![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) "ah bizz..ah biz insanlar..ne çabuk karar veriyoruz bu iyi bu kötü diye..sonuçları hakkında ne çabuk hüküm veriyoruzz.." çok haklısın |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) sınav bitti..darısı diğerlerinin başına..baya gerilmiştim..ihtiyacım olan puanı inşallah alırım. ama ihtiyacım olan bir kitap aldım..bir sevgili arkadaşım hediye etti daha doğrusu..içinde eft hakkında geniş bilgi var ..sizlerle edindiğim bilgiyi paylaşcam dostlarımm..sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) sınavı kazandımm..ne oldu ..teknisyen oldum..ee oldumda ne oldu.. olmam gerekn şey olana kadar aslımı inkar ettiğim yaşam amacımdan uzaklaştığım müddettce bu boşlukta olacağım galiba..ruhum aç.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) hım güzel bir pazardı..bayadır heycanlanmadığım kadar iyi bir iş için görüşmeler yapıyorum..harika fırsatlar beni bekliyor. bende zaten bir şeyleri ertelemkten sıkılmıştım. güzel gelişmeler sonuçlanınca sizi bilgilendircem.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) merhaba acil ingilizce bilgisi olan birine ihtiyacım var..bana özelden yada mail adresimden dönebilirmisinzz |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) 4 aralık büyük gün..içimdeki ışığı tüm renkleriyle göstermek istiyorum. ben bir ışık işçisiyim..bazen ben onu taşırım bazen o beni dedimm..işte şimdi yeni olana var olan ışığımı taşımak istiyorum..ve o ışığın beni taşımasını...guitar956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 PM. |