| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Zeynep'in günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı Ya canım boy konusunu bu kadar sorun etme. Allah başka sorunlar göstermesin bu nedir ki? Benim boyum 1.75'te ne oluyor sanki? Şu ana kadar hiç bir avantajını görmedim. NBA'ya mı aldılar sanki Hiçbir olumlu yanını ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #71 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #72 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: Türkiye\Van-Erciş
Tesekkür: 684
284 Mesajinıza toplam 1,102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ![]() Yha baktım bi muhabbet var.Bende dahil olayım dedim. ![]() İyi ettim galiba ![]() Yha bende 1.82 ama emin olun hiç bi faydasını görmedim şimdilik gelecekte ne olur bilemem ![]() Boy uzatma çalışamlarına başlamanız içn zaten yaşınızında uygun olmsaı lazım..Bayanlar 18 Erkekler 21 yaşına girene kadar uzuyolar... ![]() Büyük ihtimal bu yaşdan sonra ne yaparsanız yapın boy uzaması artık değişmez ![]() ![]() ama siz kendinizi nasıl mutlu hissediyosanız öyle dewam edinn ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #73 (permalink) | |
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() Bak ya herkes boyunu yazıyo şimdi de ben yazarım görürsünüz gününüzü ![]() ![]() Aslında hoşuma gidiyor insanlar minyon olunca genellikle şefkat gösteriyorlar iyi davranıyorlar ama uzun zamandır ilk defa bu şekilde bir muameleye maruz kaldım biraz moralim bozuldu. Şimdi daha iyiyim ama, teşekkür ederim ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #74 (permalink) |
284 Mesajinıza toplam 1,102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() BAk Boyunu merak ettim şimdi ![]() yha zaten kızlar çok uzun olmuyolar. ![]() olanlarda mankenmmi oluyolar sankii ![]() Bende küçükkken kısaydım. ![]() Kimi zaman aşağıdan bakmak yukarıdan bakmaktan iyidir. ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #75 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() |
![]() | #76 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #77 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Direksiyon sınavını geçmişiiiiimm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık ben de ehliyet sahibi bir insanım ![]() ![]() Bugüüüün, ders seçtim, yıllardır görmediğim kuzenim ve yengem bize geldi, sinan çetinin programları gibi olduk kuzenim nasıl değişmiş, çok hoş bir gündü hem kafam dağıldı süper oldu. Ders programım harika, cuma günüm boş. 3 gün tatil!Böyle ders programına can kurban ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #78 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Balıkesir
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Debriyajdan ayağını yukarıya doğru komple kaldırma, vitesi değiştirdin, debriyajdan ayağını çekmen gerekiyor topuğunu paspastatan kaldırmadan pedalın ayak tabanını yalayarak, ayak tabanında sürtünerek yapmaya çalış. arabayı hiç bir zaman stop ettirmezsin.
__________________ içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir. https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents hayat hiç bir zaman adil değildir. |
![]() | ![]() |
![]() | #79 (permalink) | |
![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #80 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Balıkesir
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Zeynep, heyecan yok tamam mı. Aynaları da lütfen iyi kullan, Sık sık arkadaki aracı kontrol et ama sen öndesin onun için arkandakinin sana korna çalmasına sellektör yapmasına aldırma. Anlayışsız dangalak maganda dolu yollarda. İyi sürüşler. Bir de ... neyse şimdi cesaretini kıracak bir espiri öğren sonra söylerim. Ayrıca sana önceki cevabımda paspastan yazacağıma paspastadan yazmışım. Yakında klavye hatalı komik kelimeler köşesi açacağım galiba çok matrak olurdu.
__________________ içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir. https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents hayat hiç bir zaman adil değildir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Zeynep'in günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı Ya canım boy konusunu bu kadar sorun etme. Allah başka sorunlar göstermesin bu nedir ki? Benim boyum 1.75'te ne oluyor sanki? Şu ana kadar hiç bir avantajını görmedim. NBA'ya mı aldılar sanki Hiçbir olumlu yanını ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi