| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri appetite for destruction'ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız imported_Angel sevindirdin beni iyiki varsın. zaten birisi var gün sayıyorum onu tekrar görebilmek için. ego ve sosyallik arttırıcı üzerine yoğlunlaşmayı düşünüyorum artık. bugün normalde konuşmadığım biriyle konuşurken baya rahattım. kendimi savunabiliyorum artık başkalarının düşüncelerini de eskisi kadar önemsemiyorum. mutluyum ama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 209
86 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() imported_Angel sevindirdin beni iyiki varsın. ![]() zaten birisi var gün sayıyorum onu tekrar görebilmek için. ![]() ego ve sosyallik arttırıcı üzerine yoğlunlaşmayı düşünüyorum artık. ![]() bugün normalde konuşmadığım biriyle konuşurken baya rahattım. ![]() kendimi savunabiliyorum artık başkalarının düşüncelerini de eskisi kadar önemsemiyorum. ![]() mutluyum ama canım sıkılıyor sanki anlayamadım bir türlü. ![]() olumlamalara başlamanın zamanı geldi sanırım artık ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 214
134 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Günlüğün hayırlı olsun arkadaşım ,umarım hep güzellikler okuruz günlüğünde :) |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Guest
| ![]() Günlüğün hayırlı olsun. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() günlüğün hayırlı olsun canım benim iyi ki varsın... |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
86 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() güzel dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. çok seviyorum sizleri ![]() maviş cadım günlüğümü yazıp hemen geliyorum ![]() kaç gündür seninle görüşemedik sevgili günlük kusuruma bakma. sürekli dalgalanma yaşıyorum bi iyiyim bi kötüyüm. bugün kendimden büyük birine hal hatır sordum sonra biraz sohbet ettik. pek uzun sürmedi ama olsun ![]() gelişme kaydediyorum. ve o. bütün gün yine peşindeydim. ama yine konuşamadım. hep o arkadaşı yüzünden yanından ayrılmıyor ki. rahat bırak biraz be kardeşim ![]() izliyorum hep arkadaşı konuşuyor. arkadaşı hiç susmuyor o da hiç konuşmuyor. nasıl bişeydir bu ya. yanlarına gitsem arkadaşı konuşacak benimle. ona neden konuşmuyorsun da diyemem. çünkü bana böyle diyenleri öldürmek istiyorum arada. ![]() ama kararımı verdim yarın büyük gün. gidip tanışıyorum. bir de en yakın arkadaşımla konuşuyordum bugün o da ondan hoşlanıyormuş biraz öyle dedi. git dedim şansını dene korktum tabi sonra dediğimden. yok dedi o bana bakmaz. cesaretimi kıramadı tabi. bi keresinde bana bakmıştı çünkü. ![]() kendimi inandırdım yine. yarın... çabuk gel. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() bekledim gelsin diye. kesin kararlıydım. geldiler arkadaşıyla. korktum ama vazgeçmedim. sonra bi anda arkadaşı başkalarının yanına gitti. tek kalmıştı tamam dedim tam zamanı. ama daha adımımı atmadan yanına başka biri geldi. hem bu sefer gelen kişi erkekti. galiba sevgilisiydi. kahroldum. ama tahmin etmeliydim böyle olacağını. hemen yönümü değiştirdim. bitmişti artık boşunaydı. onun için mutlu olmalıydım. olamadım ama şükrettim. en azından o mutlu diye. |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Guest
| ![]() Emin olmadan sakınn kendi kendine düşüncelere dalma. . Bak bir yazdıklarına: '''GALİBA''' sevgilisiydi kahroldum. Belki de sevgilisi değildir ![]() |
![]() |
![]() | #18 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() tek umudumdu o zaten ama ne yazık ki aynı şey bugün tekrar oldu. ayrılmalarını istemem doğru olmaz.sadece arkadaşı da olamayacağıma göre unutmalıyım onu. hatta unutmayı seçiyorum.her gün ne yaptığını bildiğimden karşılaşmamak çok zor olmayacak.artık hiç düşünmeyeceğim onu.daha iyi bi insan olacağım. |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Guest
| ![]() Sen zaten iyi bir insansın, kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri appetite for destruction'ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız imported_Angel sevindirdin beni iyiki varsın. zaten birisi var gün sayıyorum onu tekrar görebilmek için. ego ve sosyallik arttırıcı üzerine yoğlunlaşmayı düşünüyorum artık. bugün normalde konuşmadığım biriyle konuşurken baya rahattım. kendimi savunabiliyorum artık başkalarının düşüncelerini de eskisi kadar önemsemiyorum. mutluyum ama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi