Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Zeynep'in günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462913-zeynepin-gunlugu.html)

zynp0 09-03-2010 01:06 PM

Cevap: Zeynep'in günlüğü

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588563)
ooooo ÇOK SEVİDİM SENİN ADINAA.. BENCEDE KAMERANIN ÖNÜNDE PANKART AÇMALIYIZ:D

Teşekkür ederiimblissyBen kendi başıma kötü yere odaklanınca olmadı, ikimiz gidersek güçlerimizi birleştirip güzel bir yere oturabiliriz kanımca:D Hatta bu gidişle konuk bile olabiliriz, hayatı değişenler gittikçe artıyor ne de olsasevincli

zynp0 14-03-2010 02:58 PM

Gözünü sevdiğim çekim yasası, daha arayıp istemeden kapıma hamburger geliyor, daha ne isterimkhkh56 Evde yalnız oturmuş buradaki yazıları okuyordum, kapı çaldı, hamburgerciden gelmiş, adam bana bakıyor, ben ona. Oturduğumuz apartmanın numarasıyla daire numaramız aynı, bu yüzden karıştıran herkes bizim kapıya geliyor, mektupları bize atıyor, faturalar bize geliyorkhkh56 Çok komik yahu. Keşke evet benim diyip alsaydım hamburgerikhkh56

Yine silip atma zamanım geldi. Hayatında olmayan bir insanı kesip atmak daha kolay tabi, hem bir sürü zamanımı yedi. Artık uğraşamayacağım. Bana oğlan mı yok. Hıh.
Şimdi yazarken aklıma geldi de, bu insanın da bu süreçte öğrenmemi sağladığı bir şeyler oldu elbet, bunu zaman geçtikçe daha iyi anlayacağım, uzunca bir süre oyalanmamı sağladı, aklımı meşgul etti. Evet, bir başkasını takmaktansa onu takmak daha iyidir. Şimdiyse duygularımı, düşüncelerimi, hayallerimi özgürleştiriyorum. Güzel bir duygu. Yeniden özgür hissetmek.
Geçen günlerin özeti de şöyle: Hasta oldum, öksürük,tıksırık,burun zaten koptu gittigirlhaha Yarım yamalak bir ödev yetiştirdim, bunu yazar yazmaz derslere hücum edeceğim. Bir daha tekrarlanmayacak o iş. Yarın staj için beni görüşmeye bekleyen ama tanımadığım hocamla görüşmeye gideceğim, çok iyi geçmesini seçiyorum, tam istediğim zamanda, istediğim şekilde ayarlanıyor. Hmm, bir de özetlemek gerekirse, kısa bir hayal kırıklığı, çok güzel ortamlı bir arkadaş grubuna kapı açtı. Yeni bir arkadaş çevrem oldu. Başımıza gelen her şey güzel bir yere kapı açıyor. Bize de tadını çıkarmak kalıyorhappy6

imported_Angel 14-03-2010 05:08 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589665)
Keşke alsaydın hamburgeri :D:D
Özgürleştirme duygusu gerçekten insanı mutlu eder.
Özgürleştikçe huzura erersin.
Herşey gönlünce olsun.
İyi ki varsın.y789

gerçekten niye almadınki o hamburgeri y789 acaba hamburgeri yeteri kadar inanarak istemediğin için mi başkasına ait olan bir hamburger geldi acaba ? sevincli olsun yinede yasa işlemiş..sadece üzerinde birazcık daha çalışmak gerekiyor...sevgiyle kal smil56

zynp0 15-03-2010 06:47 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589665)
Keşke alsaydın hamburgeri :D:D
Özgürleştirme duygusu gerçekten insanı mutlu eder.
Özgürleştikçe huzura erersin.
Herşey gönlünce olsun.
İyi ki varsın.y789

Teşekkür ederim bugün gerçekten içim ferahtı, kendimi özgür hissettim. Sen de iyiki varsın956k
Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589696)
gerçekten niye almadınki o hamburgeri y789 acaba hamburgeri yeteri kadar inanarak istemediğin için mi başkasına ait olan bir hamburger geldi acaba ? sevincli olsun yinede yasa işlemiş..sadece üzerinde birazcık daha çalışmak gerekiyor...sevgiyle kal smil56

Hamburgeri bilmemne beye getirdim diyince adamla bozuşurum belki hakkını yesin diye düşündümkhkh56 Neyseki aç değildim geldiğinde, bir dahakine açken isteyeceğim ki hayır deme şansım olmasınsevincli Sen de sevgiyle kal, iyi ki varsın.

zynp0 04-07-2010 02:47 PM

Sonunda gelebildim, çok ihmal ettim biliyorum günlük, özür diliyorum senden. Tek tek yazmalıydım belki de yaşadıklarımı, ama böyle olmasının elbette bir sebebi vardır, geçiş sürecini bir anda yaşamam gerektiğindendir. Belki de okul çok yoğun olduğu içindirsevincli Yok tamam cıvımıyorum. Çekim yasası tecrübelerimi sayamıyorum artık, bu biraz da farkındalıkla ilgiliymiş, olmuyor çalışmıyor demek yerine geçmişte düşündüklerini hatırladığın zaman kalakalıyorsun, evet bunu ben istemiştim diyorsun. Hatırlamak zor olan, çabuk unutuyoruz, çalışmıyor zannediyoruz. Her şey yoluna girdi mi? Hayır. Hala gerçekleştiremediğim, daha doğrusu süreci devam eden diyelim :) şeyler var. Ama şimdiye kadar cesaret edemediğim şeyleri bir bir gerçekleştirebildim, bunlar çekirdek inanç çalışmasında keops'a yakındığım şeylerin neredeyse hepsiydi :D neredeyse diyorum, hala yoluna girmeyi bekleyen şeyler var. İnsanoğlu doyumsuz, hep fazlasını isteriz biz, ilerlemek isteriz :) Aman anlatacaklarım varken felsefe yapmaya başladım :D Neyse tekrar merhaba günlüğüm :)

Elektra 04-07-2010 03:12 PM

Çoook özledik seni sevincli Hoşgeldin tekrardan actionsmile

zynp0 04-07-2010 04:14 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755987)
Çoook özledik seni sevincli Hoşgeldin tekrardan actionsmile

Ben de çooooooook özledim hoşbuldukkkiss3

maviinci 04-07-2010 09:28 PM

Hoşgeldin ya, merak etmeye başlamıştık :)

zynp0 05-07-2010 08:22 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756016)
Hoşgeldin ya, merak etmeye başlamıştık :)

Hoşbulduuk :) ben de sizi merak ettim neler yapmışsınız ben yokken hepsini incelemem lazım :)

zynp0 27-09-2010 11:48 PM

İşiniz anca moral bozmak ki bunu da başaramazsınız zaten. Hayallerimi o kadar kısa sürede gerçekleştiricem ki gerçek olduğuna inanamayacaksınız. İnsanlar ne çok meraklı çocuklarının hayallerini yıkmaya! Umutluyum ben ve bembeyaz ışıkla korunuyorum. Dedikleriniz zırhıma çarpar geri döner kendinize. Kısıtlı dünyanız ve size mutluluklar diliyorum. Ben de çok büyük mutluluklara gidiyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:08 PM.