| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Bir kaç gündür yazamıyorum farkındayım.Yazmamı gerektirecek pek bir şey olmadı. Bugünlerde işyerindeki insanlardan daha güzel tepkiler alıyorum.Özellikle zeki olduğumu söylemeleri hoşuma gidiyor.Ama buradaki önemli nokta kendimi böyle hissetmem ve etrafıma da öyle yansıtıyor oluşum.Ama şu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) | ||
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
merhaba iloscuk ![]() insan bir anda karar verdikten sonra herşeyi bir anda yapabilmek ve hayatının her alanında herşeyi tamamlamış olmak istiyor...evet bu herkesde böyle ![]() ve bu şey malesef ki çok kısa bir sürede gerçekleşmiyor...yanlış hatırlamıyorsam ben eylül veya ekimden beridir telkin dinliyorum..yani baya bir süre geçti ancak hala yapmayı düşündüğüm ve yapamadığım şeyler var...sevgili gülenyüz gül arkadaşımın paylaştığı bir yazıda geçen bir cümle çok etkileyiciydi " Unutmayın, öldüğünüz zaman hâlâ listenizde tamamlanmamış işler olacaktır" belki de yapmayı istediğimiz herşey için doğru zaman şu an olmayadabilir...fakat yapamadıklarına hayıflanmak yerine fazladan yaptığın en ufak bir adımı bile takdir etmek bir sonraki adımların için çok iyi teşvik oluyor insana...hergün gösterilen ufak çabalar bir gün bir bakıyorsun kartopu gibi yuvarlana yuvarlana kocaman oluvermişler ve farkında çok sonradan ve bir anda varıyorsun :) Alıntı:
![]() ![]() hiçbir ruh hali devamlı sürmüyor..üzme kendini ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #32 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ...fakat yapamadıklarına hayıflanmak yerine fazladan yaptığın en ufak bir adımı bile takdir etmek bir sonraki adımların için çok iyi teşvik oluyor insana...hergün gösterilen ufak çabalar bir gün bir bakıyorsun kartopu gibi yuvarlana yuvarlana kocaman oluvermişler ve farkında çok sonradan ve bir anda varıyorsun :) işte bunu çok beğendim.. birgün bakıyorsun ve kartopu olmuş ..bir anda varmak da ayrı bir güzel olacak.. |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Evet bluegirlx arkadaşım imported angel çok güzel özetlemiş.Bebek adımlarıyla başlamalı işe insan.. Ben insanlara karşı son derece hoşgörülü ve sakin bir insanken kendime karşı böyle olamıyorum. Oysa bende bir ruh taşıyorum ve bu ruhunda iyi bir muameleye hakkı var.Daha fazla değer vermeliyim kendime.Kendimi seviyorum, değer veriyorum demekle bitmiyor demekki bunları derinden hissedebilmeli insan. Bugünlüğü açtığımda çok iddialı başlamıştım.Sanki sonuca,isteklerime o gün o akşam erişebilecekmişim hissiyle. Yapabileceklerimden vazgeçmiş değilim kimse yanlış yorumlamasın.Ama bir çok konuda zamana ihtiyacım var. Birşeylerin oturması zaman alacak çünkü.Kendimi iyi hissettiğim hergün daha çok yol katedeceğim ama tökezlediğim zamanlarda olacak.Bunu da yaşamaya hakkım var.Bunu yazmak istedim çünkü verdiği sözleri tutmayı seven biriyim. Sanal bir ortam bile olsa neysem o olmaktan vazgeçmek istemiyorum.Ben hala iddialıyım ama kendime baskı oluşturarak devam etmek yerine kendime karşı biraz daha hoşgörülü ve sevgi dolu olmayı seçiyorum bu akşamdan itibaren.Bir de küçük adımları küçümsemeyeceğim gibi biraz daha sabırlı olmaya çalışacağım. |
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Üstelik ne güzel iş yerine bile erkenden gidiyordum 8de orda olunca millet şaşırmıştı hayırdır filan demişlerdi. Erkenden masanın başına kahvaltımı yapmışım çayımı yudumlarken işlerimi toparlamak ve herkesten önce işe girmek beni gururlandırmıştı işyeri sahibi olarak. Çalışanların benden erken gitmeleri hoşuma gitmiyor. Oysaki elalemin işine giderken çok erken kalkardım. Yıllarca süren eğitim hayatım boyunca hep 7e çeyrek kala kalktım hemde saat çalmadan. Kahvaltı yapmadan bir gün bile okula yada işe gitmedim ben. Kırk yılda bir keyfimden işe gitmeden önce simitçiye uğrayıp orada kahvaltımı yapıp işe gittim. Ne oldu sana " " neden böylesin artık deyip duruyorum. Burası değiştiriyor beni. Sizlerle birlikte değişimi yaşıyoruz. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) | |
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) |
![]() | ![]() Ne güzel bir günlük, sana cevap veriyor:) Bende yakında başlarım biraz daha sizleri tanımak ve yazdıklarını gözlemlemek istiyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığın için.Erken kalkma ile ilgili verdiğin bilgileri deneyeceğim.Bence biran evvel günlük açmalısın.Çünkü içine çok şey atmışsın gibi geliyor.Daha önce de günlük tutmuştum ama bu ortamda günlük tutmak inanılmaz eğlenceli ve keyifli.Bir de herkesin bakış açısı farklı olduğu için gelen yorumlar insana olumlu açıdan katkılar sağlıyor.Sen de aç bizde gelelim günlüğüne.Bak göreceksin farkını. |
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() GÜNAYDIN Buradaki telkinlerdende düşünebilirsin ek olarak. Hafıza ve öğrenme telkini,kişiye özel,akarsu sesi. Her yerde dinleyebilirsin. Ben bir bölümü 3 ay dinledim gece gündüz çaldı. Hepside akarsu/doğa/su sesi.Hepsi aynı.Sadece su sesi var. ![]() Hiç dikkat çekmiyor. Ben gerçekten yararını gördüm. Şİmdi ikinci aşamaya geçtim,bu biraz uzun soluklu. Adım adım sonuçlar alıcam kademeli bir yıllık bir süreç. Yazıcam bunları günlüğümde sende okursun merak etme. Sır değil yani. Belki bugün açarım. Selamlar
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |
![]() | ![]() |
![]() | #40 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() AÇIK DAVET Saygıdeğer iloşçuk hanımefendi. 'Dusunce Gucuyle Uzayanlar' grubunun kurucuları arasındayım; Sizi grubumuza üye olmaya davet ediyorum. Her zaman için ziyaret edebilirsiniz efendim. Saygılarımla AÇIK DAVET
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Bir kaç gündür yazamıyorum farkındayım.Yazmamı gerektirecek pek bir şey olmadı. Bugünlerde işyerindeki insanlardan daha güzel tepkiler alıyorum.Özellikle zeki olduğumu söylemeleri hoşuma gidiyor.Ama buradaki önemli nokta kendimi böyle hissetmem ve etrafıma da öyle yansıtıyor oluşum.Ama şu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi