Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Morliçe :) Tropikal_k

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Morliçe :) Tropikal_k Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Canım kpss tarihleri açıklanalı çok oldu sanırım haberin yok senin....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Morliçe :) Tropikal_k

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-10-2010, 07:17 PM   #151 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Canım kpss tarihleri açıklanalı çok oldu sanırım haberin yok senin.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 08-10-2010, 07:53 PM   #152 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım kpss tarihleri açıklanalı çok oldu sanırım haberin yok senin.

yok tatlım var haberim..var haberim ama sonucuu tahmin edebiiorumm ....geçen gün sesninle konuştugumuzdaaa aklımdan istanbul geçmiştii .bir tek istanbulda saglık ocaklarına atama yapmıştıı diğer şehirlerde hem sağlık eviydi ..bundan yola cıkarak bendee aman istanbul yazarımm demiştimm ama istanbuldada bu uygulama olunca atanma şansımm yok ..çok teşekkur edrrim ama sana ince düşüncen içinn

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2010, 08:02 PM   #153 (permalink)
Binbaşı

1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

ayyy bu kediiiiiiii ..inanamıyorum kendimeee onu hiçç farketmemiştimmmmmmmmm

Alt 11-10-2010, 07:12 PM   #154 (permalink)
Binbaşı

• slm ...yakın zamnda yolculuğa cıkacagımı düşünüyorumm..
..
  • yatay geçiş çarşamba belli olcakkkkk....
  • mutluyum aslındaa aama içimde öle bi özlem oldukii arkadaşlarımı özledimmm...
  • üniye asla gidemicek olmakk çok kötüü...ama olsun canımm ailemi zor duruma sokamam sonuçtaa....
  • nedenmi yolculukk ..evde yapamıyorumm.olmuorr..ne ders çalışıorumm ne de anneme yardım ediyorumm..babamlada zatenn anlaşamıyorumm bu gunlerde sorun bende her soledıgı batıoo...kendımı fazlalaık gibi göruyorummm....bu benim kendi kuruntum tabiiiii :)
  • ne olurr yaaty geçişim kabul edilsinn ve işlerim kolay yoldan hallolsunn...
  • atanma konusu her geçen gün değişik bir durum alıyoo..gelecegım cok cok cok karışıkk...
  • acaba diyorumm işe girsemmi ama bu seferde şehir seçemiyorummm hangı şehırdee nerdeee ..
  • kendimikucaklıyorummm kendimi çok seeviyorummm..vede gurur duymak istiyorummm..

şimdii kendine ii bakkk

Alt 12-10-2010, 08:55 PM   #155 (permalink)
Binbaşı

• slm bakalımm...
  • benim tatil hayal olduu....ablamınarkadaşları geliyorlarmış hafta sonu bu sebeple gitmeyeceğimm..aslında iiolduu ..hatta çokta ii olduu ..ben kendımi engelleyemiyordumm ..engellenmiş oldumm ...
  • bugunn kötü bir gündüü..çünkü migrenim tuttu bide salak gibi inatlaşıpta hap almayıncaa çok daha kötüü olduu sabah uyandığımdaa zaten ağrım vardı tam ilaç almam gerektiği zaman almadım (çünkü bu ilaçlar bağımlılık yapıor ..ve ilaçlar bi süre sonra ettki etmiyor 2kiken 3 e cıkorr 3 aydırr böle inatlaşıp ilaç almıordumm)ama akşam saatlerinde artık dayanamadımm vede ialç aldım birazz hafifledi ama yerimde duramıyorumm mide bulantısıda bonusu olduu ...
  • neye üzüldüm bilmiyorumm...
  • ya düşündüm benn ders çalışmalıyımmm ..bu şekilde olmazz öle böle devam etmeliyimm kalmış şurda 7 haftaa..sabret evdekilerede....iş konusudaa sonra olurr ..yolculuğun hiç sırası değill...yaty geçişim kabul edılsınn deee arkadaşlarımı ziyarete gidicemm..hem i bir gaz gelirer..yolculuğa gelince işte bu süpreizzz :)
  • şimdii nasıl olacak bilmiyorumm ama yatay geçiş ilaç gibi gelecekk...son 2 gün artıkk....yeni birr dönem başlıcak benim içinn..yenilik değişiklikkk ii gelirmi bilmeem .......
  • sana bir şey söliyimmii...ben bir şeye olaya zamana geç alışırımm alışana kadarr ağlarımm yıpranırımm ama sonraaa bakarım kii alışmışımm ..hatta o yaşantımla bütünleşmişim sonradaa bırakamam ....
  • işte ben böleyimm..kendimi seviyorum yaa tek derdimmm kimseye muhtaç olmadan yaşamakk ..kimse demesın benimsayemde şöle olduu n böle oldun dieee ....
  • üni işi ii olcakk ama bakalım sonrası ne olurr..kpss umutsuzmuyum bilmiorum ..şimdidenn karar verememmki bunaa ben çalışımdaa en azından bir umut alım yaptıklarında atanırım ...
  • atanamasamda yahu napıyımmm.... başlarım bir işee çalışırımm..anneme çok düşkünümdürr ben ....özlerim onu ama napalımm artıkk...katlanırızz....

umut? hayat umutlarla güzell umutlarla varr..boşuna dememişler ..her bitiş bir başlangıçtır dieee ...ben istediğim yeri kazanamadımm..ama kızmıyorumm kendimee .ben güzel şeyler yaptımm..hiç hata yapmadımm..kendimle gurur duyuyorumm ....varım ben yaşıyorum ..nefes alıyorummm....ayaktayımm..güçlüyümm..hata yapsamda ahataları mla varımmm.....benliğim herşeyden değeerli..var oluşuma minnettarımmm...........sevgiyle oluştumm benn ...kendimi sevgiyle baştan büyütüyorum :)
şimdi gidiyorumm kendine çok ii bakk ii varsın yelda_k sen her şeyin en iisine layıksınnn..istediğn hayatı yaşayacagınaa söz veriyorummm....şahit ol günlük şahit oll ..şükürler olsunn

Alt 13-10-2010, 02:21 PM   #156 (permalink)
Binbaşı

makyaksınız sizz yaa...yatay geçiş sonçlarını kargoyla öğrencekmişizz...sabahtan berii kapıda camda kargo bekliyorumm..ayy sokağın başında görsemm koşarak gidicemmm yaaa....sabahtan dişciye gittimm ..nihayet kanal tedavim bitti..her neyseee kargocu gel artıkkkkkkkkk yaaa (tabi geliceksen)

Alt 14-10-2010, 02:05 PM   #157 (permalink)
Binbaşı

Unhappy Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

yorgunum bugunn yaa..artık dermanım kalmadı sabrımda...arasammı bir kez daha bilmiorumm ..off he oluo bana yaaa..saatlerdırr tek kelime etmedım....uyusam uyuuyamıorum..otursam oturamıorummm..netede kalamıorumm..dolanıp duruorumm..huzursuzmm...bu huzursuzluk benı korkutuoo acab akabul edılmıcemde malum mu oluo die...offffffffff
nese gidiorum ben.

bugun hava yağmurlu(hemde ne yagmurr) ....hava bıle yaz tutuoo halımeee

Alt 15-10-2010, 12:23 AM   #158 (permalink)
Binbaşı

• slmm tatlımm....hiçç ii dğilimm..korkuyorum ...nie mi?iştee çünküüü off sağlığımdan olucamm..fazlaa abarttım gözümde galibaa. 15 gündürr sürekli kalbim sıkışıoo ...fazla yorucu şeyler yapmıorum....hatta fazla merdiven bile cıkmıorum...asla hızlı yurumuorumm..daha doğrusu yürüyemiyorumm kalbim hemn başlıoo....butun gunn düşünceli gözlerle balkonda oturdum...gelicekmi kargo gelicekmi dieeee ama yok ..üniyi aradımm dediki herkesin belli olduu 3 kişinin belli olmadıı bunlardan biride sensin dedii ..yuhh dedım yaa şansımamı kızıyımmm? kendimemi?akşama dogru midemdeee felaket bir yangı ve şiişlikk..artık stres mideme vurduu ...mide bulantısını hiçç sormaa ...migrenim desen artıkk butun vucudumu uyuşturuoo hele yüzümü....
  • off ne olur ya her şey güzel olsun bu kadar sıkıntının arasındaa bi güzellik göreyimmm....
  • geçen yılki yurdumda çiğ köfte partisi varmışş ..canım cok gitmek istediii..ailemdee gittt kafan dağılırr cok ii olur dedii ama gitmicemmm cok istedıgm halde gitmicemm .herkes dicekk neden dondurdunn aaaa uniyimi bıraktın dieee..yatay geçiş bugun belli olsaydıı göğsumu gere gere giderdimm..ama şimdi utanıyorummm...utanılcak bbşrşeyy yapmadıgım helde hemdee..gecen yılll unıdee biri başıma bela olmuştuuu ..yakın arkadaşımdann haber gönderiomuş ..beni affetsınn diee...onu canımdan çok seviyodum falan falan diee....geri dedim içimdenn al telefonu ne haklaa af diliosun diee..tüm siniri al falan diee ..sonra dedimm aman allahından bulsunn..su yatay geçiş belli olsunn gittiğimde alıcam ifadesını 4 ayy sustumm..o kadar cok ustume geldikii..hakkımdaa solemedıgı yalan kalmamıştıı.bu sekılde davranarak onla gidipp konuşmamı saglıcagını zannedıomustaa..tabi hiç umrunda degıll .lan ben bu kadar laff edıorumm artık ayıp oluo demekk....
  • en azından hatasını anlamışş ...diodumm kendımee yaa ben bir hatamı yaptım acabaa diee neden bu şeklde davranıo falan dieee ..ama gördikki vicdanı rahat bırakmamaış arkadaşın...
  • ii iştee böleliklee ben kendımın haklı oldugunu bir kez daha gördum ..rahat olsunn için yeldaa_k ...
  • bu gunlerde geçmişi sorgular oldum ..beynim parça parça ..her bölümü farklı birr geçmişte beni üzenn şeyler düşünüo..geçmişte affedemediklerim varr ...nasıl olacak bilmiorumm..biri dershanede bana iftira atıp en yakın arkadaşımı kendine inandıran kişi diğeride ona inanan kişi...bilmiorum dogrusu nee?
  • acaba diyorum bidee geçmişimi temizlesemmi ..hanii unutmak yada affetmek yerine...arayıpp herşeyi anlatmakmıı..çünkü ben ona anlatmadım ..dershaneye gitmediğim gun saçma sapan şeyler uydurmuşş ertesi gun gittimkıı benle arkadaşım konuşmuor ?naladım sonraa olanlarıı gidipte böle böle dedmedimm...beni dinlemeyi bile tercih etmeyen kişiye ne dicektim kii(böle düşündüm iştee)..ama şimdi kızgınım içimdeeee ..affedemiyorum onuu....yapamıorumm...affetmek istiyorum ama bu yuzden onunla konuşmak istiyorum işte...mesela yalan soleyen o kişiyi affetmemm...ama diğerini bilmiorumyaa..diyorum bazen insan oğluu inanmış işte onaa ..ama ne bilimm..

Alt 15-10-2010, 02:30 PM   #159 (permalink)
Binbaşı

basardımm gunlugum olduu..olduu.kabul edıldımm....inanabılıomusnn .asla demicemmm asla pişman olmıcammm..vicdanım sızlamıcakkkk..ailem maddı olarak zorlanmıcakk.....üni bıtıcekk.....istedıgım meslege sahip olucammmm...saygınlıgım artıcakkk ...
inanbılıomusunn? yemın ederım yalann dedgıll şaka gibii ama gerçekkk .olduu başardımm....hemdee iş teklifi aldımm..istedıgım sehırdenn arkadaslarımın oldugu şehırdenn ..benim için tek paris bılırım orasıda o şehirdir..ismı bende kalsın:)

artıkk dah aguzell saglam basıcam yere ..başardım diyerekk depresyona girmekten korktummm ....artık inan hiç birsey rahatlatmıodu benii...kafam darmadagınıktı..olmıcak diee korktumm ohhhhhhhhhhhhhhhhhh

ohh
ohhhh bee

ohh beeee sefamm olsunn

ohh beeeee hdeflerimin yanındayımm ..
tutuyorum onlarııı ..ellerimdeeee
ohhh beeeee
rahat bir hayat

ohh beeeeeeeeeeeee başardımmm

ohh beeeeeeee olduu
şimdii gidiorumm

kendimi ve evreni seviyorumm..aslında suan herkesıı kucaklıyorumm

MORLİÇEEEE

Alt 15-10-2010, 02:35 PM   #160 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future

Senin adına çok sevindim.Yolun açık olsun :)))
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks