Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı canım senin renk analizin benimkinden çok daha iyi çıkmış...buna çok sevindim 2 tane renk eksikliği kolayca telafi edilebilir...odana o renklerde küçük şeyler alabilirsin...başucu saati bile olabilir akraba ve hocalar sürekli görüşmediğin fazla içli dışlı olmadığın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-03-2010, 04:20 PM   #221 (permalink)

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım senin renk analizin benimkinden çok daha iyi çıkmış...buna çok sevindim 2 tane renk eksikliği kolayca telafi edilebilir...odana o renklerde küçük şeyler alabilirsin...başucu saati bile olabilir

akraba ve hocalar sürekli görüşmediğin fazla içli dışlı olmadığın ve zorunlu olarak biraraya geldiğin kişiler oldukları için arada ister istemez biraz mesafe oluyor..aile kadar yakın olmuyor..maalesef ki ailemiz bizim her anki acizliklerimize zayıflıklarımıza ortak olduğu için bizi ona göre değerlendiriyorlar...belki onlar en yakınımz olsa bile herşeyi onlara açmamak ve kendi sınırlarımızı çizmek gerekiyor yoksa saygı duymuyorlar..
sanırım affetme meditasyonuyla ilgili öneri istemişsin...önceden bu kişilerin listesini çıkarır ve meditasyon öncesi listeden kişi seçersen daha hazırlıklı olursun...birini affedeceğim diye meditasyona oturunca o anda kimi affetmek istediğinin önceliğini bilemeyebiliyorsun...
canım kendini sürekli ıspat etmeye çalışma durumu büyük ihtimal ailen ve başkaları seni birşey için suçlamasın ve haksız görmesin diye olduğunu düşüüyorum..çünkü ben de onlara karşı sürekli kendimi savunma ve üzerimden sorumluluğu atarak olası suçlamaların önünü kesmeye çalışıyorum...bu konuda suçluluk telkini ve bu konuya karşı olumlamalar işe yarayacaktır en büyük tavsiyem de..başkalarını affetmeden önce kendini affetmelisin...kendini affedemeyen, başkalarını da suçluyor ve onları da affetmekte zorlanıyor...kendine karşı daha yumuşak olursan affedemediğin insanlara olan hislerinin de yumuşadığını göreceksin

canım erkek arkadaşın gerçekten çok kaba ve terbiyesizce davranmış
yani kendin de söylüyorsun arabayı oldukça iyi kullandığını ve hiç kaza yapmadığını falan...yani bu konuda kendinden eminsin....o yüzden bu konuda suçlu olan kesinlikle sen değilsin suçlu olan o...belki kendisinin kişilik problemleri vardır...ya da o gün belki başka şeye sinirlenmiş ve tümsek olayı bardağı taşıran son damla olmuştur....eğer o güne ait bir sinirse senden sonrasında mutlaka özür dilemesi gerekiyor...ama eğer ki her hatanda aynı tutumu gösteriyorsa o kişinin sana uygun olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim...arabayı sürme konusunda da ona hiçbirşey ıspat etmek zorunda değilsin..sonuçta sen kendi durumu biliyorsun canım...herşey onun terbiyesizliğinden ibaret ve sana kesinlikle özür borçlu...

yanlış anlaşılmak vesaire gibi sorunların için önceki sayfalarda birçok konuda olumlama cümleleri paylaşmıştım onlardan faydalanabilirsin...mesela hatırladığım kadarıyla onlardan birisi de "doğru anlaşılıyorum" cümlesiydi...
şikayet ettiğin durumlara yönelik olumlama cümlelerini kendin de yazıp oluşturabilirsin canım...
sevgiyle kal
Açıkcası bu özelimi kimseye anlatamadım, ama burada sen kendini öyle şeffaf bir şekilde açmışsınki, ben de kendimi, içimdekileri anlatırsam belki rahatlar ve belkide iyi bir çözüm bulurum. Beni tanımadığın için b u konuda dolayısiyle objektif yorum yaptığını biliyorum ve yardımlarının bana çok iyi birer çözüm olacağını biliyorum teşekkkürler iyiki varsın. Şimdi ego kendine güven ve mutluluğu dinliyorum gece telkinlerime suçluluğu ekliyeceğim bakalım neler olacak. Birde kendimi affetme meditasyonu yapacağım bu gece ve birazdan senin olumlamalarından ve sanalın kitabından olumlama seçip onları hergün iki kere içten okuyacağım birde bu konularla ilgili kendi istediğim şekilde olayları imgelersem düzelir düye düşünüyorum. Bunları sabırla yapayım, sonuçları buradan senin güzel günlüğünde paylaşırım.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2010, 07:07 PM   #222 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Açıkcası bu özelimi kimseye anlatamadım, ama burada sen kendini öyle şeffaf bir şekilde açmışsınki, ben de kendimi, içimdekileri anlatırsam belki rahatlar ve belkide iyi bir çözüm bulurum. Beni tanımadığın için b u konuda dolayısiyle objektif yorum yaptığını biliyorum ve yardımlarının bana çok iyi birer çözüm olacağını biliyorum teşekkkürler iyiki varsın. Şimdi ego kendine güven ve mutluluğu dinliyorum gece telkinlerime suçluluğu ekliyeceğim bakalım neler olacak. Birde kendimi affetme meditasyonu yapacağım bu gece ve birazdan senin olumlamalarından ve sanalın kitabından olumlama seçip onları hergün iki kere içten okuyacağım birde bu konularla ilgili kendi istediğim şekilde olayları imgelersem düzelir düye düşünüyorum. Bunları sabırla yapayım, sonuçları buradan senin güzel günlüğünde paylaşırım.
kimseye açamadığın özelini bana güvenip de açtığın için çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah bu önerilerimin işe yaramasını ve senin mutluluğuna katkıda bulunmasını çok isterim beraber elele verip sorunları aşıcaz inşallah...hala aksilikler devam etse de en azından eski tutumu göstermeyeceğimiz için daha az zarar göreceğiz en azından ...
suçluluk telkini bir süreliğine ruhsal dalgalanmalar, sinirlilik ve uykuya meyil yapabiliyor canım...öyle birşey olursa merak etmemen için önceden belirtmek istedim...belki hiç olmayabilir de...suçluluğu 2 hafta dinleyip listeden çıkarıp sonra belli aralıklarla tekrar dinlemek gerekiyor..hergün dinlenilen bir telkin değil de arasıra dinlenmesi gerekenlerden yani...
neler yapacağın konusunda karar vermiş olman ve yolunu çizmen bile bir gelişmedir..bunun için seni kutlarım inşallah güzel haberlerlerini de yazacaksın buraya...bundan eminim

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2010, 07:45 PM   #223 (permalink)
Yüzbaşı

963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

merhaba günlük...
az önce nedense kendimi olumsuz ve hüzünlü bir ruh hali içinde buldum ve maalesef diyetimi bozacak bir kaçamak yaptım...hem de büyük bir kaçamak...o dün alınan keklerden birisini açtım ve yarısına yakınını yedim...ambalajını okudum kaç kaloriymiş diye...100 gram için 357 kalori demiş işin daha da kötü yanı..tadından da pek o kadar zevk almadım..keşke tadından zevk alabileceğim ve kaçamak yapmama fazla kalori almama değicek birşeyler yeseydim keşke...keki öyle çok da yemedim..2 kalın dilim kadar..ama dünyanın kalorisi varmış bi süre suçluluk duydum bu yaptığımdan....ve yarım saatliğine koşu bandıma çıkıp yavaş tempoda yarım saat yürüdüm..bunun sonucunda hiç değilse 38 kalori yaktım...ama ya geri kalan 300 küsur kalori ne olacak

ancak herşeye rağmen böyle bir kaçamak yapıp suçluluk duymuş olsam da ertesi günden itibaren diyetime sadık kalacağıma söz veriyorum...kaçamak yapıcaksam da en azından alacağım kaloriye değer şeyler için yaparım...o şeyi ağzıma atmadan önce içimden "acaba bu kaloriyi aldığıma değecek mi ? gerçekten zevk alıcakmıyım ? alacağım kalorinin bedelini bugün içinde ödemeye hazırmıyım? diye soracağım....ve soruların hepsine rahatça evet diyebiliyorsam yiyeceğim....birtanesine bile hayır diyorsam veya emin bile değilsem kaçamak yapmayacağım....insan kolay kalori yakmıyor...ama çok kolayca 2 lokmalık şeyden dünyanın kalorisini alıyor....az önce dediğim gibi 357 kaloriyi 2 dilimde aldım...ancak yarım saat normal tempo yürüyüşle anca 38 kalori yaktım...insanın neden bu kadar kolayca kilo aldığı şimdi açıklığa kavuşmuş oldu kafamda...

birşey yemiyorum az yiyorum ama yine de kilo alıyorum diye düşünürdüm....kilo aldıracak şeyleri midede kaplayacağı hacimle doğru orantılı sanırdım..mesela bir tencere dolusu yemek yemek gibi....ama bir tencere dolusu yemeğin veremediği kaloriyi 2 dilim kek kaç katıyla veriyor...

ve eskiden olsa "nasıl olsa diyeti bozdum" diyip kaçamak yapmaya devam eder ve diyeti iyice bozardım...ama bugün o tutumu göstermeyeceğim....hele ki çabalarımın somut örneklerini görmeye başlamışken...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2010, 05:20 PM   #224 (permalink)

425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
kimseye açamadığın özelini bana güvenip de açtığın için çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah bu önerilerimin işe yaramasını ve senin mutluluğuna katkıda bulunmasını çok isterim beraber elele verip sorunları aşıcaz inşallah...hala aksilikler devam etse de en azından eski tutumu göstermeyeceğimiz için daha az zarar göreceğiz en azından ...
suçluluk telkini bir süreliğine ruhsal dalgalanmalar, sinirlilik ve uykuya meyil yapabiliyor canım...öyle birşey olursa merak etmemen için önceden belirtmek istedim...belki hiç olmayabilir de...suçluluğu 2 hafta dinleyip listeden çıkarıp sonra belli aralıklarla tekrar dinlemek gerekiyor..hergün dinlenilen bir telkin değil de arasıra dinlenmesi gerekenlerden yani...
neler yapacağın konusunda karar vermiş olman ve yolunu çizmen bile bir gelişmedir..bunun için seni kutlarım inşallah güzel haberlerlerini de yazacaksın buraya...bundan eminim

Ben 2 aydan biraz fazla zamandır telkinleri düzenliş bir şekilde dinliyorum en az 8 saat. İlk hafta ego suçluluk ve kendine güveni dinlemiştim. Geceleri sürekli uyanıyordum, sabahları geç kalkıyordum hep yorgundum ve agresiftim. Sonraki haftalarda rahat ettim, ama bütün telkinleri dinledim sonraki haftalarda ve buna rağmen iyiydim içinde bir tek suçluluk yoktu, ama öyle olumlu bir etkide olmadı başlarda dik yürüdüm mutlu oldum kendime güvendim, sonra aynı tas aynı hamam. 1 haftadır senin önerin üzerine gece başka gündüz başka telkinleri dinleyince yeniden mutluluk hormonu alır gibi oldum. Yalnız dün gece suçluluğu etkiledim ve gece uyandığımda kafamın içinde sanki bir ateş vardı ve dalgalanma gibi his oldu, sinirliydim, mutsuz ve gergin oldum. Onu dinlemekten vaz geçtim kapattım. Birde benim çekim yasası defterim var. Ona senin olumlamalarını ve kitaplardakileri not etmiştim. Bir tanesini seçip her hafta düzenli olara uygulamaya karar verim. Bu haftaki şu "saygı görmeyi hak ediyorum ve saygı görüyorum. Ben herkesten saygı görüyorum. Saygı gördüğümde kendimi güvende hissederim gibi cümleleri arttırıyorum. Asıl cümle saygı görmeyi hak ediyorum diğerlerini ben ekledim. Araba kullanırken yalnız olduğum için bunları sesli olarak tekrar ettim derken cümlelerimde sevgi sözcükleri olmaya başladı. Sevilmeye değerim. Ben herkesi seviyorum herkes beni seviyor. Değerliyim. Ben mükemmelim. Ben sağlıklıyım. Ben su içmeyi seviyorum. Ben hergün bol su içiyorum. Ben hergün sadece 6 saat uyuyorum. Ben hergün erkenden kalkıp spor yapıyorum gibi Ayy bunları sesli söylerken birdenbire bir mutlu oldum bir mutlu oldum inanılmaz bir güven geldi kendime. Önce çevreden bakan deli der diye çekindim ama sonra kulaklıklı cep teliyle konuşuyorumdur diye düşünürler deyip rahatça devam ettim Hepsi senin sayende çok teşekkürler
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2010, 08:24 PM   #225 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seni tebrik ediyorum çalışmandan dolayı..Dün ablamlara eltisi geldi ve kilolu bana diyorki ne güzel siz çıtı pıtısınız ben kiloluyum dedi.. bende dedim takma bu kadar sana kilo yakışıyor ...İşte ablam birşeyler hazırladı valla ben bir lokma yerken o tabaktaki herşeyi silip süpürdü ee yersen tabi kilolu olursun..Bana dediki Sen böyle yersen kilo tabi almazsın dedi başladı vitamin minarel besinlerini anlatmaya kendisi hemşire anlattı anlattı ufff dedim kız haklı kilosunu düşünmezse bile o vitamini eksik etmiyor vucudundan...Tabi o kilo vermiyor halinden memnun aradaki fark sen veriyorsun ama yinede bir kaç lokma yesen birşey olmaz.Direncin yüksek olsun.Yavaş yavaş veririsin zaten birden kilo verilmez o zaman dirençten düşersin .Yinede sibel can gibi puan diyeti yap her besinden yiyecen ama puan verecen diyelim 15 puan o zaman o gün 15 puanlık yiyecen sonra yemeyecen diyeti o gün bozmayacaksın 16 olmayacak :D.Ama bütün besinden yiyecen aradaki fark bu .sibelcanın diyet programına bak onun diyet programını sevdim...
Diyelim o kekin kalorisi fazla ona yüksek puan vereceksin en fazla kaç verilebilir ? Kararı sen ver ? Bu programı sen ayarlayacaksın puanları felan bu konuyu iyice araştır ok...
haklısın canım evet acele verilen kiloları insan sonradan fazlasıyla geri alıyor...o yüzden şok diyetlere hiç yanaşmıyorum...eski gittiğim diyetisyenin listelerinden faydalanıyorum...çok düşük bir kalori değil ..1600 alıyorum şu an....ancak sporu abartmam nedeniyle 1600 kalori yapıyor gibi değil de şok diyet yapıyor gibi yorgun olmaya başlamıştım

artık kendime spor için günleri belirledim...başka işlerle yoğun olduğum günlerde spor yapmayacağım....pazartesileri temizlik çarşambaları da alışveriş yapıyorum mesela :) ve haftanın bugünlerini dinlenme günü yapacağım spor yapmayacağım :)

artık kilomu tartıda kontrol etmiyorum...çünkü vucudum kas yapmaya başladı o yüzden kilom düşmüyor görünüyor ancak bazı bölgelerimde sertleşme incelme ve sıkılaşma oldu çünkü diyetimde protein öğünü de var ve bol su içiyorum...su da bünyenin kas inşa etmesinde rol oynuyormuş...gerçekten umduğumdan daha kısa sürede yağlar kasa dönüştü...

Alt 09-03-2010, 08:36 PM   #226 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
Ben 2 aydan biraz fazla zamandır telkinleri düzenliş bir şekilde dinliyorum en az 8 saat. İlk hafta ego suçluluk ve kendine güveni dinlemiştim. Geceleri sürekli uyanıyordum, sabahları geç kalkıyordum hep yorgundum ve agresiftim. Sonraki haftalarda rahat ettim, ama bütün telkinleri dinledim sonraki haftalarda ve buna rağmen iyiydim içinde bir tek suçluluk yoktu, ama öyle olumlu bir etkide olmadı başlarda dik yürüdüm mutlu oldum kendime güvendim, sonra aynı tas aynı hamam. 1 haftadır senin önerin üzerine gece başka gündüz başka telkinleri dinleyince yeniden mutluluk hormonu alır gibi oldum. Yalnız dün gece suçluluğu etkiledim ve gece uyandığımda kafamın içinde sanki bir ateş vardı ve dalgalanma gibi his oldu, sinirliydim, mutsuz ve gergin oldum. Onu dinlemekten vaz geçtim kapattım. Birde benim çekim yasası defterim var. Ona senin olumlamalarını ve kitaplardakileri not etmiştim. Bir tanesini seçip her hafta düzenli olara uygulamaya karar verim. Bu haftaki şu "saygı görmeyi hak ediyorum ve saygı görüyorum. Ben herkesten saygı görüyorum. Saygı gördüğümde kendimi güvende hissederim gibi cümleleri arttırıyorum. Asıl cümle saygı görmeyi hak ediyorum diğerlerini ben ekledim. Araba kullanırken yalnız olduğum için bunları sesli olarak tekrar ettim derken cümlelerimde sevgi sözcükleri olmaya başladı. Sevilmeye değerim. Ben herkesi seviyorum herkes beni seviyor. Değerliyim. Ben mükemmelim. Ben sağlıklıyım. Ben su içmeyi seviyorum. Ben hergün bol su içiyorum. Ben hergün sadece 6 saat uyuyorum. Ben hergün erkenden kalkıp spor yapıyorum gibi Ayy bunları sesli söylerken birdenbire bir mutlu oldum bir mutlu oldum inanılmaz bir güven geldi kendime. Önce çevreden bakan deli der diye çekindim ama sonra kulaklıklı cep teliyle konuşuyorumdur diye düşünürler deyip rahatça devam ettim Hepsi senin sayende çok teşekkürler
artık kendine neyin iyi geldiğini neyin iyi gelmediğini anlar duruma gelmişsin tebrikler
olumlamalardan bazılarını kendinin oluşturması da çok güzel biliyomusun insana en iyi gelen olumlamalar genelde insanın kendi yarattıkları olumlamalar oluyor...kişiye özel oldukları için daha iyi etki ediyor..sonuçta kimse kendini kendisinden daha iyi bilemez
hazır olumlamalar başta etkili de olsa bir süre sonra yetersiz veya yüzeysel kalabiliyor...olumlamaların hemen etki etmesine ve güven aşılamasına çok çok sevindim canım bana bu mutlu haberi verdiğin için teşekkür ederim...iyiki varsın arkadaşım...

Alt 10-03-2010, 11:25 AM   #227 (permalink)

Alıntı:
haklısın canım evet acele verilen kiloları insan sonradan fazlasıyla geri alıyor...o yüzden şok diyetlere hiç yanaşmıyorum...eski gittiğim diyetisyenin listelerinden faydalanıyorum...çok düşük bir kalori değil ..1600 alıyorum şu an....ancak sporu abartmam nedeniyle 1600 kalori yapıyor gibi değil de şok diyet yapıyor gibi yorgun olmaya başlamıştım

artık kendime spor için günleri belirledim...başka işlerle yoğun olduğum günlerde spor yapmayacağım....pazartesileri temizlik çarşambaları da alışveriş yapıyorum mesela :) ve haftanın bugünlerini dinlenme günü yapacağım spor yapmayacağım :)

artık kilomu tartıda kontrol etmiyorum...çünkü vucudum kas yapmaya başladı o yüzden kilom düşmüyor görünüyor ancak bazı bölgelerimde sertleşme incelme ve sıkılaşma oldu çünkü diyetimde protein öğünü de var ve bol su içiyorum...su da bünyenin kas inşa etmesinde rol oynuyormuş...gerçekten umduğumdan daha kısa sürede yağlar kasa dönüştü...
Günaydın ne güzel bir gün. Hava burada yani Ankara'da ışıl ışıl güneşli. Güneşli bahar havalarına bayılıyorum insanın içini açıyor. Sizin orası neresi ve orda hava nasıl bugün canım? Bu arada sıkılaşmana sevindim. Bende spor yapamadım dün:( bu yüzden üzgünüm ama 6 bardak su içmeyi başardım. Sanırım suyla ilgili yaptığım olumlamalarım işe yaradı. Şuan bile su içiyorum. Su yağları kasa dönüştürüyor demişsin ya, işte ben buna içerim yani bol su içerim İnsan aynaya bakınca kendini sıkı görmek istiyor. Bu yaşta hareketsizlikten yavaş yavaş pörsüdüğümü görünce moralim bozuluyor. İşim masabaşı bu çok kötü oluyor. Önceden bankacıydım masabaşı işi gibi görünsede sürekli ayakta ve hareketliydim çok zayıf ve sıkıydım birde akşamları dansa giderdim. Şimdi hiçbirşey yok:( Yeniden hareket kazanmalıyım. Bunuda senin yazdıklarından esinlenerek yapmaya çalışıyorum. Bu arada canım bizim eve sınav kağıdım gelmiş dün, seninki de geldi mi?
Alt 10-03-2010, 11:30 AM   #228 (permalink)

Alıntı:
artık kendine neyin iyi geldiğini neyin iyi gelmediğini anlar duruma gelmişsin tebrikler
olumlamalardan bazılarını kendinin oluşturması da çok güzel biliyomusun insana en iyi gelen olumlamalar genelde insanın kendi yarattıkları olumlamalar oluyor...kişiye özel oldukları için daha iyi etki ediyor..sonuçta kimse kendini kendisinden daha iyi bilemez
hazır olumlamalar başta etkili de olsa bir süre sonra yetersiz veya yüzeysel kalabiliyor...olumlamaların hemen etki etmesine ve güven aşılamasına çok çok sevindim canım bana bu mutlu haberi verdiğin için teşekkür ederim...iyiki varsın arkadaşım...
Sen olmasan bunu başaramazdım. İnan bana bu paylaşımlarını içtenlikle yapmaya devam ettikçe daha pekçok insana ilham vereceksin bunu biliyorum. Kısaca sana ilham periside diyebiliriz. İyiki varsın sevgiler
Alt 10-03-2010, 01:44 PM   #229 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
Günaydın ne güzel bir gün. Hava burada yani Ankara'da ışıl ışıl güneşli. Güneşli bahar havalarına bayılıyorum insanın içini açıyor. Sizin orası neresi ve orda hava nasıl bugün canım? Bu arada sıkılaşmana sevindim. Bende spor yapamadım dün:( bu yüzden üzgünüm ama 6 bardak su içmeyi başardım. Sanırım suyla ilgili yaptığım olumlamalarım işe yaradı. Şuan bile su içiyorum. Su yağları kasa dönüştürüyor demişsin ya, işte ben buna içerim yani bol su içerim İnsan aynaya bakınca kendini sıkı görmek istiyor. Bu yaşta hareketsizlikten yavaş yavaş pörsüdüğümü görünce moralim bozuluyor. İşim masabaşı bu çok kötü oluyor. Önceden bankacıydım masabaşı işi gibi görünsede sürekli ayakta ve hareketliydim çok zayıf ve sıkıydım birde akşamları dansa giderdim. Şimdi hiçbirşey yok:( Yeniden hareket kazanmalıyım. Bunuda senin yazdıklarından esinlenerek yapmaya çalışıyorum. Bu arada canım bizim eve sınav kağıdım gelmiş dün, seninki de geldi mi?
ay ne güzel demek orası güneşli ben istanbuldayım canım...gerçi istanbul çok büyük olduğu için hava durumu semtten semte göre bile farklılık gösteriyor... bizim buralarda hava kapalı ve gri...ama neyseki gri havaları da seviyorum pek sorun olmuyor...sadece yağmur ve kar yağmasını pek sevmiyorum....yağışla aram yok yani..

evet canım bünye kas oluşturabilmek için suya ve proteine ihtiyaç duyuyor...zorlanmadan su içebilmene çok sevindim insanın önceden hoşlanmadığı bir işi yapabilmesi için istediği ve sevdiği bir konuya katkısı olduğunu öğrenmek iyi oluyor..sevilmeyen iş sevilir hale geliyor..bana da sporu o esnada müzik dinleyebilme olasılığı sevdirdi..alabiliyorsan senin de eve koşu bandı almanı tavsiye ederim

moralin hiç bozulmasın canım benim form durumu da pek içaçıcı değil ama koşu bandı + diyetle biraz böyle oldu...bugün alışverişe çıktım kıyafet almak için...ve 42 beden pantolona giremedim..önü de kapanmadı... anımda babam olduğu için daha büyük bedeni de istemeye utandım...babam numaralara çok takıntılıdır çünkü...moralim bozuldu buna birşey almadan çıktım.....ama bunu kafamda fazla büyütmemeye çalışıyorum..çünkü 2 hafta önceki halimle şimdiki halim arasında baya fark var...her ne kadar o pantolona giremesem de...belki 1 ay sonra o beden pantolonlara girebilirim inşallah...

evet canım sınav kağıdı geldi aman yaaa saçma sapan biyere vermişler ona da moralim bozuldu...istanbul trafiği malum bilirsin..hele ki haftasonu..
sınavada babam götürüyor yoksa gözü arkada kalıyormuş...zamanında okulu bitirmedin beni yollarda süründürüyosun diye dırdır edicek..
oysa ben de evi çekip çeviriyorum..ama sınav günü bunlar aklına gelmiyor tabi...bugün biraz moralim bozuk..bunları sana yansıttığım için kusura bakma

Alt 10-03-2010, 01:49 PM   #230 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
Sen olmasan bunu başaramazdım. İnan bana bu paylaşımlarını içtenlikle yapmaya devam ettikçe daha pekçok insana ilham vereceksin bunu biliyorum. Kısaca sana ilham periside diyebiliriz. İyiki varsın sevgiler
güzel sözlerin için çok teşekkürler aslında bu kadar hırslı olmamın nedeni senin gibi şeker insanlardan aldığım destek

Alıntı:
Super..Ben hala su içmeyi alışkanlık haline getirmedimSusamadığım için unutuyorum su içmeyi..Su içmek için kendime yöntem bulmalıyım..
istersen suyu tek başına sevemiyorsan içine başka şeyler katmayı deneyebilirsin...limon falan gibi...

Alıntı:
Su içmek için olumlama yapsam faydası olurmu
neden olmasın

Bookmarks

« Murat' ın günlüğü | Orrizonte Günlüğü »