Zeynep'in günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Zeynep'in günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı
ooooo ÇOK SEVİDİM SENİN ADINAA.. BENCEDE KAMERANIN ÖNÜNDE PANKART AÇMALIYIZ:D
Teşekkür ederiim Ben kendi başıma kötü yere odaklanınca olmadı, ikimiz gidersek güçlerimizi birleştirip güzel bir yere oturabiliriz kanımca:D Hatta bu gidişle konuk bile olabiliriz, ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
09-03-2010, 01:06 PM
|
#101 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zeynep'in günlüğü Alıntı: gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı
ooooo ÇOK SEVİDİM SENİN ADINAA.. BENCEDE KAMERANIN ÖNÜNDE PANKART AÇMALIYIZ:D | Teşekkür ederiim Ben kendi başıma kötü yere odaklanınca olmadı, ikimiz gidersek güçlerimizi birleştirip güzel bir yere oturabiliriz kanımca:D Hatta bu gidişle konuk bile olabiliriz, hayatı değişenler gittikçe artıyor ne de olsa Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
14-03-2010, 02:58 PM
|
#102 (permalink)
| Üsteğmen
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zeynep'in günlüğü Gözünü sevdiğim çekim yasası, daha arayıp istemeden kapıma hamburger geliyor, daha ne isterim Evde yalnız oturmuş buradaki yazıları okuyordum, kapı çaldı, hamburgerciden gelmiş, adam bana bakıyor, ben ona. Oturduğumuz apartmanın numarasıyla daire numaramız aynı, bu yüzden karıştıran herkes bizim kapıya geliyor, mektupları bize atıyor, faturalar bize geliyor Çok komik yahu. Keşke evet benim diyip alsaydım hamburgeri
Yine silip atma zamanım geldi. Hayatında olmayan bir insanı kesip atmak daha kolay tabi, hem bir sürü zamanımı yedi. Artık uğraşamayacağım. Bana oğlan mı yok. Hıh.
Şimdi yazarken aklıma geldi de, bu insanın da bu süreçte öğrenmemi sağladığı bir şeyler oldu elbet, bunu zaman geçtikçe daha iyi anlayacağım, uzunca bir süre oyalanmamı sağladı, aklımı meşgul etti. Evet, bir başkasını takmaktansa onu takmak daha iyidir. Şimdiyse duygularımı, düşüncelerimi, hayallerimi özgürleştiriyorum. Güzel bir duygu. Yeniden özgür hissetmek.
Geçen günlerin özeti de şöyle: Hasta oldum, öksürük,tıksırık,burun zaten koptu gitti Yarım yamalak bir ödev yetiştirdim, bunu yazar yazmaz derslere hücum edeceğim. Bir daha tekrarlanmayacak o iş. Yarın staj için beni görüşmeye bekleyen ama tanımadığım hocamla görüşmeye gideceğim, çok iyi geçmesini seçiyorum, tam istediğim zamanda, istediğim şekilde ayarlanıyor. Hmm, bir de özetlemek gerekirse, kısa bir hayal kırıklığı, çok güzel ortamlı bir arkadaş grubuna kapı açtı. Yeni bir arkadaş çevrem oldu. Başımıza gelen her şey güzel bir yere kapı açıyor. Bize de tadını çıkarmak kalıyor | Offline
| |
14-03-2010, 05:08 PM
|
#103 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Keşke alsaydın hamburgeri :D:D
Özgürleştirme duygusu gerçekten insanı mutlu eder.
Özgürleştikçe huzura erersin.
Herşey gönlünce olsun.
İyi ki varsın. | gerçekten niye almadınki o hamburgeri acaba hamburgeri yeteri kadar inanarak istemediğin için mi başkasına ait olan bir hamburger geldi acaba ? olsun yinede yasa işlemiş..sadece üzerinde birazcık daha çalışmak gerekiyor...sevgiyle kal | Offline
| |
15-03-2010, 06:47 PM
|
#104 (permalink)
| Üsteğmen
Keşke alsaydın hamburgeri :D:D
Özgürleştirme duygusu gerçekten insanı mutlu eder.
Özgürleştikçe huzura erersin.
Herşey gönlünce olsun.
İyi ki varsın. | Teşekkür ederim bugün gerçekten içim ferahtı, kendimi özgür hissettim. Sen de iyiki varsın Alıntı: imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten niye almadınki o hamburgeri acaba hamburgeri yeteri kadar inanarak istemediğin için mi başkasına ait olan bir hamburger geldi acaba ? olsun yinede yasa işlemiş..sadece üzerinde birazcık daha çalışmak gerekiyor...sevgiyle kal | Hamburgeri bilmemne beye getirdim diyince adamla bozuşurum belki hakkını yesin diye düşündüm Neyseki aç değildim geldiğinde, bir dahakine açken isteyeceğim ki hayır deme şansım olmasın Sen de sevgiyle kal, iyi ki varsın. | Offline
| |
04-07-2010, 02:47 PM
|
#105 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Zeynep'in günlüğü Sonunda gelebildim, çok ihmal ettim biliyorum günlük, özür diliyorum senden. Tek tek yazmalıydım belki de yaşadıklarımı, ama böyle olmasının elbette bir sebebi vardır, geçiş sürecini bir anda yaşamam gerektiğindendir. Belki de okul çok yoğun olduğu içindir Yok tamam cıvımıyorum. Çekim yasası tecrübelerimi sayamıyorum artık, bu biraz da farkındalıkla ilgiliymiş, olmuyor çalışmıyor demek yerine geçmişte düşündüklerini hatırladığın zaman kalakalıyorsun, evet bunu ben istemiştim diyorsun. Hatırlamak zor olan, çabuk unutuyoruz, çalışmıyor zannediyoruz. Her şey yoluna girdi mi? Hayır. Hala gerçekleştiremediğim, daha doğrusu süreci devam eden diyelim :) şeyler var. Ama şimdiye kadar cesaret edemediğim şeyleri bir bir gerçekleştirebildim, bunlar çekirdek inanç çalışmasında keops'a yakındığım şeylerin neredeyse hepsiydi :D neredeyse diyorum, hala yoluna girmeyi bekleyen şeyler var. İnsanoğlu doyumsuz, hep fazlasını isteriz biz, ilerlemek isteriz :) Aman anlatacaklarım varken felsefe yapmaya başladım :D Neyse tekrar merhaba günlüğüm :) | Offline
| |
04-07-2010, 04:14 PM
|
#107 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Zeynep'in günlüğü Ben de çooooooook özledim hoşbuldukk | Offline
| |
04-07-2010, 09:28 PM
|
#108 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zeynep'in günlüğü Hoşgeldin ya, merak etmeye başlamıştık :) | Offline
| |
05-07-2010, 08:22 PM
|
#109 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Zeynep'in günlüğü Alıntı: maviinci Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldin ya, merak etmeye başlamıştık :) | Hoşbulduuk :) ben de sizi merak ettim neler yapmışsınız ben yokken hepsini incelemem lazım :) | Offline
| |
27-09-2010, 11:48 PM
|
#110 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Zeynep'in günlüğü İşiniz anca moral bozmak ki bunu da başaramazsınız zaten. Hayallerimi o kadar kısa sürede gerçekleştiricem ki gerçek olduğuna inanamayacaksınız. İnsanlar ne çok meraklı çocuklarının hayallerini yıkmaya! Umutluyum ben ve bembeyaz ışıkla korunuyorum. Dedikleriniz zırhıma çarpar geri döner kendinize. Kısıtlı dünyanız ve size mutluluklar diliyorum. Ben de çok büyük mutluluklara gidiyorum. | Offline
| | | |