Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Morliçe :) Tropikal_k

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Morliçe :) Tropikal_k Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız günaydın yelda_k kpss ye girecektin sanırım şimdi görünce aklıma geldi nasıldı sınavın, umarım iyidir 85 üstü alabilirsin:)...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Morliçe :) Tropikal_k

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-12-2010, 09:58 AM   #261 (permalink)
Guest

Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

günaydın yelda_k kpss ye girecektin sanırım şimdi görünce aklıma geldi nasıldı sınavın, umarım iyidir 85 üstü alabilirsin:)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

smyrna1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2010, 10:06 AM   #262 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

Alıntı:
smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
günaydın yelda_k kpss ye girecektin sanırım şimdi görünce aklıma geldi nasıldı sınavın, umarım iyidir 85 üstü alabilirsin:)
:( keşke dediğin gibi olsaydı..ama olmadıı .....
çok çok çok heyecanlandım ..sınav bitene kadarda ne kalp çarpıntım geçti.nede ellerimdeki titireyişş..

bildiklerimi bile yapamadımmm ..

şimdide toparlanmaya çalışıorummm iştee..

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2010, 10:17 AM   #263 (permalink)
Guest

Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nice

canın sağolsun, kardeşim girdi ama oda sanırım başarılı olamayacak milyonların girdiği bu sınavda daha başka imkanlar kovalayacaz artık hakkımızda hayırlısı:)
smyrna1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2010, 10:45 AM   #264 (permalink)
Binbaşı

1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

Alıntı:
smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canın sağolsun, kardeşim girdi ama oda sanırım başarılı olamayacak milyonların girdiği bu sınavda daha başka imkanlar kovalayacaz artık hakkımızda hayırlısı:)

tesekkur ederim canımm:)

umarım tez vakitte nasibimz bize ulaşırrr .

Alt 17-12-2010, 08:39 AM   #265 (permalink)
Binbaşı

Standart yolculuk varrrrr!

günaydınn aşk dolu sevgi seli gunlugummmm....

dun mıgrenım tuttuugece aglaya aglaya uyuyakalmışımm....mıgrenım oldugundaa beynım okadar nett hissediliyorr vede okadar mutsuz oluyorumkii.gece agrımdan dolayı erken yattım ama uyudugumda saatt 3u geçmiştir eminimm..hemn uyurken agrım oldugunda asla uyuyamıyorumm...

bugun burda son gunum annemlere gidicem yaşasınn..ohh be beyazz şehrim benimm çok özledimm çokkkk :)

dün gee mektum yazdım sayfalarca sürdüü..geçmişten bbugune kadar beni üzen affedemediklerimmm unutamadıklarımmmdan oluşan satırlardı bunlarrr ..eet cok üzücüü ama neolcak bilemiyorumm..affetmek isterim tabikiii hemde çokk daha dogrusuu affetmekten kastım onlara sevgı beslemek falan değıl elbetteee onLArı hiç düşünmedenbeynımden yaşadıklarım ı bilinç altımdan silmekk .ama bunu yapamadımm..aslında yuksek ölçüde bunu başarabiliorummmm .ama öle anlar geliokii hepsi üstüm eyükleniyorr dogrulamıyorum.daha gencım hemde cok gençç bu yaşımdaa bu kadar yük çok ağırr..

AMA AFFETMEYİ SEÇİYORUMMM...AFFEDİP NEFRETİMİ GÖZ YAŞLARIMI ELİME ALIPP.RÜZGARA SAVURMAYI SEÇİYORUMM..RÜZGAR ASLA SAVURDUKLARIMII BANA GERİİ GETİRMEMESİNİ İSTİYORUMMM..
BUNU ONAYLIYOR VE UYGULAMAYA GE.ÇİYORUMMM..

güzel bir gelecekk içinn başlangıcımdann ilerleyip sonuçlarıı görüp mutluluğu seçiyorummmm ..

tsm yollarındaaa kendimi kulaklıkla işe giderken görüyorr mutlulugu yaşıyorumm..offfff yinemi işş demekk istiyorumm:)

ben hergün okula giderken kızlaraa yaa allah aşkına söleyin bugun okula gidilirmii yada bugun okul tatail olmalıydıı dimii die sorular yöneltirdimm..

sevdiğim insanlarıı daha çok seviyorumm ....hayata pozitiff gülümseyiş deyipp noktayı koyuyorumm

Alt 19-12-2010, 10:25 AM   #266 (permalink)
Binbaşı

evrenın gönderdiği ntüm ihaberleri kabul edıyorumm..çakralarım acık bekliorummmm

iiyiyi güzeli parayı başarıyı seçiyorummm

Alt 19-12-2010, 06:03 PM   #267 (permalink)
Binbaşı

sabah kötü bir haber almıştım.

akşama kadar sinirliydim.ödevinide yapamamam cabsı oldu.sonra düşündümm de herseyy biz insanlar içinnn..

ben hayata yeterki güleyimm onun bana kahkaha atacağından eminimmm.

evrenii kendimi kuçaklıyor ve teşekkür ediyorumm

Alt 20-12-2010, 09:50 AM   #268 (permalink)
Binbaşı

aşk var içimdee bugune kadarda hiç bunu bastıırmaya çalışmadım..evrenın en güzel duygusuu AŞK sa teşekkürler evrenn:)

bekleniyorsun hayatıma !aşık oldugum kişinin hayatıma tekrar gelmesini yakın zamnda kutlamaya gececeğime emınımm...

gülümsüyorum bugundeee .yapacaklarımı netleştirıorumm .
isteyipte başaramayıp nasip değilmişş dememek için caba gösteriyorumm

KARİYERR: ulaşacağıma emınımm .ılk okuldayken herkess anne baba zoruyla ders yaparken benn ödevlerimi bitirmiş ve aileme hangi meslekte olsam die soruyordum..

aynı anda buyuk işler başardım benn ....
okuduğum lise gereği çok calışıordukk .butun okul ama ..ama benasla inek ögrenci olmadımm bununiçinde kendime teşekkür ediyorumm ...hayatın her anını yaşamam gerektiği gibi yaşadıgım içinn..

sporda kuşak atlama anlarıı ....en buyuk hedefim siyah kuşaktıı ve buna ulaştımmm .siyah kuşagımm armagan edıldıgındee hakkımm benimm diee çıglıgımmmmm

kibb

hayat güzell

hayat güzel ve adill

hayat güzel,adil ve tam bir geri dönüşüm kutusuuu:)

Alt 20-12-2010, 11:00 AM   #269 (permalink)
Sultan
Guest

her anı istediğin gibi yaşamak çok güzel...
bunu başaran şanslı insanlar grubundasın...
sevgi ve dilediğin gibi bir aşk seni bulsun....
gönlünden geçen dileklerinin hepsini evren sana sunsun...
sevgiyle mutlu keyifli kal
Alt 20-12-2010, 11:15 AM   #270 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
Sultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
her anı istediğin gibi yaşamak çok güzel...
bunu başaran şanslı insanlar grubundasın...
sevgi ve dilediğin gibi bir aşk seni bulsun....
gönlünden geçen dileklerinin hepsini evren sana sunsun...
sevgiyle mutlu keyifli kal

yine diğer yazılarında oldugu gibi beni mutu etti ziyaretin vede güzel dileklerin...

asla şanslı oldugumu düşünmedim hayat bu ezberi yapmama izin vermdi çünkü..

ama şansımı kendim yaratmam gerektiiğine artık innaıyorumm ..şans benden yana demekk çok güzell .umarım şans konusunda istekelrimbeni bulurr

Bookmarks