27-05-2010, 01:48 PM
|
#28 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: karamuk05 uzun zamandır yazmıyoken bugün yazmak istedim günlüğüme son bi hafta benim için çok farklıydı çünkü hayatımda ilk defa birine ondan hoşlandığımı gözlerinin içine bakarak sölemiştim her ne kadar o benden hoşlanmasada ama asla umutsuzluğa kapılmadım aksine bu itiraf bana çok şey kattı kendime güvenim arttı yani o beni sevmek zorunda değil ben bunu anladım vede onun fikrini öğrenerek kafamdaki ikilemden kurtuldum kendimi daha rahatlamış hissediyorum bu itiraf beni olgunlaştırdı da diyebilirim kalbim artık öyle herkese açıkta değil bilmiyorum hayatta benim için aşık olmak birinci sırada geliyo belki tek sorunum bu yani aşık olmadanda yaşayabilirim dimi ama bu iyiliği kendime yapamıyorum belkide kalbimde sevgi okadar çok ki bunu dağıtmak istiyorum olsun ya ben alıştım artıkk herşeyin güzel olacağına inanıyorum slm beni sevmiyo diye ben ona kin beslemiyorum onu bi insan olarak seviyorum ama artık ona olan aşkımdan vazgeçtim mantıklı olanıda bu zaten ÖNCELİKLE AİLEMİ KENDİMİ ARKADAŞLARIMI VE SİZLERİ ÇOOOOOOOOOOOOOO...K SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ GİRDİĞİM HER ORTAMDA İNSANLARA GÜLÜCÜKLER DAĞITIYORUM İNSANLARI SEVİYORUM HAYATI SEVİYORUM HER ZAMAN POZİTİF OLMAYA DEVAM EDİCEM
__________________ "Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6) |
| |