fatamorgana'nın günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri fatamorgana'nın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Son yıllarda mutsuzluk benim artık yüz maskem gibi geliyordu. Sanki normal yüz ifadem hüzünlü, kederliydi. Gülerken zorlanıyordum. Çok şükür bitti geçti.Artık ağzım bir karış açık sürekli
Küçük bir tebessüm o kadar çok işe yarıyormuş ki bunu son bir ayda anladım. ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
15-03-2010, 11:29 PM
|
#21 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1,259
141 Mesajinıza toplam 878 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Son yıllarda mutsuzluk benim artık yüz maskem gibi geliyordu. Sanki normal yüz ifadem hüzünlü, kederliydi. Gülerken zorlanıyordum. Çok şükür bitti geçti.Artık ağzım bir karış açık sürekli Küçük bir tebessüm o kadar çok işe yarıyormuş ki bunu son bir ayda anladım. Küçük bir tebessüm ilk olarak bana iyi geliyor. Sonra ise çevreme de pozitif enerji yayıyor. Pozitif enerji, mutlu yaşantıları çekiyor, beni mutlu eden insanları çekiyor.BU zincir böyle devam ediyor. Son zamanlarda hayatıma o kadar çok insan çektim ki, sayamıyorum bile.Hepsi bana katkıda bulunan, benim de katkıda bulunabildiğim kişiler. Zaman zaman acaba ben en büyük değişimleri ne zaman yaşayacağım acaba eksik olan birşyeler mi var diye düşünüyordum.Ama bugün iyice farkettim ki 1 ayda o kadar çok şey değişmiş ki. Gerçekten çok büyük değişimler yaşamışım. 2 yıldır çözmeye çalıtığım sorunlarımı burda 1 ayda çözdüm. Daha ne olsun. Yine eskisi gibi mutluyum, neşeliyim, eskisi gibi sürprizlerle dolu bir hayatım var. Kendimi durup dururken karanlığa sürüklemiştim. Aynı hatayı bir daha yapmam. Ben sevdim bu halimi Ya bir de artık günü gününe herşeyi buraya yazmak, içimi dökmek istiyorum. Ama hep telaşlıyım. Odaklanamıyorum diye erteliyorum. Umarım bu telaş sorununu kısa zamanda çözücem. Yaşadığım her mutluluğu buraya yazıcam ki kalıcı olsun.. BEN MUTLUYUMM.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
15-03-2010, 11:34 PM
|
#22 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: fatamorgana'nın günlüğü mutluluğun gülümsemelerin gibi daim olsun.. iyi ki varsın
__________________ | Offline
| |
15-03-2010, 11:58 PM
|
#23 (permalink)
| Teğmen
141 Mesajinıza toplam 878 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Bir an önce sabah olsun diye sabırsızlanıyorum. Kim bilir yarın evren ne güzel sürprizler göndericek bana | Offline
| |
17-03-2010, 10:21 PM
|
#25 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Teşekkür ederimmm. İyi ki varsın. Bu arada bu adrese teslim szöcüğünü çok sevdim. Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı
en güzel ve gönlünden geçen süprizlerle dileğin adrese teslim gelsin.sevgiyle kal | | Offline
| |
17-03-2010, 10:32 PM
|
#26 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Bazen ufak tefek şeylere fazla takılıyorum. İçimden geldiği gibi davranmayı seviyorum. Ama bazen fazla mı ileri gittim diyorum diyorum.Napayım aklıma bişey gelince içimde tutamıyorum. Bugün yine bir konu oldu ve içimden geleni söyledim. Espri mahiyetine. Şakayı yapan ben ve şaka yapılan şahıs, biz güldük eğlendik. Ama kalıplarından çıkamayan, içindeki çocuğu susturan 2-3 kişi moralimi bozdu. Onlar o şahsın yerinde olsalarmış hakaret olarak algılarlarmış, ciddiye alırlarmış. Mış mış da mış mış... Sanki çok patavatsızca bir şey söylemişim gibi davrandılar. Ya güzel güzel pozitiflik yolunda ilerlerken oldu mu şimdi bu. Bu duruma odaklanmamalıyım, o kişileri yine de affetmeliyim, kendimi de suçlamamalıyım niye öyle dedim diye. Telekült işimi halledeyim.Eft yapmayı deneyeceğim bu konuya. | Offline
| |
17-03-2010, 10:54 PM
|
#27 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: fatamorgana'nın günlüğü
__________________ | Offline
| |
17-03-2010, 11:05 PM
|
#28 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Ceylancım sağol canım. Sen de iyi ki varsın. Hiçbir şey yapmama gerek kalmadı. Sitede dolanırken düzeldim Bugün bütün gün peşimden gelen o duyguyu çöpe attım.. | Offline
| |
20-03-2010, 03:32 PM
|
#29 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Merhaba fatamorgana,
günlüğünü okudum en başından ve yazdıkların hoşuma gitti.Olabildiğince pozitifsin ve kendine güven duyuyor olmanda çok güzel.
Devamını diliyorum.Günlüğüne devam ederken canını sıkan şeyleri de yaz.Onları da içinden atman kolaylaşır böylece. | Offline
| |
25-03-2010, 08:50 PM
|
#30 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Kendime güveniyorum
Kendime olan güvenim, her geçen gün biraz daha artıyor
Yaptığım her işi, büyük bir cesaretle ve güvenle yerine getiriyorum
Diğer insanlar, benim kendime olan güvenimi görebiliyorlar
Gözlerim, etrafa ışık saçıyor
Girdiğim her ortamda, oldukça rahat ve samimi davranırım
Etrafıma muhteşem bir enerji yayarım
Ben, kendine güvenen, coşku ve enerji dolu bir insanım
Her geçen gün, yaşamımda harika gelişmeler oluyor
Yaşadığım her günü, büyük bir coşkuyla ve sevgiyle tamamlıyorum
Benim karşıma, hep iyi insanlar çıkar
Ben kendime fırsatları, iyiliği ve güzeli çekerim