28-03-2010, 10:07 PM
|
#28 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ceylanın mutluluk günlüğü bazen umuda yelken açıyorum,bazen de derin bir umutsuzluğa..bazen düşünüyorum yarın ne olacak gelecek bana ne geitrecek..hayalini kurduğum elde etmek istediğim şeylere sahip olacakmıyım..yoksa sonum hüsran mı olacak(allah korusun telaaffuz etmek dahi istemiyorum)bunları düşünmemem gerektiğini bildiğim halde çok yoğun yaşıyorum bu duyguları ara sıra.. kendime kızıyorum bunları düşündüğüm için.. herşey güzel olcak e güzel de zaten bırak geleceği düşünmeyi anı yaşa bak sağlığın yerinde seni seven ve senin sevdiğin insanlar var burası var ..bir ailen var die tekrar ediyorum içimden...Allah ım çok şkr herşeye herzaman çokşkr... hani heryer aydınlıktır güneş gelir olduğunuz yere,kuşların cıvıltısı insanların mutlu resimleri,eşiniz dostunuz herkes etrafınızdadır,hepsini görürsünüz..ama bişey vardır sizi engelleyen,elinizi kolunuzu bağlayan..demirden parmaklıklar..görünmeyen bir set..herşey güzeldir ama sen o parmaklıkların ardından bakarsın hayata..işte bunun için burdayım ve teker teker kaldırmaya kararlıyım o parmaklıkları..izlemek değil yaşamak istiyorum mutluluğu..evet istiyorum..iliklerime kadar hissetmek,kana kana doya doya yaşamak istiyorum... ..önümde bir hedefim var..sınavı kazanıp öğretmen olmak ve bunun için hazırım...hayat bana güzellikler sunacak sunuyor da..herzamanki gibi şükürler olsun bu günüme bu anıma bu halime hadi bakalım ceylan umut hep olmalı .....
__________________ |
| |