![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yarın yolculuk varr vede hüsrann diğer taraftann :( ödeviminn biri var dahaa acilen bitirmeliyimmm . herşeyin enn isi ni seçiyorumm . benim hayatımdaki herkess iidirr.bana bakan bütün gözlerrr güzel bakarrrr. kimse bana zarar vermezzz . en güzel yerlere tainim çıkarr.şans hem benim yanımdadırrrr . ailem ise bana hep destektirrr. herşeyin en iisini seçiyorum . GÖNLÜMDEN GECENİNN HAYIRLI OLMASINII ,HAYIRLI OLANIN GÖNLÜMDEN GEÇMESNİİ DİLİORUMM . çok anlamlı bi cümle değilmiii? |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hüsran bitti ayaktayım işimdeyimm rabbim sana sonsuzz şükürler olsunn :) bir umut dogduu.bu ilçeden giedeceğimm yuzde 95 :) gideceğim yerin benim için hayırlı olmasını diliorumm. gönlümden geceni rabbim hakkımda hayırlı eylesinn .. hakettiğim mutluluğu yaşamak isterim . bugun bi konuda daha şans istiyorumm .belki evdede nett olabilirmişşş ayy allahım ne olurr öle olsun yaa hem evdede canım sıkılmazz.. yakında hastanelere geçicezzzzz.bu pekk ii olmıcak rahata alışmıştım çünküü burdaaaay789.laf aramızdaaa bol boll otutrup çay içiodumdaaaa girlhaha.. bide hastanenin derdide çok olurr ama napalımm artık umarımm ii şeyler olurr.. yüzümden gülücükk hayatımdan iiler yok olmasın . muck muckk günlüğümm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k paylaşımın çok güzeldi.tşk. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k sen pek sevinmemişsin sevincli ama ben senin adına seviniyoruum :)) Herşey gönlünce olsuun sevincli |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
ziyaretin için asıl ben teşekkür ederimm :) |
senden tarafa yakınlaşıyımdaa bi yemek ısmarlarsın artıkk girlhaha.. yada benim sana ısmarlama daha dogruu olurr değilmii?memuriyetii bi ıslamak lazımm |
|
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k canım benim nedemekkk gel tabikii sanadaaa ısmarlarızz |
ne öğrenci usulu yaaa içim dışım makarna pilav hamburger lahmacun olduuu . üni hayatımdan ilerde hatırlayacagım bi tekk bunlarr olacakk girlhaha... sen dua ett banaada geleyim iştee .. ozamn ben sanaaa luks yemekk ısmarlarım bigunde ögrencilikten cıkmışş oluruzzzz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 PM. |