28-03-2013, 11:40 AM
|
#103 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü Uzun bir aradan sonra yine buradayım.Aslın arada bir siteye girsemde günlüğüme birşey yazmıyordum.
İlk üye olduğum andan itibaren yazdılarımı okudum,okudukça yeniden yaşadım ve ne kadar çok yol aldığımı ve zamanın nasılda su gibi geçtiğini anladım.Ve birşey daha gördüm...Ne kadar karşılıksız destek olmuşsunuz bana,Atakan Bey ne kadar güzel bir şey yapmışsınız.Benim ölümü düşündüğüm dibinde dibine vurduğum günlerde tutunacak bir dal olmuşsunuz.Ve bana sabırla yol gösteren dostlar kollarımdan tutup kaldırmışsınız.
Hayat güllük gülüstanlık değil tabiki ama eskisinden güzel,en azından artık dipte değilim.Telkinlerimihala arada bir dinliyorum.
Bu siteyi ve telkinleri karşılıksız bize sunan;hayatı bir fanusun içinden mutlu insanları izlerken yaşadığım yalnızlıklarda,çaresizliklerde elimi uzatıp tutunacak bir dal veren Atakan Bey..Acaba ne kadar özel birşey yaptığınızın gerçekten farkındamısınız.... |
| |