16-03-2011, 08:18 PM
|
#93 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü merhaba SeLeNaS günlüğünü geçte olsa zevkle okudum. olumlu gelişmelerine dair mutluluk duydum. ve tamda tıpkı seninki gibi birçok dalgalanma yılma kendını salma donemleri geçirdim hala daha zaman zaman yaşıyorum. bunların olumsuz yanı ne kadar uzun süre arayı açarsak bazı şeyleri baştan almamız bilinçaltımıza öyle değil böyle diye tekrar tekrar anlatmamız gerekiyor. yanı burada geçirdiğimiz zaman değişimimizi izlediğimiz zaman zaman durgunluklar yaşadıgımızki ben bunlara fırtına öncesi sessizlik diyorum bütün bunlar kayıp değil. aksine bunları yapmadıgımız olumsuz düşündüğümüz yıldıgımız vazgeçtiğimiz zamanlar birer kayıp bizim için. yılmadan devam ettikçe zamanla bünyemizde alışacak. şöyle bir kendıme bakıyorumda elbette 25 yılı söküp yerine yenisini inşa etmek kolay olmıyacak ama sabredince oluncada çok güzel olucak. son zaman şunu anladımki ne kadar yılsan başaramayacagın düşüncesi sarsada pes etmeden devam etmek gerekiyormuş zamanla tüm yılgınlık olumsuzluklar yolda bir bir dökülüyormuş bizlerden zaten. bize zamanla su içmek yemek yemek gibi gelicek tüm bu çabalar.
beğendiğim birkaç naçizane motivasyon verici sözleri paylaşmak istiyorum seninle: "Bazı yenilgilerin nedeni, insanların işi yarıda bıraktıklarında, başarıya ne kadar yakın olduklarını bilmemeleridir."
THOMAS EDİSON
"Bekleyenlerin ayaklarına da birkaç şey gelebilir, ama bunlar, yalnızca çok çalışıp kazananlardan geriye kalan şeyler olur."
ABRAHAM LİNCOLN
"Doğru yolda olsan bile, öylece oturup durursan ezilirsin."
WİLL ROGERS
"Yapabileceğimiz şeyleri yapmaya başlarsak, kendimizi hayretler içinde bırakacak sonuçlar alırız."
THOMAS EDİSON
"Her disiplinli çabanın birden çok ürünü vardır."
JİM ROHN
"Keşfettim ki, ne kadar çok çalışırsam, talihim o kadar açılıyor."
THOMAS JEFFERSON
"Asla umutsuzluğa düşme ama düşersen de çalışmanı sürdür."
EDMUND BURKE
"Hiçbirşey görüldüğü gibi değildir. Zaman, sabır ve birazcık çaba harikalar yarattır."
GLADEANNA MCMALLON
"Hayat e binmek gibidir, pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz."
CLAUDE PEPPER
"Dağları oynatabileceklerine inananlar bunu yaparlar. İnanmayanlarsa bunu yapamazlar. İnanç insanın yapma sücünü harekete geçirir."
DJ SCHWARTZ
yeni güzellikleri görmeyi bir yerde oturarak başaramayız kalkıp gezip görmemiz lazım:) ben yenıden başladım ve inatçıyım bu konuda :) yavaş ama emin adımlarla yürümeye çalışıyorum, sende katıl bize:) sevgiyle ve ışıkla olasın herdaim;) |
| |