Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba günlük bugün berbat bir gün geçirdim kabus gibiydi doktora da gidemedim aşırı sinirliyim... doktor işi çarşambaya kaldı...herşey babamın saçma sapan alınganlıkları yüzünden ertelendi... tam doktorda sıramızı bekliyorduk ki babam bana tutturdu içerideki hasta çıkınca hemen sen gir diye...ben de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-05-2010, 06:11 PM   #431 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

merhaba günlük
bugün berbat bir gün geçirdim kabus gibiydi
doktora da gidemedim aşırı sinirliyim...
doktor işi çarşambaya kaldı...herşey babamın saçma sapan alınganlıkları yüzünden ertelendi...

tam doktorda sıramızı bekliyorduk ki babam bana tutturdu içerideki hasta çıkınca hemen sen gir diye...ben de onun baskısıyla doğru olmadığını bildiğim halde bunu yapmak zorunda kaldım...o anda babamı bunun yalnış olduğuna ikna edebilecek durumda değildim..çünkü daha gelir gelmez oflayıp pflayıp sıkılmaya ve beklemekten nefret ettiğini söylemeye başlamıştı...o yaştaki adama sırayı saati öğretemezdim ki....ve haklı olarak doktor benim sıramın gelmediğini ve önümde 3 kişinin daha olduğunu söyledi...ve hastaları yönlendiren elemanlar olur ya hani yol gösteren...onların eşliğinde gelmem gerektiğini söyledi (ki haklıydı kendi açısından) ama babama doktor haklıydı diyemedim...bana "sen kimin tarafındasın" diyecekti çünkü...

halbuki danışmadaki kızlardan birisi de bana önceki hastalardan birinin zamanında gelmediğini ve onun yerine bizi alabileceklerini söylemişti...doktora kapıdan bunu da belirtmeme rağmen red cevabı aldım....ben olsam oturup sıramı vaktimi tekrar bekler ve tekrar girerdim ama babam gurur meselesi yaptı ve çık hadi kızım gidiyoruz dedi ve çıkmak zorunda kaldık..başka doktor aradık bütün gün ama bulamadık kimisi çok pahalıydı kimisi de yerini kapatmıştı... sonuçta yine aynı yere randevu yazdırmak zorunda kaldık çarşamba için....gülermisin ağlarmısın
ya günlük..

yalnış olduğunu bile bile bir hareketi yapmama zorlanmaya mı yanayım...red cevabına geri çevrilmeme mi yanayım...babamın saçma tutumu ve başka doktor arayıp bulma girişimine mi yanayım...bunun başarısız kalmasına başka doktor bulamamaya mı yanayım....yoksa en sonunda o kaprisle çıkıp gittiğimiz yerden tekrar 2 gün sonrasına randevu aldığımıza mı yanayım

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2010, 09:03 PM   #432 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iloscuk will become famous soon enoughiloscuk will become famous soon enough

Canım babana kızma.İnsanlar yaşlandıkça daha sabırsız daha alıngan oluyorlar sanki.O da böyle gelişsin istemezdi emin ol.
Affet onu :)Gidersiniz iki gün sonra.Kırmayın birbirinizi.Geçmiş olsun şimdiden.
iloscuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2010, 04:59 PM   #433 (permalink)
Yüzbaşı

963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

merhaba sevgili günlük...
doktora gittik bugün..ancak doktorda durum istediğimiz gibi gelişmedi...
saçımdaki para büyüklüğündeki açılmaların stresten dolayı olduğunu söyledi..
neyse bunu öğrenmek de birşeydir..mutluluk telkini dinlerim sıkıntım da geçer..

ve saç dökülmesi için de bir sürü tahlil istedi..ancak tahlillerin tutarı sosyal yardımdan yararlanmamıza rağmen 200 ün üstünde tutuyormuş fiyatı..biz de yaptırmaktan vazgeçtik haliyle...

gitmişken cildimdeki hassasiyeti de sormuştum..tahlil sonuçlarına bakarak bana ilaç yazacağını söyledi..
yani bu davranış bana biraz ticari kaygıyla yapılmış gibi geldi...hadi diyelim saç dökülmesinin hormonal yada başka nedenleri olabileceğini düşünerek tahlil istemiş olabilir ki...zaten hormonlar için başka bir doktorla da irtibatım olmuştu ve tahliller temiz çıkmıştı böyle olduğunu da belirttim....hadi saç dökülmesi için tahlil istedi...ama neden hassas cilt için basit bir nemlendiriciyi de yazmaya erindi bilmiyorum...

ben de bunun üzerine gittim eczaneden şampuan aldım...cildimdeki hassasiyet için de bebeklerin kullandığı sabunlardan aldım..bugün yüzümü onunla yıkadım ve gerçekten cildimde yanma ve hassasiyet olmadı..cildim normal sabunları sevmiyormuş demekki...yine çözümü kendim bulacağım...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-05-2010, 03:01 PM   #434 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun canım.Zaten doktorlar bütün rahatsızlıkları strese bağlıyorlar.Düşünüyorum sanki onlara hak veriyorum.İnsanız işte bazen stresli olduğumuzda kendimize istemeden de olsa zarar veriyoruz.Sonra doktor bu stresten dolayı olmuş söyleğinde düşünmeye başlıyoruz ve işte bu noktada farkına varıyoruz.Hayat mücadele istiyor işte stres,yorgunluk mutlaka yaşantımızda vardır.Bunun için nasıl adım atmalıyız diye düşünüyorum.Aslında bu noktada ne düşünüyorum diye düşüncelerimizi yakalayıp ve serbest bırakmak çünkü insanız aklımızdan bin bir türlü düşünce geçer hepsini kalayamasak bile baskın tuttuğumuz düşüncenin farkına varırsak eğer serbest bırakabiliriz diye düşünüyorum.
söylediklerine hak veriyorum canım ana düşünceyi yakalayabilmek çok önemli gerçekten...teşekkür ederim güzel yorumun için

Alt 14-05-2010, 03:07 PM   #435 (permalink)
Yüzbaşı

merhaba sevgili günlük..
psikolojik sıkıntımın nedeninin hayatı çok yönlü olarak yaşamak zorunda kalışım ve bunların sınırlarını net belirleyememem ve hangi yapacağım şey hangi gruba ait bunu kategorize edememem olduğunu anladım..

hem kendi hayatımı yaşamaya çalışıp hem babamla ilgilenip hem evle ilgili işleri yapmaya çalışmak ve doğru yapmaya çalışmak...dış dünyadaki kötü niyetli insanlara yem olmamaya çalışmak ve bunun yanısıra okulu bitirmeye çalışmak gündemden ve değişen şeylerden haberdar olmaya çalışmak gibi çok yönlü görevlerim var bu arada bilgisayarımı da düzenli tutmaya çalışmak kilo vermeye çalışmak ve kişisel sorunlarımı düzeltmeye çalışmak gibi extra şeyler de cabası.... haliyle düzen tutturmakta zorlanıyorum..bu beni çok yormuş..

bugün odamdaki raflardan 2 tanesini tamamen boşalttım..zaten sırf raf dolu görünsün diye koyduğum ve sevmediğim dekoratif şeyler vardı...onun yerine rafın birisine 4tane küçük kutucuk bulup yerleştirdim ve bu kutuların içine o kutuyla ilgili olan alınmış notları toplama kararı aldım....kutunun birisi kendi kişisel yapacaklarımın notları, diğeri alışveriş listeleri...diğeri evin genel işleri diğeri ise derslerle ilgili yapılcakların notlarını içeriyor..

diğer rafa ise kalemliğimi post it kağıtlarımı
not defterimi ve kenarda tutulması gereken kartvizitler için de kartvizitlik buldum....böylece oturma masam açılmış oldu..ve herşey kategorisine ayrıldı...biraz olsun rahatladım...yeni düzene alışmam zaman alıcak ama olsun..

Alt 15-05-2010, 05:30 PM   #436 (permalink)
Yüzbaşı

merhaba sevgili günlük...
herşeyi telkinlere yıkmak istemediğim için tamamen kendimi telkinlere bağlamadığımı artık biliyorsun zaten...

ama bugün mutluluk telkinine başlamaya karar verdim ve sadece onu dinleyeceğim...çünkü gerçekten ihtiyacım var...
bugünlerde yine evi yeniden düzenlemekle meşgulum..bu sefer ufak tefek düzen değil daha esaslı ve büyük düzenlere el attım...

beni sıkan şeyler arasında istediğim düzeni sağlayamamak ve rahatsız olduğum eşyalar falan filan var bu da çok etkiliyor beni...onu anladım yani....bir de fiziksel rahatsızlıklar da psikolojimi çok etkiliyor..onu da bugün anladım....
şu sıralar sanırım kendimi tanıma ve kendimi ifade etme konusunda biraz yol katettiğimi düşünüyorum...
babam saçımın stresten dolayı döküldüğünü öğrenince ister istemez ona nelerden rahatsızlık duyduğumu dökmeye başlamıştım...sordu çünkü nedir seni bu kadar sıkan diye...çünkü içimde tutuyordum..ne kadarını tam olarak anladı bilmem ama hiç farkında olmamasından iyidir en azından içimi döktüm..

cildimdeki hassasiyet sorununun da nedenini buldum...bana normal sabunlar ve normal kremler yaramıyormuş...artık yüzümü bebeklere özel bir sabun aldım onunla yıkıyorum 3 gündür ve eskisi gibi yanma ve tahriş olma hissi olmuyor...normal kozmetiklerin içerğindeki alkol ve parfüm bana dokunuyormuş onu anladım...bundan sonra kremlerimi ve sabunlarımı hassas ciltlere özel olanından veya bebek ürünlerinden seçmem gerektiğini anladım...inşallah cildimdeki sorun da geçicek zamanla..

2 gündür de arı polenine başladım iştahımı açtı..birçok derde devaymış...yapay vitamin haplarını almak yerine daha doğaldır diye arı poleni almak fikri gelmişti aklıma...

Alt 17-05-2010, 08:41 AM   #437 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gelişimlerin super kendi sorunun nerden kaynaklı olduğunu buluyorsun bu çok büyük başarıdır.Doğru yoldasın tebrik ediyorum.Gelişmelerin daim olsun.
teşekkür ederim canım iyiki varsın

Alt 17-05-2010, 08:56 AM   #438 (permalink)
Yüzbaşı

merhaba sevgili günlük
odamdaki yer sıkıntısından dolayı ve evde birtakım eşyaların başka eşyalara erişilmesini engellemesi ve gereksiz yere gözönünde olup görüntü kirliliği yaratması beni çok rahatsız ediyordu...

eski yatağımın altındaki çekmece çok küçüktü hacmi dardı ve bana yetersiz geliyordu...onun yerine yeni baza alındı ve çok rahat ettim....kışlık kıyafetlerim eskiden oturma odasındaki bazanın altındalardı ve evde başka baza yoktu...oradan kıyafet alacağım zaman her seferinde oturma odasına gitmek ve oradan odama taşımak zorunda kalıyordum...şimdi kışlık kıyafetlerim odamda benimle beraberler artık çok şükür o arada içi boş olan ve bir işe yaramadan köşede duran karton kutuları falan da attım...
içine birşey koymak için lazım olur diye tutuyordum..daha doğrusu tutmak zorunda hissediyordum..

oturma odasındaki bazaya da evde ortada duran ve rahatsızlık veren eşyaları koydum çok rahat ettim...evin eli yüzü açıldı valla...ne güzel bir icatmış şu bazalar..Allah akıl edenden razı olsun

son günlerde yaşadığım olumlu gelişmeleri maddeler halinde özet geçmeye çalışayım

* odamın düzeni değişti ve daha kullanışlı hale geldi

* evde görüntü kirliliği yaratan ve ele dolaşan eşyalar gözönünden kayboldu

* kendimi babama karşı daha rahat ve daha açık ifade edebildiğimi gördüm...onun da beni eskisinden daha iyi anladığını ve daha anlayışlı yaklaştığını...

* 3 gündür arıpoleni kullanıyorum ve bol su içmeye çalışıyorum şimdiden faydasını gördüm saçlarım uzamaya başlamış (saçkıranım kapanmadı ama onun haricinde normal saçım da nazlı uzuyordu)
ayrıca arıpoleni sayesinde kendimi daha dinç ve sağlıklı hissetmeye başladım

* kendime bakma isteğim daha da arttı..eskiden yüzüme ve vucuduma herhangi bir nemlendirici krem falan sürmeyen ben dün akşam yaptığım banyodan sonra kendime zaman ayırdım ve hiç aceleye getirmeden bir güzel losyonlandım..kendimi prenses gibi hissettim sonrasında...

* kendimde mükemmeliyetçilik takıntısı olduğunu keşfettim
bunu anlamak da birşeydir..düzeltmenin çaresine bakacağım..çünkü hayatı zehir ediyor her alanına etki ediyor.
kendime ve çevreme ve herşeye daha yumuşak ve ılımlı yaklaşmam gerektiğini anladım...

* herşeyin kötü yönünü bulmanın hatta arayp da bulmanın mükemmeliyetçilikten kaynaklandığını anladım ve aynı rahatsızlığın aslında babamda da olduğunu ve onu göre göre bende de yerleştiğini anladım...bunu yenebilmenin yollarından birisinin de şükretmek olduğunu farkettim ve bugüne kadar pek de şükretme alışkanlığı olmayan ve kanaatkar olmayan birisi olduğumu anladım..hep daha iyisini daha fazlasını istiyormuşum...

* böyle güzel gelişmeleri hep genelde en sıkıntılı en kötü olduğum zamanlarda yaşadığımı anladım ve artık böyle durumlarda sıkılmamaya çalışmaya karar verdim...babam benim stresten saçkıran olduğumu öğrenince beni mutlu etmek için normalinde daha sonraları almayı düşündüğü belki de 10 sene sonra alacağı bazayı bugün aldı
birşeyleri oldurabilmek için bazı sorunları açıkca ifade etmek gerekiyormuş demekki...yoksa ağlamayana meme verilmiyor..

Alt 17-05-2010, 05:30 PM   #439 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iloscuk will become famous soon enoughiloscuk will become famous soon enough

Çok sevindim bu gelişmelere tatlım.Günlerin hep böyle geçsin inşallah.
iloscuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-05-2010, 04:01 PM   #440 (permalink)

Tesekkür: 9
12 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzuriklimi is an unknown quantity at this point

selam günlügünüzün her kelimesini satır satır okuyorum.... çok akıcı bir diliniz var ...samimiyetiniz ayrıca rica etsem affetme meditasyonu nedir açıklarmısınız...
huzuriklimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks