Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeni bir günlüğe böyle iddialı bir başlık attım.(Eski günlüğümü kullanmak istemedim.)
Çünkü artık tembellikten bıktım.
Ayıkken bile uyuyor olmak bana karamsarlık ve mutsuzluktan başka bir şey kazandırmadı.
Bir çok konuda yapabileğimin en iyisini yapamamış olmanın verdiği öfke beni çok yıprattı.
... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
18-02-2010, 09:17 PM
|
#1 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Yeni bir günlüğe böyle iddialı bir başlık attım.(Eski günlüğümü kullanmak istemedim.)
Çünkü artık tembellikten bıktım.
Ayıkken bile uyuyor olmak bana karamsarlık ve mutsuzluktan başka bir şey kazandırmadı.
Bir çok konuda yapabileğimin en iyisini yapamamış olmanın verdiği öfke beni çok yıprattı.
Kendime kızdığım zamanlar çok oldu.
Bunu belki direk yapmadım ama kendime zarar vererek bunu hissettirdim bedenime,ruhuma.
Huzursuz bir ruh durumu ile uykumu kendime haram ettiğim gibi,uyurken aldığım iki büklüm (anne karnındaki cenin gibi)hal bedenimi de dinlendirmemi engelledi.
Yıllar böyle geçip giderken,hayatımın bu şekilde devam etmesini istemiyorum ben.
Bir şeylerin değişmesi gerek artık ve bunu gerçekleştirmek içinde o çok güvenli ,adeta yapışmış olduğum seyirci koltuğundan kalkıp,
sahneye çıkarak korkularımla yüzleşmem, oyunu oynarkende elimden gelenin en iyisini yaptığıma inanmak istiyorum.
Bunu kendi mutluluğum için yapmam gerek.Yoksa yüzümdeki hüzün hiç silinmeyecek.
Değişim için bugün harekete geçiyorum.Moralim iyi ve kendime güvenimde var.
Çünkü e
ğer istersem hayatta herşeyi başarabilirim bunu biliyorum.Kendimi daha fazla harcamayacağım.
Ve kendimi eksik bulduğum her konuda geliştirmek için harekete geçiyorum.Çünkü ben sıradan biri değilim.
Kendimi hafife almam doğru değil.
Bu günlüğü tutarken, zaman zaman açılış metnimi okuyabilecek olmam bana güç verecek.
Değişim sürecim şuan, şu dakikadan itibaren başladı.
30 yıllık uykudan uyandım ve ayıldım yeni bir ben için.
Günaydın hayat.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
18-02-2010, 09:31 PM
|
#2 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1,259
141 Mesajinıza toplam 878 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... İloscuk günlüğün hayırlı olsun. Harekete geçmek için kendini cesaretlendirmen çok güzell.. Ben de kısa bir süre önce senin gibi başladım değişim sürecine. Mesela benim de yüzüme yapıştığını düşündüğüm bir hüzün ifadesi vardı. Gülmek sanki eğreti gibi duruyordu yüzümde. Ama verdiğim kararları azimle uyguladım. Şuan mutluyum. Bir de birşey sormak istiyorum. Cenin gibi yatmayı ben çok severim. Bunun böyle özel bir anlamı mı var? | Offline
| |
18-02-2010, 09:57 PM
|
#3 (permalink)
| Üsteğmen
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... çok teşekkür ederim fatamorgana.Bir arkadaşım bir yerde okumuş.Anne karnındaki gibi iki büklüm halde uyumak o zamanlardaki gibi huzurlu olabilmek içinmiş.Ama ben araştırmadım,duyduğumu paylaşıyorum seninle.Tebrik ederim ayrıca. | Offline
| |
18-02-2010, 11:01 PM
|
#4 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Alıntı: iloscuk Nickli Üyeden Alıntı
''Değişim sürecim şuan, şu dakikadan itibaren başladı.
30 yıllık uykudan uyandım ve ayıldım yeni bir ben için.
Günaydın hayat...'' | Aynı nick'le görmek güzel.
Verdiğin karardan dolayı,cesaretinden dolayı tebrik ederim.
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | Offline
| |
18-02-2010, 11:58 PM
|
#5 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... günlüğün hayırlı olsun, mutlu haberlerle dolsun | Offline
| |
19-02-2010, 09:10 AM
|
#6 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... güzel bir günlük olacağına mutlu mutlu haberlerle dolup taşacağına eminim... takipçinim.. sevgiler...
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... | Offline
| |
19-02-2010, 10:23 AM
|
#7 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Günlüğün hayırlı olsun canım
mutlu haberlerle ve başarılarla dolsun
yazdıklarından anladığım kadarıyla değişmek konusunda çok kararlı olduğunu anlıyorum...insan karar verdi mi herşey tamam demektir | Offline
| |
19-02-2010, 10:14 PM
|
#8 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Bu sabah güne tersliklerle başlamış olmama rağmen,günü kendimi iyi hissederek yaşayacağıma söz verdim.
Güzel bir gündü.Ve hala devam ediyor.Asıl bundan sonraki kendime ayıracağım ve yatana kadar geçireceğim
süre daha da önemli.Çünkü artık tembelliğe veda ettim. | Offline
| |
21-02-2010, 08:35 PM
|
#9 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... iki gündür telkinleri dinleyemedim.Çünkü yatılı misafir vardı ve rahatsız olmamaları için açamazdım müziğin sesini.Ama bu tür durumlar arasıra yaşanılabilir.Ve sonraki günlerde dinlemeye devam ettiğim sürece sorun olmaz ,açık bir şekilde kapanır diye düşünüyorum.
Bu aralar davranışlarıma,düşünce şeklime,neler hissettiğime daha fazla dikkat eder oldum.Bazen öyle olumsuz şeyler içimden söylediğimi farkediyorum ki,sonra kendime çeki düzen veriyorum.Bunun dışında affetme meditasyonunu da dinlemeye acil ihtiyacım var.Yakında düzene sokacağım.Kişisel gelişimim için ihtiyacım olan herşeye de neredeyse sahibim.Yalnız evimize sık sık birilerinin geliyor olması(ki genelde akraba) ve benim kendim için ayırmak istediğim zamanları birilerinin engelliyor olmasına bazen sıkılıyor,üzülebiliyorum.Tabiki gelecekler ve sevdiğim insanlar onlar ama zamanımın maalesef kısıtlı olması ,yapmak istediklerimi yapamıyor olmak beni strese sokabiliyor.Geç saatte de yapamıyorum çünkü uykuya dayanamıyorum fazla. | Offline
| |
21-02-2010, 11:33 PM
|
#10 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...
Ben uyumadan önce telkin listesini açık bırakıyorum.
Sabaha kadar çalıyor.
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | Offline
| | | |