Cadi_bm Değişim-Gelişim GüncesiHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı
Ankara kar'a tesslimmm ben ankaraya ;))) Ne güzell yağıyor yaa ne güzzeellllllllllllllll ...............
Canııııııııımmmmmmmmmmmmmm,
Yeryüzünün en güzel Cadı'sıııııııııııııııııııııııııı,
Nasılsın, ne yapıyorsunn???
Çok özledimmmmmmm.....
Ay birkaç gündür fena kalabalıktı başım, giremedim siteye.
Nasıl özledim nasıl özledim ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
09-03-2011, 11:24 AM
|
#251 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı: cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı
Ankara kar'a tesslimmm ben ankaraya ;))) Ne güzell yağıyor yaa ne güzzeellllllllllllllll ............... | Canııııııııımmmmmmmmmmmmmm, Yeryüzünün en güzel Cadı'sıııııııııııııııııııııııııı, Nasılsın, ne yapıyorsunn??? Çok özledimmmmmmm..... Ay birkaç gündür fena kalabalıktı başım, giremedim siteye. Nasıl özledim nasıl özledim anlatamam:)) Canım benim, İstanbul kara direniyor, yer yer savaşı kaybettik ama bakınız ben canla başla iş yerindeyim.. Allahım içimdeki bu çalışma azmine bayılıyorum, bir şevk bir şevk... allah benim iyiliğimi versin inşallah... Sokak köpekleri bile ortadan kaybolmuş, ben işe gideceğim diye çırpınıyorum. Bu ne sevgi ah, bu ne ızdırap... heheheheheeheh:))) Neyse şeker, ben öpücükleri şu köşeye koyuyorum, sen biliyorsun ne yapman gerektiğini.... See ya!!! Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
09-03-2011, 11:40 AM
|
#252 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Canııııııııımmmmmmmmmmmmmm, Yeryüzünün en güzel Cadı'sıııııııııııııııııııııııııı, Nasılsın, ne yapıyorsunn??? Çok özledimmmmmmm..... Ay birkaç gündür fena kalabalıktı başım, giremedim siteye. Nasıl özledim nasıl özledim anlatamam:)) Canım benim, İstanbul kara direniyor, yer yer savaşı kaybettik ama bakınız ben canla başla iş yerindeyim.. Allahım içimdeki bu çalışma azmine bayılıyorum, bir şevk bir şevk... allah benim iyiliğimi versin inşallah... Sokak köpekleri bile ortadan kaybolmuş, ben işe gideceğim diye çırpınıyorum. Bu ne sevgi ah, bu ne ızdırap... heheheheheeheh:))) Neyse şeker, ben öpücükleri şu köşeye koyuyorum, sen biliyorsun ne yapman gerektiğini.... See ya!!! | Hahh forumun diğer delisi de geldi tam oldukk Hoşşgelmişşşşş Hoşgelmişşşş tek olunca yalnızlık çekiyommm Valla nerdeyse yarım metre kar var hala da yağıyoo fotoğraf çekiyoruzz sürekli amirler kovaliyor ama ne çareee Dışarı çıkmak için bahaneler bitmiyooo | Offline
| |
09-03-2011, 12:04 PM
|
#253 (permalink)
| Binbaşı
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Hahahahahahaahahahahaah, E güzelim, hacı hacıyı Mekke'de, deli deliyi dakkada bulur diye boşa demiyorlar. Şu sitenin bir iki delisi var zaten... Böyle tek deli halimde senin yokluğunda ben de ne yapacağımı şaşırıyorum canım. Çok haklısın walla. Bana da gönder bir iki fotoğraf. Ben arka tarafta mangalı yakıp amirlerin dikkatini çekerim merak etme... Şimdi bu karların içinde bir mangal güzel gider değil mi yahu.... Akşam haberlerinde Taksim Meydanında mangal yakan birini götürürlerken görebilirsin, sana el sallayacağım oradan... Olmadı Sultanahmetteyim... Eylemlerim sürecek... Bizi en iyi şekilde temsil edebilmek için fikirler üretiyorum sürekli Cadıcıımmmmm!!! Hihohohayt!!!!!
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
09-03-2011, 01:03 PM
|
#254 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi ilahıı siz yaaa .
:)
süpersnizz
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş | Offline
| |
09-03-2011, 04:31 PM
|
#255 (permalink)
| Yüzbaşı
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi | Offline
| |
13-03-2011, 11:37 AM
|
#256 (permalink)
| Yüzbaşı
| Kadın narsisizmi: Onaylanma açlığı Selam forum kardeş bugün bir gazatede dikkatimi çeken ve yer yer hatta çoğu yerinde kendimi bulduğum bir yazıyı paylaşmak istiyorum. Narsisist kadın kendinden emin, güvenli bir maskenin arkasında kırılgan, kendine güvenmeyen, değersizlik hislerinden muzdarip bir kişilik taşır. Bu durumla mükemmel ve çekici olmaya çalışarak, işinde iyi performans göstererek başa çıkmaya çalışır. Oysa eleştiri, reddedilme ve basit kırgınlıklar güvenini hızla alıp götürür ve kendisini sevilmiyor hissetmesine neden olur. Buna paralel olarak da ilişkilerde zorluklar yaşayıp farklı korkular arasında savrulup durur. Ya terk edilmekten korkar ya da kişiliğini yitirip yok olup gitmekten.
Narsisizm terimi temel güven duygusunda bir eksikliği tanımlar ve kişinin sevgi dolu, doyurucu ilişkiler geliştirebilmesinin önündeki en önemli engellerden biridir. Günlük hayatta hepimizin yaşadığı narsistik yaralanmalar hayatın bir parçasıdır. Bu narsisistik yaralanmalar kişinin kendine verdiği değerde kısa süreli bir sarsıntı yaratabilir. Bu durumu psikoterapi gerektiren narsistik kişilik yapısından ayıran, sarsıntının şiddeti ve süresidir. Sağlam bir kendilik değerine sahip kişi eleştiri ve reddedilmeye öfke ve/ya da kederle tepki gösterebilir, ama varoluşsal bir sorgulamaya girip kendine olan sevgisini yitirmez. Narsisistik kişiyse kendine olan güvenini çok çabuk yitirip hayatının anlamını, yaşamayı hak edip hak etmediğini sorgulayacak kadar ileri gider.
* * *
En güzel olma isteğiyle, başka birinin daha çekici olma olasılığı arasındaki çelişki kadının en önemli narsisistik çatışmasıdır. Çünkü bir başkasının daha güzel olduğu düşüncesi narsisist kadının kendini kötü, çirkin, değersiz hissetmesine yol açar. Narsist kadının kendilik değeri kırılgandır; bir yandan çok çekici ve mükemmel olduğuna inanırken, hızla aksi kutba savrulup kendini çok değersiz, çirkin ve bir hiç gibi hissedebilir. Mükemmellik ve güzellik fantezileri kadını değersizlik duygusundan koruyan bir kalkandır.
* * *
Kadın narsisizmi kendini sürekli bir hayranlık talebiyle gösterir. Bu hayranlığın kendi kişiliğine değil, daha çok güzelliğine, performasına, zekasına ve diğer becerilerine gösterilmesini ister. Hayranlık gösterileri azaldığında kendilik değeri zedeleniverir. Bu nedenle hep çok güzel görünmek zorunda hisseder kendini. Daima fit, genç ve mükemmel olmak kendilik değerinin yegane koruyucusudur.
Hayranlık, takdir ya da övgü şeklindeki narsisistik doyum yaşanmadığı zaman depresyon baş gösterir. Buna hastalıklar, yaşlanma çocukların evden ayrılması gibi yaşamsal değişimler, eş ya da sevgiliden ayrılma, mesleki başarısızlık, eleştiri ya da reddedilme gibi durumlar neden olabilir.
* * *
Narsisizm daha çok erkekle özdeşleştirilen ruhsal bir süreçtir. Narsist erkek ilişkilerde bağımsızlığını kaybetmekten korkuya kapılıp bunun için savaşırken, narsisist kadın aşırı uyum sağlamaya çalışarak, alttan alarak onaylanma ihtiyacını doyurmaya çalışır.
Kadın narsisizmi gösteren sayısız erkek olduğu gibi, erkeksi bir narsistik yapıya sahip pek çok da kadın vardır. Özellikle iş dünyasında, kariyer basamaklarını hızla tırmanan kadınlar arasında. Bir de bu iki tipin karışımı narsistik yapı gösteren insanlar vardır.
* * *
Erkeksi ve kadınsı narsisizm madalyonun iki yüzü gibidir. Kadınsı, alttan alıp uyum sağlamaya çalışan narsisist hayatı boyunca depresyonla boğuşurken, mesafe koyan, erkeksi narsisist ise agresif, büyüklenmeci ve karşısındaki aşağılayıcı bir tutum içindedir. Ama son tahlilde her ikisi de güvenli bir bağlanma yaşayamadıkları ve bağımsız da olamadıkları için ötekine bağımlı ilişkiler içinde boğulup giderler. Ta ki biri onlara başka türlü bir ilişki biçiminin de var olduğunu gösterene kadar... DR. ALPER HASANOĞLU – Radikal Hayat | Offline
| |
15-03-2011, 10:01 AM
|
#257 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Her ayın onbeşini hem sever hem iter mi insan yaww. Sabah sabah coştumm. Para olumlaması istiyorumm. Zenginn olmalıyımmm yaa derhalll Bir faturaa geliyooo ne biçim yaa. Zaten sinirliyim(neden bilmiyorum) Aradım, ayarladım kendimi, bağıracağım haksızlığa uğramış insan psikolojisindeyim. Bir cümle kurmuşum değil operatödeki kız 72 millet biraraya gelse çözemezz. Zavallı neye uğradığını şaşırdı. Ama resmen tefecilik yapıyorlar, ama kullanmadığın şeyi tarife die ödetiyorlar, o tarifeyi istemiyorum diyince, başka tarifeye geçemezsiniz bilmem ne, Allahtan karşımda değildi boğuverirdim vallahi Sakinimmm, sakinimmmmm, ommmmm, sakinim, dalgalarrr, kuş sesleri, ohhh, hayat çokk güzellll Para olumlaması istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | Offline
| |
15-03-2011, 10:19 AM
|
#258 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Canımmmmmmm, Dünyanın en güzel Cadı'sı sabaha asabi mi başlamışş??? Walla kurbağaya çeviririm hepsini... Tarifeler konusunda da çok haklısın ayrıca, onlara da bir güzellik düşünmek lazım:)) Sana bir iki ipucu: Öncelikle para gerçekten parayı çekiyor... Paraya dokunmak, onun yüksek enerjisine dokunmak ve hissetmek de çok önemli. Aldığın her hangi bir hizmetin bedelini nakit parayla ödemek, Parayı aldığın kişinin hizmetinden memnun kaldıysan içinden mutlulukla memnuniyetle, bolluk bereket dileyerek vermek, Aldığın şeyin mutluluğunu doyumsayarak, şükrederek almak, Para çıkarken cüzdanından, "yeni geleceklere yer açtım, şükürler olsun bu boşluklar hep doluyor" olumlaması yapmak, Büyüklerin söylediği "artsın eksilmesin, taşsın dökülmesin" cümlesini söylemeyi alışkanlık haline getirmek, Bolluğa, berekete, zenginliğe neden ihtiyacın olduğunu anlamak, tanımlamak, özümsemek, evrene önce şükredip sonra dilemek, çok işe yarıyor sewgili dostum. Dene, göreceksin:))
| |
15-03-2011, 10:33 AM
|
#259 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Canımmmmmmm, Dünyanın en güzel Cadı'sı sabaha asabi mi başlamışş??? Walla kurbağaya çeviririm hepsini... Tarifeler konusunda da çok haklısın ayrıca, onlara da bir güzellik düşünmek lazım:)) Sana bir iki ipucu: Öncelikle para gerçekten parayı çekiyor... Paraya dokunmak, onun yüksek enerjisine dokunmak ve hissetmek de çok önemli. Aldığın her hangi bir hizmetin bedelini nakit parayla ödemek, Parayı aldığın kişinin hizmetinden memnun kaldıysan içinden mutlulukla memnuniyetle, bolluk bereket dileyerek vermek, Aldığın şeyin mutluluğunu doyumsayarak, şükrederek almak, Para çıkarken cüzdanından, "yeni geleceklere yer açtım, şükürler olsun bu boşluklar hep doluyor" olumlaması yapmak, Büyüklerin söylediği "artsın eksilmesin, taşsın dökülmesin" cümlesini söylemeyi alışkanlık haline getirmek, Bolluğa, berekete, zenginliğe neden ihtiyacın olduğunu anlamak, tanımlamak, özümsemek, evrene önce şükredip sonra dilemek, çok işe yarıyor sewgili dostum. Dene, göreceksin:)) | Evettt yaww kurbağaya çevir hepsini hepsini hepsiniiiii Ahahh haaahh haaaaa (Bu da cadı kahkahası )Teşekkür ederimm denicemm tavsiyelerini de | Offline
| |
15-03-2011, 02:02 PM
|
#260 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi ayın 15iini bekledim bır aydırr geldii ama sevincini yaşayamadımm bu nedirr anlamadım gitti darısı nısan maaşınaaa :)
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş | Offline
| | | |