Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Zeynep'in günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462913-zeynepin-gunlugu.html)

zynp0 16-12-2009 01:48 AM

Cevap: Zeynep'in günlüğü

Sevgili günlük, kendimi ankarayda ağzımda sakız, kulağımda müzik, dışarıyı seyrederken sobeledimkhkh56 Sakızı da ağzımdan çıkarmayı unutmuşum fark edince bir an panik oldum sonra baktım etraftakiler kendi havalarında, dedim zeynep bırak bu panikleri rahat olsmiliyface bugün sınavım vardı güzel geçti, bu akşamımı dinlenmeye ve forumdaki konuları okumaya ayırdım, sırayla okuyorum herşeyiy789 yarın da yeni ödevime başlayacağım. görüşürüz!s456

derya hanim 16-12-2009 02:36 AM

actionsmileGunlugun hayirli olsun zynpO,k8908 guzel haberlerle dolsun tassin

zynp0 16-12-2009 06:36 PM

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinnkiss3

zeynep957 17-12-2009 12:01 AM

Sevgili ZynpO
Öncelikle günlüğün hayırlı olsun.Artık okunacak bir günlük daha var.Biraz daha geç yatacağım demek!Sevgili gençler sizleri okudukça gurur duyuyorum.Ne kadar bilinçli bir gençliğe sahibiz.Sorunlarını bilen,kabullenip,nasıl çözeceğini araştıran,ve yılmadan çabalayan.Seni de spestsnaz gibi ilgiyle takip edeceğim.
sevgiyle kal.

zynp0 18-12-2009 01:58 PM

Alıntı:

zeynep957 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574272)
Sevgili ZynpO
Öncelikle günlüğün hayırlı olsun.Artık okunacak bir günlük daha var.Biraz daha geç yatacağım demek!Sevgili gençler sizleri okudukça gurur duyuyorum.Ne kadar bilinçli bir gençliğe sahibiz.Sorunlarını bilen,kabullenip,nasıl çözeceğini araştıran,ve yılmadan çabalayan.Seni de spestsnaz gibi ilgiyle takip edeceğim.
sevgiyle kal.

Çok teşekkür ederim, burada bize yol gösteren, destek olan büyüklerimizin ve arkadaşlarımızın olması o kadar güzel ki! Ödevlerimden bunalmışken buraya geldim ve mesajınız beni çok mutlu ettiblissy Tetiklendim bitireceğim şu ödevi. Siz de sevgiyle kalıns456

zynp0 18-12-2009 02:03 PM

Alıntı:

kibriya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574350)
zeynep merhaba canım umarım günlüğüne yazacağın günlerinin hepsi birbirinden güzel geçer..
senin için dua edicem
dua kabul olmaya önce kendi sahibinden başlarmış..
çekim yasasıyla ilgili bir kitap okumuştum..
adı secret..daha 4.veya 5 sayfa okumadan kendimi bi cesaretli dahabi dinç hissetmiştim..
bi bak istersen...
yüreğim ve ben yanındayız..actionsmile

Merhaba kibriya çok teşekkürler benim de dualarım sizinle, biliyorum ki buradaki iyi niyet ve sevgi hepimizin hayatına etki edecek. İnşallah sizin de günleriniz birbirinden güzel, birbirinden huzurlu geçer. Secret kitabını ben de çok seviyorum, ne zaman şüpheye düşsem tekrar bakıyorum, filmini izlemediyseniz onu da bir deneyin, insan gaza geliyory789 Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Sevgiyle kalıns456

zynp0 20-12-2009 01:39 AM

Çok yoğunum sevgili günlük, sınavım ve ödevimin teslimi aynı günşaşkınYetmezmiş gibi bir de cumartesi ehliyet sınavına gireceğim. 3 kere kursa gidebildim hallederim umarım. Babam diyor ki karpuzların hangisini düşüreceksingirlhaha Hepsini tek tek yavaşça bırakıcam. İçim sıkılmıştı buraya geldim içim ferahladı ohh:zpzp: Biraz daha çalışıp yatacağım. Erken uyanma mp3ünü sabahları ve gün içinde uykumu getirir diye dinleyemiyorum, yatmadan önce de az geliyor. Neyse geç olsun da sonuç versin yeter ki.Şu hafta bir geçseb456

McOrco 20-12-2009 01:43 AM

bukadar yogun bı donemde uyuyun artık ama
ıhtıyacınz var dınlenmeye...

zynp0 20-12-2009 01:46 AM

Birkaç gündür geç kalktığım için erken yattığım zaman uyuyamıyorumsad456 uyuyamayınca yine geç kalkıyorum kısır döngü halinde devam ediyor. Haklısınız uyumasam bile uzanayım hiç olmazsa. Yarın erken uyanmalıyım ki şu kısır döngü bir bozulsun. Teşekkür ederim iyi gecelerractionsmile

McOrco 20-12-2009 01:53 AM

iyi uykular.

Benzer bir uyku sorunu problemi yasadım
2 gun kadar hic uyumayıp

24 saat tam gun yuyuordum 2 gunde bir :D

kurtulusum bir bitki cayıyıla oldu
St. John's Wort - Sarı Kantaron
bıtkı cayları supermarketlerde bulunuyor

uyu sorunu , minor depresyon ve anksiyete gibi sorunar uzerınde gayet etkılı...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:18 PM.