merhaba günlük
bugün berbat bir gün geçirdim kabus gibiydi
doktora da gidemedim aşırı sinirliyim...
doktor işi çarşambaya kaldı...herşey babamın saçma sapan alınganlıkları yüzünden ertelendi...
tam doktorda sıramızı bekliyorduk ki babam bana tutturdu içerideki hasta çıkınca hemen sen gir diye...ben de onun baskısıyla doğru olmadığını bildiğim halde bunu yapmak zorunda kaldım...o anda babamı bunun yalnış olduğuna ikna edebilecek durumda değildim..çünkü daha gelir gelmez oflayıp pflayıp sıkılmaya ve beklemekten nefret ettiğini söylemeye başlamıştı...o yaştaki adama sırayı saati öğretemezdim ki....ve haklı olarak doktor benim sıramın gelmediğini ve önümde 3 kişinin daha olduğunu söyledi...ve hastaları yönlendiren elemanlar olur ya hani yol gösteren...onların eşliğinde gelmem gerektiğini söyledi (ki haklıydı kendi açısından) ama babama doktor haklıydı diyemedim...bana "sen kimin tarafındasın" diyecekti çünkü...
halbuki danışmadaki kızlardan birisi de bana önceki hastalardan birinin zamanında gelmediğini ve onun yerine bizi alabileceklerini söylemişti...doktora kapıdan bunu da belirtmeme rağmen red cevabı aldım....ben olsam oturup sıramı vaktimi tekrar bekler ve tekrar girerdim ama babam gurur meselesi yaptı ve çık hadi kızım gidiyoruz dedi ve çıkmak zorunda kaldık..başka doktor aradık bütün gün ama bulamadık kimisi çok pahalıydı kimisi de yerini kapatmıştı...
sonuçta yine aynı yere randevu yazdırmak zorunda kaldık çarşamba için....gülermisin ağlarmısın
ya günlük..
yalnış olduğunu bile bile bir hareketi yapmama zorlanmaya mı yanayım...red cevabına geri çevrilmeme mi yanayım...babamın saçma tutumu ve başka doktor arayıp bulma girişimine mi yanayım...bunun başarısız kalmasına başka doktor bulamamaya mı yanayım....yoksa en sonunda o kaprisle çıkıp gittiğimiz yerden tekrar 2 gün sonrasına randevu aldığımıza mı yanayım