Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
Sen dengeli birisin insanlarla olan ilişkilerinde onlar sana nasıl yaklaşırsa sende onlara yaklaşırsın. Elementlerin 2 su duygusallık 3 hava konuşkanlık entellektüellik 2 ateş hırs azim coşku 8 toprak ayakları yere basma durumun. Şimdi bunlara bakarsak sözde çok şey yapıyorsun görünüyor yani hava gurubun çok şunu yapıcam bunu yapıcam diyorsun ama toprak bir tane element olarak. Bu yüzden biraz ayakların yere basıyor hayatta ama daha çok ayaklarının yere basması gerekiyor diyor pin kodu. Sayıların diyorki; Genel anlamda insanlara şöyle görünürsün: Mesafeli ve temkinlisindir, ama yakın arkadaşlarına ve ailene karşı konuşkan, disiplinli, programlı, düzenleyen, organizasyonlar he sen yapan birisin, yalnız çokca kendini savunmak zorunda kalırsın diyor. Tartışmalarının sebebi bazen dediğim dedik oluyorsun ve fikirlerinin doğruluğunu savunmaya çalışıyorsun bu karşındakini yorabiliyor diyor. İçinde sakladığın büyük bir duygusallık var dışardan göründüğündende fazla, biraz sulugözlülük olabilir diyor. Yalnız bilinçaltında bir lider saklı ve içindeki çocuk ruhunda havai ve konuşkan arada bu özelliklerini zorda kaldığında kendiliğinden çıkarıyorsun ortaya koyuyorsun diyor. Yıl döngülerine bakarsak senin geçen yılın sorumluluk yılınmış, çok fazla şeyin sorumluluğunu almışsın ve bundan dolayıda bu yıl 2010 test etme ve algılama yılındasın. Yani bu yıl çok şey öğreneceksin. Hayatında geçireceğin en zor yıllardan birini yaşayabilirsin diyor bunu iyi değerlendir öğrenmeye bak diyor. 2011de stres ve değişim olacak. Yani test edip algıladığın pek çok şey hayatında 2011de büyük değişimler sağlayacak bunları olumlu yönde kullanırsan 2012de çok mutlu bir yaşam seni bekliyor 2012 senin aile arkadaşlık ve romantizm yılın yani ipucu aşk görünüyor nişan evlilik olabilir 2012de 2013 senin tutku yılın. Birşeylere tutuyla sarılıyorsun, başladığın herşeyi sabırla devam ettiriyorsun kazanç olarakda iyi yıllardan biri. 2014 meyveleri topluyorsun çünkü başarma ve tamamlama yılın. 2015 derin düşünce yılı bu yılda biraz içine kapanabilirsin yalnız başına kalmak isteyip ben neler yaptım bunca yıl diye şöyle geriye dönüp bakabilirsin çünküüüüü 2016da yeni başlangıçlar yılı geliyor. Yeni birşeylere başlayacağın yıl. Bu arada geriye dönüp bakarsak 2007de yeni birşeylere başlamışsın şimdi onları devam ettiriyorsun. 2004 2005in başlangıcı ve 2003 senin için çok zor geçmiş olmalı. Bende bu kadar |
analiz için çok teşekkür ederim emeğine sağlık
evet insanlara yaklaşımım konusu doğru çıkmış gerçekten de adım adım ve temkinli yaklaşıyor ve karşımdakinin frekansının nasıl olduğunu anladıktan sonra aynı frekanstan ona aynalık ediyorum
elementler konusu da doğru gözüküyor...bir sürü hedef koyup bir sürü işi aynı anda yapmaya çalışıyorum... ve hepsini hayatıma sokamıyorum...sen bunu benden de daha iyi biliyorsun...söylemiştin daha önce
dediğim dedik türünden bir insan olduğumu düşünmüyorum...yok öyle otoriter ve dominant tiplerden değilim..asla da olamadım
tam aksine uysal bir kedi gibi olduğum söylenir
içimde duygusallık olduğu doğru..ve evet saklıyorum...dışarıdan daha sert ve soğuk bir görüntüm vardır...hani aba altında sopa göstermek derler ya öyle bir görünüm çiziyorum...eski sevgilim bile çoğu zaman rahat davransa da zaman zaman benim sert bir bakışım yüzünden korkusundan altına eder gibi olduğu durumlar olduğunu itiraf etmişti
anlaşılan bu yıl benim için önemli ve kritik bir yol olacağa benziyor..olsun korkmuyorum
bakalım 2011 de neler değişecek inşallah günlükten okuyacağız hepberaber
2012 ve 2013 nedense beni korkuttu...çünkü aşk ve evlilik beni korkutuyor..o yüzden aşık olacaksam da platonik olmasını tercih ederim..nişan ve evlilik olarak değil de
ve evet hakikaten de geçmiş yıllarım çok zor geçti..aslında hala da zor geçmekte..ama geçmiştekiler kadar zor değil..ancak onların tortularını izlerini taşıyor...
tekrar teşekkür ederim canım bu güzel analizin için...iyiki varsın