Morliçe :) Tropikal_kHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Morliçe :) Tropikal_k Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mutluluğun, huzurun, neşen daim olsun canım.
Güzel bir hafta geçirmeni ve enerjinin tavan yapmasını dilerim.
Sevgileeeeeeeeeer :)))... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
18-10-2010, 01:30 PM
|
#171 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Mutluluğun, huzurun, neşen daim olsun canım. Güzel bir hafta geçirmeni ve enerjinin tavan yapmasını dilerim. Sevgileeeeeeeeeer :))) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
18-10-2010, 01:32 PM
|
#172 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Mutluluğun, huzurun, neşen daim olsun canım. Güzel bir hafta geçirmeni ve enerjinin tavan yapmasını dilerim. Sevgileeeeeeeeeer :))) | çok teşekkur ederimm canımbenimm...bana gönderdiğin güzell dıleklerın daha fazlası seni bulsunn :)
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş | Offline
| |
19-10-2010, 01:19 PM
|
#173 (permalink)
| Binbaşı
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k azıcık keyfim yok bugun buyuk hevesle bekledıgım kargo gelmicekmiş...sabah arayıp bi adres verdılerr oraya fax cekıyorum şimdi dedii..gittim zor zor bularak ...fax gelmiş alfdım eve geldimm..okudum ve bı yanlışlık gördum dilekcede geri aradıgımda isee öğle yemegıne gitmişlerdii.. DİLEKÇEDE 1.SINIFA HAK KAZANDINIZZ DİYORR..2.SINIF YAZMASI GEREKIODUU... zaten zamanım kısıtlı off yaa.cuma son kayıt gunu ve benim hala elımde evrak bıle yok .. o yuzden biraz canım sıkkın iştee..sonraa en zor derslerden muafiyetimi kabul etmemeişlerrr :( sebepleri ne gerçekten merak ediyorummm ! hem 1. dönem hem 3. dönem derslerini bi arada alıcaksam şayett bu çok zor görünüyoo ..bunu nasıl başarırırm bılmıorumm o dersten oderse koşş..yetmedı ödev hazırlaaa falan falann...kpss zaten kendi alemindee anlayamıyorum hiç birşeyy donuk gözlerle bakıyorumm bugun yinee...hiç ss duymak istemiyorum ama herkess inat yapar gibii davranıyoo..evs urekli cokkalabalık sankı 4 kişi degıl komsu ve sulalemle bir arada yaşıo gıbıyımm...ve anlayış istiyorum yaa..kırıcam birilerinin kalbınıı olmııcakk.. sabah saat 8 gece cok geç yattım ve saabah uyumaya karar verdımm ...ama konşularımızdan biri 3 aylık torununu alıp bize gelmiş sebepmi cok ağlıomuşş ve kızı uyanmasın diee ..be insanlarr ya benım uykum ne olcakk.saat daha 8 yaa..benim evimde beni rahatsızz edıosunn... zaten cok gergınim sabaha kadar kabuslar görmüşüm falann off umarım az sonra aradıgımda güzel haberlerr alırımm... gerçi alsamdaa bu kadar dersi nasıl veririmkii yaaa normalde 2 dersım olucaktıı ama 11 dersım var (pehh )gıcıksınız iştee.
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş | Offline
| |
19-10-2010, 01:48 PM
|
#174 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Yeldacım komşunuzun sabahın 8'inde evinizde bitmesi hoş bir davranış değil gerçekten de... Ancak yaptığımız en yaygın hatalardan birisi de kendi yapmayacağımız davranışları başkalarının da yapmayacağını düşünmemiz. O nedenle onu boşver ya da rahatsızlığını kimseyi kırmadan ifade etmeyi dene.
Onun dışında her zaman buluyoruz kafamızı takacak bir şeyler değil mi? Aklına getirmen gereken şeyse her şeyin kolay olmadan önce ne kadar zor gözüktüğü olsun... Sanırım senin durumunu çok güzel özetliyor. Her şey gönlünce olsun canım.
Sevgilerimle. | Offline
| |
19-10-2010, 02:56 PM
|
#175 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yeni birr hayat beni beklio demiştim yaa hadii ewet bekliomus sherzamnki cokdaha zorlu bir yollmuş buu .. aradım konuştum sonuç mu sonuç berbat:hem 1.dönem derslerini hem 3.dönem derslerini alıcakmışımm ..insanlar 2tane meslekkdersını zor gecerken ben 6 meslek dersii hemde en zorlarıı ya full latincee nefret ediyorum işte latinceden hayatımı mahvettı beee 8 yıl olduu hee sımdıye kadar baskaa diller ögrenseydımm coktan 3 dil bılen bır ınsan olurdum . 6 hafta stajderkenn şimdi cıktıı 14haftayaa..... sözde çalışcaktım falan yaa boşş yanii.bu sekılde okumak beni cok daha fazla zorlayacakmışş.. şuan cok kızıyorumailemee özellikle ablmaa .bakma öle gunluk kızıyorum iştee evlenecegı ıcın bana para gonderemeyecegını soleyen ablama kızıyorummm... okul zor bıtecek die evde solerken baabam yataygeçişi sen istedın dedıı ..ya ben keyfımdenmıı istedım onları maddı olarak zora sokmamak için istedım ebn onları dusundumm ama onların yaptıklarınaa bakk yaaa..... ben saalaklıgıma doymıyımm halaa...suan içimde hiç sevgı kıvılcımı yokkk ... içmde öle bi acı oluştukii ....canım cok yanıoo bunu o kadar nett farkedıyorumkii ....sevgı sarsın beni ne olur sevgı sarsın etrafımıı.. ben herkesi çok fazla dusunuorumm hepte bu yuzden kaybettımm... öfkemi eger susarak gösteriyosam o kişilerden soguyorum demkktırr... bi gün olucakk ve ablamı bu yaptıgı için affetmicemm...su konudada hakkını yıyemem gecen yıl bana cok yardımcı olduu ..aynı sekıldede baabamada ama ben dedım onlara sunu sunu almayın dıee ...ama onlar para varken alalım dedılerr ...ii oldu degılmı şimdii tabı onlara göre nevarkii olan bana oluoo unısıne gıdemeyen benımm... ya bakk gunlugm bana sen unıye gıtme demedıler aksıne sengıtt bız bı sekılde hallederız dedıler ..ama benım vicdanım elvermedii ..gidemedim...
| |
19-10-2010, 07:33 PM
|
#176 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bugun cok sık geldim farkındayımm :) ama uzulme dıe geldimm ..suan mutluyumm tadını ala ala nefes alıorumm yine:) çok gelgitim bugun farkındayımm ama biraz biraz toparlandımm affettimm daha dogrusu ablamı babamıı ...haksız yere suçladım belkidee ...babam ben aglarken odaya geldii neden agladımı sorduu tabı bişey demedimm...oda senın ıcın zor olur dedii bitirmekk..yok ben vazgecetim dersen yine sen bılırsın yarın kendi ünime gidicem dersen oda olurr arkadaşlarının yurduna yerleştiririz dedii ...başka bi alternatif daha sundu bana yaty geçiş yaptın diyelimm ehemn bıtırmek zorunda degılsınkı dedıı sende geç bitiriverrisin ne olcak dedii.... söledikleri guzeldi çok hoştu hatta canım babam dedımm ..işte bu fedakarlıgı ben bu sözler için yaptımm ...... sonra kalktım yuruyuse cıktımm düşündümm yaa dedimm benim derdim nee? kimseden birşey istemiyorumkii...herşey benimm elimdee ben kendime guvenıyorumm btiririm ne olcak 2 yılın derslerini bir yılda veiirm .ya veremesemde canım sagolsun bee sonraki sene veririm ...yeterki ben uzulmıyımm...bakk kabul edıldımm yaa kabule dılemeseydımmm?içten içe kendimi bitiriodumm...yanı zaten ozamna allahın izniyle bir işim olurr. kendimi üzmicemm hiç üzmicemm hemdee ben ii ki varımm var oldugum için mutlu ıolmak zorundayımm tek istegım sevdiklerimle bir arada yaşamak .. şuanda onlarlayımm ozamn sorun yokk bu arada öle bir müzik dinliorumkii yanii sorma gitsin karşılık beklemeden sarılıorum kendimeee ... varlıgımla butunleşiyorumm ...kendımı kabul edılyor ve sorgulamıyorum. içinde bulundugum zorlukları kabul edıyorumm....sorgulamk yerine neden diee dusunmeyı degıl böle olması gerekiyomuş diyorum
| |
19-10-2010, 07:53 PM
|
#177 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k sevdiğime; çok uzaklardasın aslında .. belkide hiç yoksun.. ewet kalbimdesin ... acını duymıyım diee ama çok derinlere saklıorum seni ..yoklugun beni bitirmesin die.. kalbimi dinlemiyorum ... haykırışlarını duymazdan geliyorum .. inatla küçücük gülümsüyorum bidee .. bak ne yaptım yinee aylardır bakmadıgım fotoğraflarımız elimdee... allahım napıorum ben? .. neden arıyorum şimdi ikimizn şarkısını.hııh buldum iştee ... açma sesını daha fazlaa beynıme işleyen surekli duydugum melodii işte şimdi kulaklarımdaa... hatırlıomusun bu fotoğrafı .. ne umutla çektirmiştik .. ne büyük risk almıştık ... fotoyu çektirdiğimzdee sen hala ucurumdaydın.ben korkup kaçmıştım . bak şimdi kaçmıyorum hatta uçurumda gülmeyi öğrendim ben ...tutmana ihtiyacım yok artık ...vee uçurumda yalnızım ...
| |
20-10-2010, 03:22 PM
|
#178 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k neden herkes dogur durust işini yapmazki.bugun tam 4 kere carsıya gıdıp geldım ve hal akaydımı yaptıramadım..1.sınıf olark görunuyorum vede bu sorunu çözemiyolar.off allahım yardım ett
| |
20-10-2010, 07:24 PM
|
#179 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: yelda_k Nickli Üyeden Alıntı
sevdiğime; çok uzaklardasın aslında .. belkide hiç yoksun.. ewet kalbimdesin ... acını duymıyım diee ama çok derinlere saklıorum seni ..yoklugun beni bitirmesin die.. kalbimi dinlemiyorum ... haykırışlarını duymazdan geliyorum .. inatla küçücük gülümsüyorum bidee .. bak ne yaptım yinee aylardır bakmadıgım fotoğraflarımız elimdee... allahım napıorum ben? .. neden arıyorum şimdi ikimizn şarkısını.hııh buldum iştee ... açma sesını daha fazlaa beynıme işleyen surekli duydugum melodii işte şimdi kulaklarımdaa... hatırlıomusun bu fotoğrafı .. ne umutla çektirmiştik .. ne büyük risk almıştık ... fotoyu çektirdiğimzdee sen hala ucurumdaydın.ben korkup kaçmıştım . bak şimdi kaçmıyorum hatta uçurumda gülmeyi öğrendim ben ...tutmana ihtiyacım yok artık ...vee uçurumda yalnızım ... | dün dökülmüştü bu sözlerr. aylarca içimden bile konuşmadım onunlee..kendimi onu düşünürken buldugumdaa kafama hafif darbelerle vurdum.ona karsı içimde yaşadığım savasın galibi olmak bile istemdım ...ama bak dün neler yazmışımm...
| |
22-10-2010, 06:31 PM
|
#180 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k okadar yazı yazdım silindi yine:(- tekrar merahaba.
- cok zor zamnlar geçirdim yine..uğrayamadım sana ...çarsamba akşamı ASTRAL SEYEHATE ÇIKTIM ..çok uzun ve değişikti.1999dan başaladım.öle şeyler gördumki korktumda ruhumun uzaklaştıgını görmekk kayboldugunu ..gördüklerim karşısında yine benım canım yandı ...geçmişten kalan yıkıntılarıma uğradı..olayı kişileri bile hatırlamadıgım anları yaşadım..bunlar hep beni üzen olaylardı nefretimi bi kez daha yaşadım birilerine karşı .
- geçmişimn bende bırktıgı nekadar çok iz varmış aslında..hesaplaştım onlarla nedenlerini sordum ama beni duymadılar ..ruhum zamnda ilerlemeye devam ediyordu..yine benim unuttugum başarılarımı tekrar yaşadım ..yediğim kazığı bi kez daha yaşadım ve canım yine fazlasıyla yandı ..
- ....
- astral seyehat bittiğinde ise yüzüm resmen gözyaşlarımla yıkanmış durumdaydı ...bi an silkelendim sölee acaba dedim rüyamı gerçekmi koştum ve takvime baktım oh be dedım yıne bıraktıgım zamndayım ..
- 1 saat kadar kendime gelemedim .kolaymıydı yılların olaylarını tekrar yaşamak ...
- yavas yavas geçmiişimi tedavi etmeliyim ..geçmişten bu kadar çokolay peşimden gelmesın....
- dolu dolu anımı yaşamalıyım doyasıya gulmeliyim ..geçmişi düşünmeyebaşlarsam son nefesımde bile hala geçmişi düşünüo olurum :)
- geçmişimle,anımla,gelecegımle kendımı kabul ediyor ve kucaklıyorum
| | | |