacağıma kadar karar verdimkitap listesi elimde dolanıyorum ve hayal ediyorum veee günün süprzi 1 saat once haber geldi maaşlar yatmış yarın çekecem gerçekten para konusunda ilk çekimi başarıyla tamamlamamın gururu içerisindeyimdarısı diğer dileklerimin başına yarın o kitapların hepsi benim olacakkkkkkkk yupbiii çok isteyince ve inanınca gerçekten oluyorartık o kitaplarıda okuyup soru işaretlerini atmam ve çozumlerimi netleştirmem gerekiyoryoruluyorum ama(zafare giden yolda çekilen çile kutsaldır)olsun değer ya hayallerimi gerçekleştirmeme az kaldı budur ya budur bak seninde hayallerin gerçek oluyor deme zamanım geldi çünkü ciddi manada bir 5 yıldır üzüntülerim sevinçlerime gore ağırlıkta artık mutluluklarımın ağırlıkta olmasını istiyorumve buna çok ama çok az kaldı artık biliyorum

Alt 10-12-2009, 08:21 AM   #29 (permalink)
Üsteğmen

aybükem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,658
313 Mesajinıza toplam 2,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of light

biraz geç oldu ama günlüğünüz hayırlu olsun.isminiz gibi içi mutlulukla dolsun ayrıca imzanada bayıldım
Alt 12-12-2009, 10:38 PM   #30 (permalink)
Üsteğmen

bir kaç gündür yazmıyorum tarihe altın harflerle kazıtacam kendimi2 yada 3 gün oldu heraldeşu anki durumumdan bahsedeyim fena halde gribim ve boğazım çok yanıyor(yazık bana)ama umrumda değil şu an için daha onemli konular var kafam tam çorba beyne aşırı yüklenme soz konusu çünkü ogünki kitap faslından başlayayım ogün koştura koştura iş yerinden çıkışta maaşım çektiğim gibi şehirdeki en büyük kitapçıya gittim gün boyu çok neşeliydim yeni kitap alacam diye ama benim istemem yetiyormu elimde 30 tane kitap ismi olan bir listeyle girdim kitapçıya kişisel gelişim kitaplarınız nerede acaba dedim gosterdiler buraya kadar herşey yolunda bakıyorum bakıyorum raflara aradığım hiç bir kitap yok kendimden şüphe duydum diyorum galiba yanlış goruyorum çağırdım gorevliyi ya birşey sorabilirmiyim evet dedi listeyi eline tutuşturdum ve ben bu kitapları istiyorum dedim hepsinimi dedi dedim evet mümkünse hepsini maaşı kitaba yatırmakta kararlıyım adam 5 dk sonra elindeki listeyle geri dondu evet dedim malesef elimizde listede yer alan sadece 2 kitap var dedi adama oyle bir ne demişim ki adam 2 adım geri çekildisadece 2 tanemi dedim evet dedi iyi o zaman alayım ben onları dedim kitaplardan birini sevmedim bıraktım 1 ini aldım çıktım ama kitap almam lazım acilen ümitlerim suya düşmemeli hemen çozum dedim ve aklıma bütün şehirlerde bulunan kitap satışıda yapan bir süper market geldi direk oraya ama yağmur nasıl yağıyor umrumdamı hayır(grip ordan yadigar)gittim ordada 2 adet kitap buldum aradıklarım olmasada en azından çekim yasası var içinde kitapları aldım elimde kocaman bir liste ve 3 kitapla kaldım e dedim bari kendimi mutlu edeyim kendime bir fanusun içinde bir melek aldım ışıklı birşey karanlıkta süper gorunuyor direk eve kitapları incelemek lazım ben biraz abarttım inceliyeyim derken 1 kitap bitti2.kitabıda sabah uykulu gozlerle hastaneye goturdum okuyacam ya inat ettim ama benim kafa çekim falan derken oldu curcuna bütün bilgiler kafamda fır donuyor onuda yapayım bunuda yapayım bak buda varmış siteye bakıyorum bir yandanda e-kitapları yazdırıyorum başka çozum yok bir yandan onlar sitedeki yazılar diğer sitelerdeki yazılar derken kafam oldu davul meditasyon hipnoz eft derken uçuşa geçecektim telkinler var birde ama ben duramıyorum takıldım bir kere bir yandan okuyorum bir yandan elimde defter notlar çıkarıyorum ne kadar çok eksik bilgi varmış bende bir yandanda dersler cabası (bende nasıl bir beyin varsa dolup taşacak)ama ben herşeyi dağıtmadan toparlayamayanlardanım once kafam karışacak herşey birbirine girecek sonra 1 hafta düşünüp sentezleyip işime yarayanları alıp yaramayanları silmeyi planlıyorumtelkinler süper yarıyor uyurken ozellikle en etkili uyku ilacını geride bırakır iananılmaz rahatlıyorumve bir karar aldım hayalim güzel sanatların her hangi bir dalıyla uğraşmak bayılıyorum tasarıma ne yapayım dedim araştırma yaptım ve elimdeki imkanlarla ebru kursuna yazıldım daha sonra bunu farklı şekillerde geliştirecem inşallah çok büyük planlarım var bugün sabaha gelince işe bir gittim problem çıkacak ya çıktı problem sonucunda haftaların yorgunluğu çekim falan derken tam 2 saat ağladım ve karar verdim ben işimden hoşnut değilimama çozum buldum ve çozum başka bir yere geçmekte ve büyük ihtimallede geçiyorum patronlarımla konuştum ya beni başka bir yere alın yada ben çıldırma noktasına gelecem aylardır cesaret edemediğim birşeydive evet yanıtı geldi yakında yer değiştiriyorum daha yoğun olacak ama mutlu olacamağlamak iyi geldi yıkılmadım ayaktayım ağlasamdave 2 tane insandan darbe yedim iş yerinde asıl ağlatan konu buydu çozumu buldum hemen ama gozyaşıda doktum onlar son noktaydı aslında ama beni bu durum yormuyor insanlara güvenmiyorum beklediğim kişilerden gelmesi beni mutlu etti beklmediklerimdende gelebilirdi(bundada olumlu bir yan buldum ya helal olsun bana)ve beni en sakinleştiren şeyi yaptım alışveriş kendime ciciler aldım ve çok mutluyum kilo verme telkinine başlamam şart oldu ama gobişim var acilen telkin lazım bu olaya el koymayada karar verdim tığ gibi olacam hedeflerime yavaş yavaş yaklaşıyorum..
bekle beni hayat ben geliyorum mutlu olmaya...
sevgiyle kalın iyilik melekleri hep sizinle olsun...

Bookmarks