Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Zeynep'in günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Zeynep'in günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hepimizin mutluluğu daim olsun iyiki varsınızz sizden öğrendim...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Zeynep'in günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-12-2009, 08:13 PM   #31 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Zeynep'in günlüğü

Hepimizin mutluluğu daim olsun iyiki varsınızz sizden öğrendim

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2010, 09:22 PM   #32 (permalink)
Üsteğmen

254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough

Günlüğüme yazı yazmaya korkar oldumm Bugün onu çok özledim. Bir insan seni seviyorsa, sen de onu seviyorsan, bir araya gelebilmeniz senin bir adımına bağlıysa ve sen bunu geciktirmek durumundaysan çok zor oluyor. Sabırr sabır. Ya ben geciktirirken o başkasını bulduysa?Başkasını bulduysa zaten sevgimi hak etmiyordur, değil mi? O zaman ben de başkasını bulurumaaaaaa yarın arkadaşlarımın sınavı var ama ben o dersi geçen sene üstten alıp geçtiğim, kurtulduğum için rahaat rahat oturuyorum. Haftaya finaller başlayacak, 2 hafta sürecek, 2 haftanın sonunda da direksiyon sınavım var en korktuğum şeyşaşkın henüz bu korkuyu yenmek için bir şey yapamadım.Yarın direksiyon dersi var.Arabayı stop ettirmesem bari. Ayy ay çok korkunç. Şimdi diyeceksiniz ki bunları düşündüğün için böyle oluyor. Haklısınız ne diyeyim Neyse yarın iyi geçer umarım.
Alt 06-01-2010, 10:02 PM   #33 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günlüğüme yazı yazmaya korkar oldumm Bugün onu çok özledim. Bir insan seni seviyorsa, sen de onu seviyorsan, bir araya gelebilmeniz senin bir adımına bağlıysa ve sen bunu geciktirmek durumundaysan çok zor oluyor. Sabırr sabır. Ya ben geciktirirken o başkasını bulduysa?Başkasını bulduysa zaten sevgimi hak etmiyordur, değil mi? O zaman ben de başkasını bulurumaaaaaa yarın arkadaşlarımın sınavı var ama ben o dersi geçen sene üstten alıp geçtiğim, kurtulduğum için rahaat rahat oturuyorum. Haftaya finaller başlayacak, 2 hafta sürecek, 2 haftanın sonunda da direksiyon sınavım var en korktuğum şeyşaşkın henüz bu korkuyu yenmek için bir şey yapamadım.Yarın direksiyon dersi var.Arabayı stop ettirmesem bari. Ayy ay çok korkunç. Şimdi diyeceksiniz ki bunları düşündüğün için böyle oluyor. Haklısınız ne diyeyim Neyse yarın iyi geçer umarım.
of hakkaten ne yazsak siliniyo ya
günlüğe yazdığımız mesajların kopyasını bilgisayarda tutmak lazım aslında...
naz yapmak iyidir iyi fazla naz aşık usandırır lafını da unutma canım sınavda başarılar dilerim...korkma :) biyerde okumuştum hissettiğimiz korkuların yüzde olarak çok düşük bir oranı gerçeğe dönüşüyormuş..hakikaten de öyle..hayatımızda korktuklarımızın kaçı gerçeğe dönüştü ki...öyle olsa o kadar korkuyla hayatımız cehenneme dönerdi...
sevgiyle kal
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2010, 11:02 PM   #34 (permalink)
Üsteğmen

Teşekkür ederim çok moral oldu bu söz bana yoğun olarak düşünmemeye çalışıyorum, aklıma kötü şeyler gelince iptal iptal diyorum aklıma gelen her kötü şey gerçeğe dönüşse gerçekten de cehenneme dönerdi hayatşaşkın arabayı rahat rahat sürdüğümü hayal edicem sınavdan önce...
Aşık umarım usanma noktasına daha gelmemiştirr
Bu son yazdıklarımız silinmese bari, biz de inatla yazdıklarımızın kopyasını tutmuyoruz, hadi hayırlısı
Sevgilerr
Alt 11-01-2010, 06:17 PM   #35 (permalink)
Üsteğmen

Eveet, bugün ilk finalimiz geçti hayırlı uğurlu olsun güzel geçti soruları cevaplarken kendimi kaybettim birkaç gündür telkinleri dinlemiyordum şimdi doping yapıyorum düzeliyorum sakinleşiyorum. Birkaç gündür uyuyamıyorum sabaha doğru artık saat kaçta uyuyorsam uykunun en derin yeri öğle saatlerine denk geliyor ama o saatlerde uyanmam gerekiyor. Mesela birkaç gün önce rüyamda eski rehberlik hocama ben nerde yanlış yaptım diye sormaya gittiğimi gördüm tam bana çevreni sınırladın... diye bir şeyler anlatıcakken annemin seslenmesiyle yardım alamadım ben nerde yanlış yaptım da nasıl arabesk bir şey bu telkinler ufkumu açtıkça mükemmellik arayışına mı girdim bilmiyorum, sınavda çıkabilecek her yere çalıştım ama biraz hırpalandım tabii, zaten şu an birkaç saatlik uykuyla duruyorum ama zindeyim, daha önceden olsa kesinlikle eve gelir gelmez kendimi yatağa atmıştım. Sınavda sorulma ihtimali yüksek olan ve zor bir konu vardı, önceden ona odaklanırdım sormasın sormasın diye ve kesin oradan sorardı, bu sınavdan önce sorarsa sorsun elimden geleni yapacağım dedim ve sormadı İmgelediklerim gerçekleşiyor,onları çekim yasasıyla ilgili konulara yazacağım. Güzel gidiyor, bu 2 hafta final haftalarım, ama güzel gidiyor
Alt 12-01-2010, 12:29 AM   #36 (permalink)
Üsteğmen

Eveet binary günlerimiz 10.01.10 ve 11.01.10 geçmiş bulunuyor ben de galiba bu yüzden derslerle kafayı kırmış bulunuyorum ehliyetten geçmişiim yaşasınn 90lı 90lı notlar görünce keyfim yerine geldi sırada direksiyon var azı gitti çoğu kaldı (benim için) umarım bu gece uyuyabileceğim, 3 saatlik uykuyla duruyorum.Bir daha ne zaman yazarım bilmiyorum azıcık zaman geçsin değişim olsun öyle yazayım.
Alt 12-01-2010, 12:31 AM   #37 (permalink)
Üsteğmen

Niye her yazıya eveet diyerek başlıyorum yahu
Alt 12-01-2010, 12:48 AM   #38 (permalink)
spestnaz
Guest

Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Niye her yazıya eveet diyerek başlıyorum yahu
mehmet ali birand eıııgghhtt!!
Alt 14-01-2010, 05:04 PM   #39 (permalink)
Üsteğmen

Dün ve bu sabah ruh gibiydim, beklediklerim gerçekleşmedi. Anladım ki çekim yasasını yanlış uyguluyormuşum. İste ve bırak! Aslında ne kadar kolay, ama öyle kontrolcü olmuşum ki nasıl'ını yine en ince ayrıntısına kadar ben ayarlamışım,planlamışım. Öyle olunca da umduğum olmadı işte. 2 gündür yıkık vaziyetteydim. Bazı insanlar nasıl bu kadar soğuk olabiliyorlar? Nasıl tenezzül bile edemiyorlar en küçük şeyleri yapmak için?Bütün bunlardan burada öğrendiklerim ve umudum ile sıyrılıyorum. Hayatımın geri kalanında aynı olaylarla karşılaşmamak için farklı tepkiler veriyorum.İçimdeki karamsar ses daha önce buna benzer yaşadığın şeyler olduğunda ne yaptıysan, onları tekrar yap, aynı tepkileri ver diyor ama biliyorum ki onlar beni sadece daha da mutsuzluğa sürükleyecek. Her şeyin bir nedeni vardır diyorum, beni canlandıracak müzikler dinliyorum ve bekliyorum. Zaten aşamadığım sınırlarım içinde şimdi yapabileceğim tek şey bu.
Alt 14-01-2010, 05:13 PM   #40 (permalink)
Üsteğmen

vitamin61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vitamin61 is on a distinguished road

Hayatta her şeyin bir nedeni vardır canım. Bazen çekim yasasını uygulayıp beklemek gerek ne kadar bekleyeceğimizi de bilemeyiz malesef ama eğer pozitif olursak ve güvenirsek güzel şeylerin bize geleceğini biliyoruz. sen de güven bitanem hayırlısını iste. şimdi sana hayırlı görünen çok istediğin şeyi belki daha sonra istemeyeceksin ya da karşına daha güzeli çıkacak.bunu sen de biliyorsun ama şu anda mutsuzluğuna engel olamıyorsun biliyorum. bu sitede dolaş ya da dışarı çık arkadaşlarınla gez aklındakilerden uzaklaşmaya çalış ve her zaman güzel şeylerin sana geleceğini düşün. seni çok seviyorum canım kendini üzme...
vitamin61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks