Uyku düzenim normale döndü. Ödevlerim bitti, sınavım da geçti. Erken uyuyabiliyorum artık
Hiç geçmeyecekmiş gibi gelen ama çok çabuk geçen bir haftaydı. Dün direksiyon kursu başladı resmen korkularımla yüzleştim
Diğer arabaların geçip durduğu yola çıktığım anı nasıl anlatayım bilmiyorum, artık hiç kaçma şansımın olmadığı bir noktaydı
Bu sabah da ikinci dersim vardı, iki hoca var öbür hoca çok soğuk iyiki bana bu hoca denk gelmiş benim hocam beni rahatlatmak için ben araba sürerken dünyanın fıkrasını anlattı
Bu arada "denk gelmiş" kötü bir tabir oldu değil mi hiçbir şey tesadüf değildirr
Bugün kursta son tekrar vardı motor soruları çözülecekti bir gittim ki sınıfta yer kalmamış her gideni geri döndürüyorlardı, zaten bizde olan kitapçıktaki soruları çözeceklermiş, buna üzüleceğime çok sevindim, benim motor çalışmam bitmişti şimdi trafik ve ilkyardım çalışacağım ve soru çözeceğim. Bugün çok koşturdum kafam kazan gibi oldu doğa telkinleri çok iyi geliyor, sakinleşiyorum şu an. Bu arada sosyallik arttırıcıyı listeme ekledim ve 3 senedir okuldan arkadaşlarımla birbirimizin evine hiç gidip gelmemiştik, bir arkadaşım birkaç kişiyi ve beni evine çağırdı
Bir de yılbaşı için bizim okulun vereceği bir parti olacakmış belki oraya giderim. Her sene dışarı çıkmak isterdim bu sefer çıkacağım, vefalı arkadaşlarla çıkacağım. Bu senenin farklı olmasını seçiyorum.
Aaa bir de annem ve babam bir gösteriye konsere gitse diye düşünürken babama bedava 2 kişilik troya bileti geldii
annemle bu akşam gidecekler.Ben de evde ehliyet sınavı için çalışacağım
Direksiyon sınavından çok korkuyorum. Hocama arabayı stop ettirirsem ne olacak diye sordum in arabadan diyecekler dedi
Korkmamam lazım zaten artık direksiyon çalışmaları sınavın olduğu yerde olacak, orayı gördükten sonra imgeleme çalışması yapsam iyi olacak. Çok güzel sürmeyi seçiyoruum!
Pazartesi sınavım var yarın ehliyetten sonra bir de ona harıl harıl çalışacağım.Olsun. İyi hissediyorum. Hepiniz iyiki varsınız burası çok güzel
Sokak kedi ve köpeklerine mama vermeyi de deneyeceğim bir sonraki hafta. Köpeklere olan korkum geçer hem, biraz gerçekçi olmaya başlarım onların karınları aç benimle bir sorunları yok