20-12-2010, 09:50 AM
|
#268 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k aşk var içimdee bugune kadarda hiç bunu bastıırmaya çalışmadım..evrenın en güzel duygusuu AŞK sa teşekkürler evrenn:) bekleniyorsun hayatıma !aşık oldugum kişinin hayatıma tekrar gelmesini yakın zamnda kutlamaya gececeğime emınımm... gülümsüyorum bugundeee .yapacaklarımı netleştirıorumm . isteyipte başaramayıp nasip değilmişş dememek için caba gösteriyorumm KARİYERR: ulaşacağıma emınımm .ılk okuldayken herkess anne baba zoruyla ders yaparken benn ödevlerimi bitirmiş ve aileme hangi meslekte olsam die soruyordum.. aynı anda buyuk işler başardım benn .... okuduğum lise gereği çok calışıordukk .butun okul ama ..ama benasla inek ögrenci olmadımm bununiçinde kendime teşekkür ediyorumm ...hayatın her anını yaşamam gerektiği gibi yaşadıgım içinn.. sporda kuşak atlama anlarıı ....en buyuk hedefim siyah kuşaktıı ve buna ulaştımmm .siyah kuşagımm armagan edıldıgındee hakkımm benimm diee çıglıgımmmmm kibb hayat güzell hayat güzel ve adill hayat güzel,adil ve tam bir geri dönüşüm kutusuuu:)
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |