| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı canım senin renk analizin benimkinden çok daha iyi çıkmış...buna çok sevindim 2 tane renk eksikliği kolayca telafi edilebilir...odana o renklerde küçük şeyler alabilirsin...başucu saati bile olabilir akraba ve hocalar sürekli görüşmediğin fazla içli dışlı olmadığın ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #221 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #222 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() suçluluk telkini bir süreliğine ruhsal dalgalanmalar, sinirlilik ve uykuya meyil yapabiliyor canım...öyle birşey olursa merak etmemen için önceden belirtmek istedim...belki hiç olmayabilir de...suçluluğu 2 hafta dinleyip listeden çıkarıp sonra belli aralıklarla tekrar dinlemek gerekiyor..hergün dinlenilen bir telkin değil de arasıra dinlenmesi gerekenlerden yani... neler yapacağın konusunda karar vermiş olman ve yolunu çizmen bile bir gelişmedir..bunun için seni kutlarım ![]() ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #223 (permalink) |
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba günlük... az önce nedense kendimi olumsuz ve hüzünlü bir ruh hali içinde buldum ve maalesef diyetimi bozacak bir kaçamak yaptım...hem de büyük bir kaçamak...o dün alınan keklerden birisini açtım ve yarısına yakınını yedim...ambalajını okudum kaç kaloriymiş diye...100 gram için 357 kalori demiş ![]() ![]() ![]() ancak herşeye rağmen böyle bir kaçamak yapıp suçluluk duymuş olsam da ertesi günden itibaren diyetime sadık kalacağıma söz veriyorum...kaçamak yapıcaksam da en azından alacağım kaloriye değer şeyler için yaparım...o şeyi ağzıma atmadan önce içimden "acaba bu kaloriyi aldığıma değecek mi ? gerçekten zevk alıcakmıyım ? alacağım kalorinin bedelini bugün içinde ödemeye hazırmıyım? diye soracağım....ve soruların hepsine rahatça evet diyebiliyorsam yiyeceğim....birtanesine bile hayır diyorsam veya emin bile değilsem kaçamak yapmayacağım....insan kolay kalori yakmıyor...ama çok kolayca 2 lokmalık şeyden dünyanın kalorisini alıyor....az önce dediğim gibi 357 kaloriyi 2 dilimde aldım...ancak yarım saat normal tempo yürüyüşle anca 38 kalori yaktım...insanın neden bu kadar kolayca kilo aldığı şimdi açıklığa kavuşmuş oldu kafamda... birşey yemiyorum az yiyorum ama yine de kilo alıyorum diye düşünürdüm....kilo aldıracak şeyleri midede kaplayacağı hacimle doğru orantılı sanırdım..mesela bir tencere dolusu yemek yemek gibi....ama bir tencere dolusu yemeğin veremediği kaloriyi 2 dilim kek kaç katıyla veriyor... ve eskiden olsa "nasıl olsa diyeti bozdum" diyip kaçamak yapmaya devam eder ve diyeti iyice bozardım...ama bugün o tutumu göstermeyeceğim....hele ki çabalarımın somut örneklerini görmeye başlamışken...
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #224 (permalink) | |
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Ben 2 aydan biraz fazla zamandır telkinleri düzenliş bir şekilde dinliyorum en az 8 saat. İlk hafta ego suçluluk ve kendine güveni dinlemiştim. Geceleri sürekli uyanıyordum, sabahları geç kalkıyordum hep yorgundum ve agresiftim. Sonraki haftalarda rahat ettim, ama bütün telkinleri dinledim sonraki haftalarda ve buna rağmen iyiydim içinde bir tek suçluluk yoktu, ama öyle olumlu bir etkide olmadı başlarda dik yürüdüm mutlu oldum kendime güvendim, sonra aynı tas aynı hamam. 1 haftadır senin önerin üzerine gece başka gündüz başka telkinleri dinleyince yeniden mutluluk hormonu alır gibi oldum. Yalnız dün gece suçluluğu etkiledim ve gece uyandığımda kafamın içinde sanki bir ateş vardı ve dalgalanma gibi his oldu, sinirliydim, mutsuz ve gergin oldum. Onu dinlemekten vaz geçtim kapattım. Birde benim çekim yasası defterim var. Ona senin olumlamalarını ve kitaplardakileri not etmiştim. Bir tanesini seçip her hafta düzenli olara uygulamaya karar verim. Bu haftaki şu "saygı görmeyi hak ediyorum ve saygı görüyorum. Ben herkesten saygı görüyorum. Saygı gördüğümde kendimi güvende hissederim gibi cümleleri arttırıyorum. Asıl cümle saygı görmeyi hak ediyorum diğerlerini ben ekledim. Araba kullanırken yalnız olduğum için bunları sesli olarak tekrar ettim derken cümlelerimde sevgi sözcükleri olmaya başladı. Sevilmeye değerim. Ben herkesi seviyorum herkes beni seviyor. Değerliyim. Ben mükemmelim. Ben sağlıklıyım. Ben su içmeyi seviyorum. Ben hergün bol su içiyorum. Ben hergün sadece 6 saat uyuyorum. Ben hergün erkenden kalkıp spor yapıyorum gibi ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #225 (permalink) | |
![]() ![]() artık kendime spor için günleri belirledim...başka işlerle yoğun olduğum günlerde spor yapmayacağım....pazartesileri temizlik çarşambaları da alışveriş yapıyorum mesela :) ve haftanın bugünlerini dinlenme günü yapacağım spor yapmayacağım :) artık kilomu tartıda kontrol etmiyorum...çünkü vucudum kas yapmaya başladı o yüzden kilom düşmüyor görünüyor ancak bazı bölgelerimde sertleşme incelme ve sıkılaşma oldu ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #226 (permalink) | |
![]() olumlamalardan bazılarını kendinin oluşturması da çok güzel ![]() ![]() hazır olumlamalar başta etkili de olsa bir süre sonra yetersiz veya yüzeysel kalabiliyor...olumlamaların hemen etki etmesine ve güven aşılamasına çok çok sevindim canım ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #227 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #228 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #229 (permalink) | |
![]() evet canım bünye kas oluşturabilmek için suya ve proteine ihtiyaç duyuyor...zorlanmadan su içebilmene çok sevindim ![]() ![]() moralin hiç bozulmasın canım benim form durumu da pek içaçıcı değil ama koşu bandı + diyetle biraz böyle oldu...bugün alışverişe çıktım kıyafet almak için...ve 42 beden pantolona giremedim..önü de kapanmadı... anımda babam olduğu için daha büyük bedeni de istemeye utandım...babam numaralara çok takıntılıdır çünkü...moralim bozuldu buna birşey almadan çıktım.....ama bunu kafamda fazla büyütmemeye çalışıyorum..çünkü 2 hafta önceki halimle şimdiki halim arasında baya fark var...her ne kadar o pantolona giremesem de...belki 1 ay sonra o beden pantolonlara girebilirim inşallah... evet canım sınav kağıdı geldi aman yaaa ![]() sınavada babam götürüyor yoksa gözü arkada kalıyormuş...zamanında okulu bitirmedin beni yollarda süründürüyosun diye dırdır edicek.. oysa ben de evi çekip çeviriyorum..ama sınav günü bunlar aklına gelmiyor tabi...bugün biraz moralim bozuk..bunları sana yansıttığım için kusura bakma ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #230 (permalink) | ||
![]() ![]() Alıntı:
neden olmasın ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı canım senin renk analizin benimkinden çok daha iyi çıkmış...buna çok sevindim 2 tane renk eksikliği kolayca telafi edilebilir...odana o renklerde küçük şeyler alabilirsin...başucu saati bile olabilir akraba ve hocalar sürekli görüşmediğin fazla içli dışlı olmadığın ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi