Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Morliçe :) Tropikal_k

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Morliçe :) Tropikal_k Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günnaydııııınn Yeldacım, Bir bayran sonrası bambaşka bir gün başladı. Nefis bir güneş parıldıyor gökyüzünde ve hepimize yeni bir yaşam enerjisi yüklüyor. Baktığım noktadan evlerin çatıları sislere bürünmüş görünmüyor. Sanki gizemli bir şeylere gebe bugün. baktığın, gördüğün her detaydan ilham alıp ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Morliçe :) Tropikal_k

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-11-2010, 10:39 AM   #221 (permalink)
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Günnaydııııınn Yeldacım,

Bir bayran sonrası bambaşka bir gün başladı. Nefis bir güneş parıldıyor gökyüzünde ve hepimize yeni bir yaşam enerjisi yüklüyor.

Baktığım noktadan evlerin çatıları sislere bürünmüş görünmüyor. Sanki gizemli bir şeylere gebe bugün. baktığın, gördüğün her detaydan ilham alıp hayatını ve duygularını pozitif düşüncelere yönlendirmeni, kapılarını güzel duygulara ve olaylara açmanı diliyorum.

Sen özel bir insansın. Yaşadığın her şey bir ders niteliği taşıyor, öğrenmen gerekenleri öğreniyor ve sürekli ilerliyorsun. Kendini sakın sorunlara ve sıkıntılara kaptırma.

Cliviaf'ın da günlüğünü okumanı tavsiye ederim.
Bugünü ve her günü iç huzuruyla ve etrafı aydınlattığın o güzel gülümsemenle yaşa canım.

Muhteşem bir hafta geçirmeni diliyorum:))

Sevgiler:))

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2010, 05:56 PM   #222 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Alıntı:
cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selaaaammmmmmmmmmmmmmmm Sana bu güzell günde güzell enerji gönderiyorummmm. Hep gülümseyelimmm inşallahhh Sana bol bol boooo...ol başarılar diliyorummm ve güzell oluyor herşey hissediyorummm öpüyorummmmmm

hislerinin kesin ve bu kadar nett olması beni ayrıca bı mutlu etti kujum ...

ii şeyler duymaya cok ihtiyacım var ..kendımı ii seyler duyup avutmak istıyorum .tabi sonrada hayat geçirmek ...bu aralar fazla aksilikler üst üste gelio ..bunlarla bas etmeye calışırken daha da bı yoruluyorum ....

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2010, 06:00 PM   #223 (permalink)
Binbaşı

1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

Alıntı:
smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sınavında konusunda birşey söyleyebilirim, çok umut bağlama yapabiliyorsan olursa olur olmaz olmaz modeunda çalış ve sınava bu rhatlıkla girmeye çalış, ben o şekilde yapmıştım zamanında, 97 civarında puanla derece yapmıştım İşallah sende yaparsın ama işin içine girince insan zorlukları görmeye başlıyor, neyse hele bir yerleş zorlukları sonra konuşuruz başarcağına inanıyorum:)

yazdıkların için teşekkur ederım ...bişey için ugrasıyosam fazla umut baglamalıyım bence ...hatta canla başla mucadele etmek tam benlik ...

hee bu emege ragman olurmu onu bılemem ama ben gercekten olmasını istıyorum ....

rahatlık konusndada haklısın ..rahat insanlar daıma başarırlar örnegın ablam asla heyecanlamaz .ama ben asırı heyecandan zaten hep yenik baslıorum..

bu sınavda ise bole olmasını ıstemıyorum ..

Alt 23-11-2010, 06:06 PM   #224 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günnaydııııınn Yeldacım,

Bir bayran sonrası bambaşka bir gün başladı. Nefis bir güneş parıldıyor gökyüzünde ve hepimize yeni bir yaşam enerjisi yüklüyor.

Baktığım noktadan evlerin çatıları sislere bürünmüş görünmüyor. Sanki gizemli bir şeylere gebe bugün. baktığın, gördüğün her detaydan ilham alıp hayatını ve duygularını pozitif düşüncelere yönlendirmeni, kapılarını güzel duygulara ve olaylara açmanı diliyorum.

Sen özel bir insansın. Yaşadığın her şey bir ders niteliği taşıyor, öğrenmen gerekenleri öğreniyor ve sürekli ilerliyorsun. Kendini sakın sorunlara ve sıkıntılara kaptırma.

Cliviaf'ın da günlüğünü okumanı tavsiye ederim.
Bugünü ve her günü iç huzuruyla ve etrafı aydınlattığın o güzel gülümsemenle yaşa canım.

Muhteşem bir hafta geçirmeni diliyorum:))

Sevgiler:))

bu yazdıklRIN n eguzel ne şahane şeyler...hARİKA istekler..emınım bu guzel dıleklerının kat be kat fazlası senı bulacaktır..tavsıyenıde dıkkate alacagım ..

sıkıntılara fazla kaptırmak ıstemıyorum ...bu aralar herseyı unutuyorum ...stres beynıme vurdu ..en sonunda careyı bı not defterınde buldum .herseyı yazıyorum herseyı carsıya cıkacagımda alacagım seylerı not edıyorum .bu aralar cogu arkadasımın dogum gunu ..deftere onları yazdım .pot kırmıyım dıe :)unıdede bu hafta bu dönemın en yogun haftası bı taraftanda onları duzene sokmaya calışıyorumm

AMAN TANRIM NE KADAR YOGUNUMMM ...ÇIGLIK ÇIGLIK ÇIGLIKK

.................................................. .................................................. ..........................

şu zor gunlerımde ne olur bana destek olun buna çok ihtiyacım varr ...hepiniz ii varsınızz ...hepinizin ziyareti beni cok mutlu ettii

Alt 23-11-2010, 07:24 PM   #225 (permalink)
Binbaşı

bugumlenıyor sözcükler yine bogazıma ..
yorganı tüm kafama çekip yatıp uyumak istıyorum ..aşırı yogun olmayı sevmedım hemde hiç ..

nie herşey üst üste geldiyse sanki .bugun için cok cok cok plan yapmıştım ama ne oldu bılıormusun sabah uyanamadım .sonrada canımhiç istemedi bilgisayar cöktu falan off ne iğrenç gundu yaaa
..
yarın böle olsun istemiyorum .unın ödevlerini yapıyım bari en azından birini yapsam yeter ..yarın biyere kitap almaya gidicem .2.sınıde o zamn yaparım ..

SALI AKŞAMI: 1.üni ödevini bitir
2.cografya eksik 3 bölgem kaldı onları tamamla artık cografyayı yuksek olçüde kapatt .

ÇARŞAMBA :sabah 8de kalk ve 12ye kadar tarih tekrarını yapabıldıgınkadar yap .kitabi almaya git .gelince yıne tarihe devam ett ...
PERŞEMBE :tarihten eksik yerlerı bıtır . türkçeye bak vede çözebıldıgın kadar soru çöz.
CUMA :matematik tekrarı yap eksik 1 konun var onu ögren .cok yanlışının cıktıgı 2 konuya agırlık ver .
CUMARTESİ:ders ders son tekrarlar .akşamı ise yine tekrar ...kafanı dagıt ...
SON............
(sınav yerini ögrenmeyi ve vatandaşlıktan bı konuya bakmayı unutma )

sımsıkı sarılıyorum kendıme ..hatalarımla varım ben .varoluşlarım benı ben yapam şeylerdir .degerli oldugumu bılır ve bu yonde dusunurum .basit bır sınav degıldır ama sonucu kötu olsada kenımı sevmeyı herzamn bılırım .şans zaten hep benden yana olacak .zamn ise bana 1 numaralı ilaç .

yüksek oksijen
yüksek mutluluk
yüksek başarı
güzel gelecek
güzel bir puan
güzel şehir
güzel bilgi
güzel hafıza
çok para
gelecek ,
GÜLÜMSEYİŞ ,

POZİTİF GÜLÜMSEYİŞ

Alt 25-11-2010, 02:34 AM   #226 (permalink)
Binbaşı

cok sıkıntılı bı andaydımm..evren bonusuyle geri döndüü :)

Alt 25-11-2010, 09:17 AM   #227 (permalink)
Guest

Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nice

bu kadar çalışmanın karşılığı vardır, sağlıkçılar iyi maaş alırlar, nerden baksan 2000 lira alırlar eminim kazanacağına, benimde kızkardeşim lise mezunu olarak girecek nişanlısıda girecek Allah en çok ihtiyacı olana versin diyelim:)
smyrna1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-11-2010, 01:22 PM   #228 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu kadar çalışmanın karşılığı vardır, sağlıkçılar iyi maaş alırlar, nerden baksan 2000 lira alırlar eminim kazanacağına, benimde kızkardeşim lise mezunu olarak girecek nişanlısıda girecek Allah en çok ihtiyacı olana versin diyelim:)

saol :) gercekten dedıgın gıbı ihtıyacı olana versın.....
emeklerının karsılıgını almaları cok cokc ock guzel bısey olsa gerek ..darısı bana ve kardeşinee

Alt 28-11-2010, 03:31 PM   #229 (permalink)
Binbaşı

• günlüğüm kızma bana gelemedim sınav öncesi sana uğrayamadım .
  • yazmak istediğim o kadar çok şey vardiki aslında gözumu kapatıp düşündüm.gelecegi varlığımı hayatımı.....,
  • anlamlar yükledim bakışlarma.nefesimle gönderdim isteklerimi ..tekrarlarım için çok stes yaptım ama zamn durduu benceee rabbim yardım etti ve tüm tekrarlarımı 12 saat içinde bitirdim:)
  • akşam yattığmdaa ise kalbim duracak gıbıydi.kafam cok karışık ve aklımdan gecenlerı okuyamıordum...kelime haline getiremesemde dusunduklerimi anlamaya kendimi sakinleştirmeye kararlıydım .
  • sabah uyandım vee cografya son notlarımı tekrar ettim .
  • artık heyecan yerini huzne bıraktıgında isee canımyandı.evden cıktık kardesim basarılar dıledı ve o an aglar gıbı oldum ..sınava gıttıgımdee şans benden yanaydı cok samımı oldugum bı arkadasımla aynı sınıftaydık .heyecanım yatıştı bıraz taki sınava 7 dk kalana denk.tam oarada bayılır gıbı oldum ani olarak tum bede3nıme sahıp cıktımmve ellerım tıttreyerek başladım sınavıma....
  • eydedimm zamn bana uyacaksınnn dıeee beynim haykırdıııı ...şans meleklerine seslendim şansım beni bull diee.kitapcıgıma kocamn yazım pozitif gülümseyişşş diee:)
  • zamn bana uyduu her soruyu en azından okuyabıldım takıldıgım hıç bir soruya fazl avakit ayırmadım vede geri donemedim
SONUÇ::(
umdugum gıbı geçemedii...daha ii olabılırdıııı ...hakkettiğim notu alamıcam .matematige cok guvenıodum ama en cok uzen ıse o oldu ....

şimdi ne olacak bılmıorumm..

puanım kaç olursa olsunn TSMye atanmayı istıyorum hemde yakın bır şehirre.hayallerimi ertelemeye hiçç niyetim yokkk

eyy hayat şimdi daha cok işimizz varr ...

ertemedıgım herseye bastan baslıoruzz..dagılmak yokkk ...hıç sınava calışmayanlar bıle sınav kolaydı dıoo ......anlam veremiyorumm ....

şansım benden yana olucakk atandıgımda atacagım çığlıkları duyuyor gıbıyımm ..
bastan soluorum sınav umdugum gıbı hiç geçmedi ...

bugun uni ödevim var onu yapıpp tekrar harıka planlarım ve degişiklik yapma için geri gelicem

bekel beni gunluğumm ...
hoşgeldin sınav sonrası hayat

Alt 28-11-2010, 06:54 PM   #230 (permalink)
Binbaşı

offf be gunlugum ...sorular daha yayınlanmadııı .yayınlansada ne bılımm off işee

Bookmarks