Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Elyesa'nın Güncesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Elyesa'nın Güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mehaba ,elyesa günlüğün hayırlı olsun. İyiki bizlere katıldın.İnsanın içini dökmesi kendi ile hesplaşması çok büyükbir rahatlama sağlıyor.Ayrıca arkadaşların pozitif yaklaşımları insana pozitif enerjiveriyor.Sanada başarılarve mutluluklar dilerim....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Elyesa'nın Güncesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-02-2008, 10:22 AM   #11 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Elyesa'nın Güncesi

Mehaba ,elyesa günlüğün hayırlı olsun. İyiki bizlere katıldın.İnsanın içini dökmesi kendi ile hesplaşması çok büyükbir rahatlama sağlıyor.Ayrıca arkadaşların pozitif yaklaşımları insana pozitif enerjiveriyor.Sanada başarılarve mutluluklar dilerim.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 27-02-2008, 08:32 PM   #12 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elyreiki is an unknown quantity at this point

Selamlar,
Kendimde bugün gördüğüm değişimden bahsetmek istiyorum(insanlık için küçük ama benim için büyük bir adım olarak nitelendiriyorum.). Bu yıl okula başladığım zamandan beri matematik derslerinde hep sessiz ce çekingen kalıyordum. Bir türlü soruyu yaptığım halde çıkıpta çözmeyi istemiyordum. Neyden çekindiğimi hala anlamıyorum. Ama bu gün ne olduysa oldu içimden bi ses birden hadi bakalım döktür biraz Elyesa bey dedi. Ard arda iki kez tahtaya kalktım. Kendime güvenim yerine geliyor olsa gerek. Herşey çok güzel devam ediyor. İnşallah devamlı olacak.

Selam ve ışık ile...
Alt 27-02-2008, 08:43 PM   #13 (permalink)
kutalmisoglu
Guest

selam elyasa
naber nasılsın?
Alt 27-02-2008, 08:53 PM   #14 (permalink)
Teğmen

selamlar kutalmisoglu,
Teşekkürler. Her geçen gün telkinleri dinledikçe daha iyi oluyorum. Umarım heşey kendimin ve bütünün en yüksek hayrına olur.

Selam ve ışık ile...
Alt 27-02-2008, 09:24 PM   #15 (permalink)
Teğmen

Selamlar,
Forumdan çıkmadan önce geçen günlerde dinlediğim çok hoşoma giden ve beni çok çok düşündüren bir hikayeyi yazmak istedim.

Bir gün Hz. Nuh(as) ve arkadaşları oturmuş sohbet ediyorlarmış. Hz. Nuh(as) arkadaşlarına gelecekte yaşacayacak insalardan ve ömürlerinden bahsediyormuş. Rivayete göre Nuh as zamanında insanlar ortalama 900 yıl yaşarmış. Nuh as arkadaşlarına gelecekteki insanların çok az bir ömür yaşayacağını söylemiş. Arkadaşları ona ne kadar yaşayacaklar diye sormuş. Nuh as da 60-70 yıl yaşayacaklar demiş. Bunun üzerine Nuh as bir arkadaşı sormuş: ey Allah'ın resulü peki ''Onlarda Bizim Gibi Dünya Ev Yapacaklar Mı??''

Onların ev yapmayacak kadar kıymet vermedikleri bir ömre biz neleri sıkıştırıyoruz, nasıl bir koşuşturma içindeyiz. Gerçekten düşünmeye değer...

Selam ve ışık ile
Alt 27-02-2008, 09:40 PM   #16 (permalink)
kutalmisoglu
Guest

haklısın elyasa
öyle dünyevi işlere daldıkki
ührevi hayatımız için
çok az şey yapıyoruz
asıl ührevi hayatımız için çok çalışmamız lazım
Alt 28-02-2008, 01:03 PM   #17 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

uhrevi hayatın yolu da bence dünyadan geçer...

dünyamızı cennet yapamadıktan sonra uhrevi hayatın cennetini hakettiğimize inanmak ne kadar doğru olur ki.. dusun

suya sabuna dokunmadan arındığımızı düşünmek gibi..

savaşa karşı gelmeden barışı istemek gibi..

önce içsel dünyamızı sevgiyle kuşatmalıyız..
iç dünyamızdan sevgi barış mutluluk bereket bütünlüğü reel dünyaya yaymalıyız..

barış olmalı adalet olmalı.. doğayı korumalı uyum içinde bütünlük içinde dünya cennet olsun diye uğraşmalıyız ki..
cenneti hak edebilelim..

hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için..
yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışmalıyız diye öğüt almadık mı en nihayetinde..

sevgiler..
Alt 28-02-2008, 09:12 PM   #18 (permalink)
Teğmen

mavidag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavidag is an unknown quantity at this point

hikaye çok düşündürücü elyesa, sağol paylaşımın için..
mavidag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2008, 09:27 PM   #19 (permalink)
Teğmen

Artık selamımı değiştiriyorum, mesajlarıma platonvarı selamlarla başlamak istiyorum.

Elyesa'dan formumuzun güzel insanlarına iyilikler,

Hergeçen gün yeni, ilginç ve çok güzel şeylerle karışlaşıyorum. İçim kıpır kıpır bir mutluluk sardı anlatamam. Bunda beni koşulsuz sevgiyle tanıştıran Hayal ablamın payı çok büyük. Kendisine sonsuz teşekkürler.

Kendimdeki değişimleri dün bizzat psikoloğum (deli doktorum ) onayladı. Bana böyle giderse kendine hiç ihtiyacımın kalmayacağını büyük değişim gösterdiğimi söyledi. Nasıl sevindim anlatamam. Artık össyede çalışmaya başladım çok şükür.
Hayat doluyum. Oh beaaaaaaa buraya yazmak iyi geliyo

Selam ve ışık ile...

Alt 08-03-2008, 10:15 PM   #20 (permalink)
Teğmen

Elyesa'dan bütün bayanlara iyilikler.

Ben unutkanımdır bütün bayankardan özür dilerim. Forumuzdaki bütün ablalarımın ve bayan kardeşlerimin dünya kadınlar günü kutlu, mutlu sizler için en hayırlı şekilde olsun

Selam ve ışık ile...

Bookmarks