Morliçe :) Tropikal_kHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Morliçe :) Tropikal_k Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı
Senin adına çok sevindim.Yolun açık olsun :)))
teşekkür ederimm :)... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
15-10-2010, 05:25 PM
|
#161 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı
Senin adına çok sevindim.Yolun açık olsun :))) |
teşekkür ederimm :) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş | Offline
| |
16-10-2010, 12:31 AM
|
#162 (permalink)
| Binbaşı
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yine seçim yapma vakti galibaa. gunluğumm...kendime guvensemm ders çalışacagıma inansamm ...yok derimm gitmiyim işee bi 6 hafta kadar ama o zamna kadarda teklif sürem dolar :( ama olucagı soluorum ben ne ders çalışcam nede iş teklifini kabul edılcemm ........ mutluyum ama hemde çokk...başardım çünküü....eger kabul eılmeseydım affedemezdım kendımııı galıba.haytım boyunca bu yuk benimle olucaktı.. çok utanıyorumme vdekilerden insanlardan .helede üni arkadaşlarımdaan ..ama şimdi bittii gerçekten bittii aradım bugn göğsumu gere gere sohbette tımm.. en yakın unı arkadaslarıma daha solemedımm..çünkü zor bi dönem atlatıyorr ..onu bıde ben üzemem haftayaa yanlarına ziyarete gidicem ... yelda çalışmassan olmıcakk bakk olmıcakk...evet belki şimdi başardın ama asıl başarman gereken şeyy bu degıll bunu sende bılıosunnn ... ne olur bu akşamm guzelce düşünn...bı kez daha cok ii düşünn .. kib gunlugum ....seni cok sevıyorumm.... sevdiğim şimdi sana 1 adım daha yaklaştım.imkansızlıkları ancak başararak çözebilirz demiştinyaa ..
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş | Offline
| |
16-10-2010, 01:30 AM
|
#163 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Canım tebrik ederim. Bak olmuş boşu boşuna hırpaladın kendini o kadar. Ne güzel kabul edilmişsin ama çok kızıyorum sana. Niye mutluluğunu doya doya yaşamıyorsun da hemen olumsuz düşüncelerin esiri oluyorsun. Kendini ödüllendirmen gerekirken asıl başarmam gereken şey bu değil diyorsun? Niye canım? Niye başarını kabul etmiyorsun? Olayları, kişileri, olması gerekenleri bir kenara bırak... Kendini takdir et lütfen. Buna layık değil misin? Bileğinin hakkıyla kazandın. Çalışmasam olmayacak diyip duruyorsun. Herkes nasıl çalışıyorsa sende öyle çalışacaksın. Bir sürü insan okuyor. Mezun oluyor. Senden çok mu zeki herkes? Biraz umutlu ol. Anı yaşa. Bunu sana daha önceden de söyledim. Tekrar ediyorum. Akıl çok misafirperverdir. Hangi düşünceyi davet edersen onu ağarlarsın. Endişelenmeyi bırak artık. Önündeki tek engelin bu. Ve kendine zarar veriyorsun. Bunu mesajlarında çok net görebiliyorum. Mutlu olmayı hakediyorsun. Tekrar tebrik ederim seni. Biliyorum ki elinden gelen her şeyi yaptın. Bundan sonra da yapacağına inanyorum. Önemli olan da bu zaten. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. | Offline
| |
16-10-2010, 09:34 AM
|
#164 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1,731
340 Mesajinıza toplam 1,098 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k canım sevinmene çok sevindim...mutlu olmana ve hedeflerine adım adım yaklaşmana çok sevindim... eğer fırsatların gerçekten önüne pat pat düştüğüne eminsen ;bu olumlu zamanın tadını ruhunda çıkar ve canını sıkmaya çalışacak her tür insan ve olayın seni üzmesine izin verme... | Offline
| |
16-10-2010, 02:34 PM
|
#165 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Canım tebrik ederim. Bak olmuş boşu boşuna hırpaladın kendini o kadar. Ne güzel kabul edilmişsin ama çok kızıyorum sana. Niye mutluluğunu doya doya yaşamıyorsun da hemen olumsuz düşüncelerin esiri oluyorsun. Kendini ödüllendirmen gerekirken asıl başarmam gereken şey bu değil diyorsun? Niye canım? Niye başarını kabul etmiyorsun? Olayları, kişileri, olması gerekenleri bir kenara bırak... Kendini takdir et lütfen. Buna layık değil misin? Bileğinin hakkıyla kazandın. Çalışmasam olmayacak diyip duruyorsun. Herkes nasıl çalışıyorsa sende öyle çalışacaksın. Bir sürü insan okuyor. Mezun oluyor. Senden çok mu zeki herkes? Biraz umutlu ol. Anı yaşa. Bunu sana daha önceden de söyledim. Tekrar ediyorum. Akıl çok misafirperverdir. Hangi düşünceyi davet edersen onu ağarlarsın. Endişelenmeyi bırak artık. Önündeki tek engelin bu. Ve kendine zarar veriyorsun. Bunu mesajlarında çok net görebiliyorum. Mutlu olmayı hakediyorsun. Tekrar tebrik ederim seni. Biliyorum ki elinden gelen her şeyi yaptın. Bundan sonra da yapacağına inanyorum. Önemli olan da bu zaten. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. |
canım benim okadar dogru seyler soluosun kii?beynim sankii benden cok seni dinlioo yazdıklarını okudumm cv yazmadan kalktım şöle biraz ders çalıştımmm..teşekkür edrimmm ...unutma benim çok degerlisinnn
kojamn öpüorumm....
| |
16-10-2010, 02:35 PM
|
#166 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: aşk kırıntısı Nickli Üyeden Alıntı
canım sevinmene çok sevindim...mutlu olmana ve hedeflerine adım adım yaklaşmana çok sevindim... eğer fırsatların gerçekten önüne pat pat düştüğüne eminsen ;bu olumlu zamanın tadını ruhunda çıkar ve canını sıkmaya çalışacak her tür insan ve olayın seni üzmesine izin verme... |
teşekkur edrimm ..haklısın söledıklerını dikkate alıorr vee...olumsuzluguu bugunlukk itiyorummm ....mutlulugu vee tüm güzellkleri seçiyorumm
| |
16-10-2010, 02:59 PM
|
#167 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ediyorum..Başarılarının devamını diliyorum :))) | saol canım benim az öncede aklımdan ne geçti bılıomusunn ..çogu gunluge ezelinur bişeyler yazmışş bana nie yazmıoki demiştimkii sen yazmıssınn :)
| |
17-10-2010, 01:37 PM
|
#168 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k neşeli günlerrr kujumm..haberlerr ii hattta harika ders çalıştımdeneme çözdumm..baya gerilemişimm çalışmaya çalışmayaa ...türkçeye yuklenicemm ve matamatiğee ..böleliklee geoya gerek kalımıcakkk :)- her şeyy yolundaa ..pazartesi kagıtlarr gelir inşallahta kaydımı yaptırırımm..29 ekimde arkadaşlarım gelicekk....cok heyecanlıyımm...4 gun kalırrlarr..ohh ohh gece sohbett ederizz..kahveler yaparızz fallar bakarızz,lakabı yokya olan arkadasımlaa hele sabahh erkenden kalkarr dolasırdıkk yurttaykenn ..yine ole yaparızzz..
- ayy cok eglenceli geçicekk gibi yaa ..
- umarımm guzell gecerr :)
- bugun yada yarın dershaneye bakıcamm deneme içinn ..
- sorunumu buldumm ben uzun zamndırr denem çözmüyordum vede ne yapamadıgı görmeyincede ders öalışmıodumm...ama şimdi tokat gibi çarptı yüzümeee ...
- bu tokat ii geldii..neşeliyimm bugunnbir keyifliğim kii sormaa ...
- sebep yok dahhhaaa..
- pazartesii bankaya gidip hesap açtırcamm ..sanki çok param varmış gibii ..ama olsunn olucakk..akşamm kızlarıı işten almaya gidicem arabaylaaa:)
- azıcık tur atarızzz ....bide kuaföre gdidimdee bi bakıma gireyim yahu ne bu bölee:)
- yelda başarmak zorundasınn yapmak zorundasınn,başarıınca göruceksınn kii sen en iisini yapmıssın,dogruları seçmişsin buda sana cokk guzell mutluluklarr verecekk
- baak gelecegını göruosun artıkk..en cok sorun ettıgn şey artık kaybolmak üzeree ...
- ailemi zor duruma sokmamıs oldumm ...benim yuzumden para sıkıntısı cekmiceklerr ..kız para sıstedıgınde nerden göndercez die uykuları kaçmıcakk baabamın....
TÜM EVRENİ SEVGİYLE KUCAKLIORUMM ...GELECEK BAŞARILARIIMI BEKLİORUMM..TÜM GUZELLİKLERİN BENİMLE OLMASINI SEÇIORUM ..İİ İNSANLARII HAYATIMI DAVET EDIOR VEDE ÇEKİORUMM...KPSSDE İSTEDIGIM PUANI ALIPP İSTEDIGIM ŞEHİRDE İSTEDIGIM SAGLIK OCAGINAA ATANMAYI SEÇİYORUMMM ....BAŞARDIM ÇIGLIKLARINAA YNİLERİNİ EKLEYECEGIM GUNLER İÇİN SABIRSIZLANIORUM .. İİ VARIMM İİ NEFES ALIORUMM... VARLIGIMLAA BÜTÜNLEŞECEGIM GUNLERİ GÖRÜYORUMM .
| |
17-10-2010, 11:50 PM
|
#169 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k
| |
18-10-2010, 12:06 AM
|
#170 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k aldığım nefesten mutluluk duyuyorumm ...mutlulugum bozulcak diee korkmuo degılımm ..amn sendee nie bozulsun yahuu bu bana allahın gönderdıgı bı hedıyee..ben bunu hakkettımm hemm...mutlulugum bozulmaz aksınee dahada artarr ne olurr yarınaa guzel haberler alayımm ... artık gelişmek istıyorumm .kişiliğimi yenilemekk..aam sunu solıyımm mutsuzz eden şeylerı dusunmektensee mutlu eden seyleri dusunuorumm .uzen insanları düşünmektense mutlu eden kişileri dusunuorumm dengeyii bolelıkle saglamış oluyorummm ...kibb :)
| | | |