18-03-2010, 10:59 PM
|
#14 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sona yakın ve cok yorgunum... Alıntı: meğer Nickli Üyeden Alıntı
buraya bişler karalamak sacmada gelse yada ne bilim sacma deilde garip diyelım..belki de rahat rahat yazmak için burdayaım..bazı özel sebeplerden dolayı asla olmamam gereken bi yerdeyim ama farkında olmadan burda buldum kendimi..belkide alışkanlık yada sıgınmaa..kötüyüm cok kötüyüm..gene dondum ama bu sefer en soğugunu yasıyorum..ne kalbım atıyo ne cigerlerimi nefes gidıyo sanki..tıkandım..olamdıgım kadar yorgun ve her konuda olmadıgım kadar cözümsüzüm.olanlar cözümleride yapmaya mecalım yok..kendimi anlatıcak sözüm nede halım kaldı.mücadele edemıyorum artık..yanlış anlaşılmaktan bile bile hata yapmaktan vazgecmemeye calışmaktan,hayat bana tutunmazken sürekli hayata tutunmaya calışmaktan sıkıldım..
isteklerim için deli gibi ugraşmaktan..kendimden verdiklerimden alamadıklarımdan,kızamadıklarımdan,sürekli hak vermemden ve ,affetmenden,üzülmekten,24 ünden hata yapan bi insan olmaktan ve 26 sında daha feci hatalar yapmaya devem etmekten,özümden uzaklaşmamdan,içimdeki masum insana zarar vermekten,yetememkten istedigim kadar ne kendime ne cevreme,kendim için bişi isteyememeye,istediklerimin olmamasına,insanların içini anlıyacak kadar akıllı olmaktan,sinirlenmekten ve artık sinirime hakım olamamaktan,ölmek istemekten ve artık ölümü kurtuluş görmekten,parasızlıktan yada parayı dagatmaktan vs vs vs vs vs coooooooooooooooooooooooooook yoruldum.......................
kurtulmak istıyorum ama bu sefer gercekten yardıma ihtiyacım var.sonumun nasıl ve kesin olucagına dair fiikirler üretmek ve sonumu beklıyorum...
allahımdan uzaklaştım yüzüm yok dua etmeye ondan bişiler istemeye istemeyede halım yok zaten...herseyle berebar kendımden vazgecıyorummm....ufacık bişi de olsa bişi lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn | Tatlımmm neler demişsin öyle bak burda hepimiz seninleyiz...İnan bir çoğumuz seninle benzer zorluklar yaşadığımız ve doğru yolu aradığımız için buradayız.Bak Allah seni ne çok seviyor bir şekilde senin aramızda olmanı sağlamış...Bizler hepimiz O nun nefesini taşıyoruz,bir anne evladından ne yapsa vazgeçemez.Allah da bizden vazgeçmez yeterki sen vazgeçme.Seni çok güzel şeyler bekliyor...Lütfen aramızda kal...Hayatının gittikçe güzelleştiğini yazdığın mesajları görebiliyorum şimdiden...Her perşembe gece 11 de toplu meditasyon yapıyoruz sitecek O saatlerde gözlerini kapa ve bizim koruyucu ışığımızı hisset...Seni seviyoruz |
| |