15-10-2010, 12:23 AM
|
#158 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k slmm tatlımm....hiçç ii dğilimm..korkuyorum ...nie mi?iştee çünküüü off sağlığımdan olucamm..fazlaa abarttım gözümde galibaa. 15 gündürr sürekli kalbim sıkışıoo ...fazla yorucu şeyler yapmıorum....hatta fazla merdiven bile cıkmıorum...asla hızlı yurumuorumm..daha doğrusu yürüyemiyorumm kalbim hemn başlıoo....butun gunn düşünceli gözlerle balkonda oturdum...gelicekmi kargo gelicekmi dieeee ama yok ..üniyi aradımm dediki herkesin belli olduu 3 kişinin belli olmadıı bunlardan biride sensin dedii ..yuhh dedım yaa şansımamı kızıyımmm? kendimemi?akşama dogru midemdeee felaket bir yangı ve şiişlikk..artık stres mideme vurduu ...mide bulantısını hiçç sormaa ...migrenim desen artıkk butun vucudumu uyuşturuoo hele yüzümü.... off ne olur ya her şey güzel olsun bu kadar sıkıntının arasındaa bi güzellik göreyimmm.... geçen yılki yurdumda çiğ köfte partisi varmışş ..canım cok gitmek istediii..ailemdee gittt kafan dağılırr cok ii olur dedii ama gitmicemmm cok istedıgm halde gitmicemm .herkes dicekk neden dondurdunn aaaa uniyimi bıraktın dieee..yatay geçiş bugun belli olsaydıı göğsumu gere gere giderdimm..ama şimdi utanıyorummm...utanılcak bbşrşeyy yapmadıgım helde hemdee..gecen yılll unıdee biri başıma bela olmuştuuu ..yakın arkadaşımdann haber gönderiomuş ..beni affetsınn diee...onu canımdan çok seviyodum falan falan diee....geri dedim içimdenn al telefonu ne haklaa af diliosun diee..tüm siniri al falan diee ..sonra dedimm aman allahından bulsunn..su yatay geçiş belli olsunn gittiğimde alıcam ifadesını 4 ayy sustumm..o kadar cok ustume geldikii..hakkımdaa solemedıgı yalan kalmamıştıı.bu sekılde davranarak onla gidipp konuşmamı saglıcagını zannedıomustaa..tabi hiç umrunda degıll .lan ben bu kadar laff edıorumm artık ayıp oluo demekk.... en azından hatasını anlamışş ...diodumm kendımee yaa ben bir hatamı yaptım acabaa diee neden bu şeklde davranıo falan dieee ..ama gördikki vicdanı rahat bırakmamaış arkadaşın... ii iştee böleliklee ben kendımın haklı oldugunu bir kez daha gördum ..rahat olsunn için yeldaa_k ... bu gunlerde geçmişi sorgular oldum ..beynim parça parça ..her bölümü farklı birr geçmişte beni üzenn şeyler düşünüo..geçmişte affedemediklerim varr ...nasıl olacak bilmiorumm..biri dershanede bana iftira atıp en yakın arkadaşımı kendine inandıran kişi diğeride ona inanan kişi...bilmiorum dogrusu nee? acaba diyorum bidee geçmişimi temizlesemmi ..hanii unutmak yada affetmek yerine...arayıpp herşeyi anlatmakmıı..çünkü ben ona anlatmadım ..dershaneye gitmediğim gun saçma sapan şeyler uydurmuşş ertesi gun gittimkıı benle arkadaşım konuşmuor ?naladım sonraa olanlarıı gidipte böle böle dedmedimm...beni dinlemeyi bile tercih etmeyen kişiye ne dicektim kii(böle düşündüm iştee)..ama şimdi kızgınım içimdeeee ..affedemiyorum onuu....yapamıorumm...affetmek istiyorum ama bu yuzden onunla konuşmak istiyorum işte...mesela yalan soleyen o kişiyi affetmemm...ama diğerini bilmiorumyaa..diyorum bazen insan oğluu inanmış işte onaa ..ama ne bilimm..
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |