28-06-2010, 08:26 PM
|
#36 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :) kujummm ... yıne ben:) 2 gunlukk tatil cok ii geldıı ..yakında acıklanacakk tercıh sonuclarıı cok heyecanlıyımm..kalbimm pırr pırr hakedıyorumm guzellıklerıı bundan emınımm tek ıstedıgım uzulmek ıstemıyorumm kımsee benı uzmesınn atansamdaaa yenı hedefler edındımm bugunn ... bunlarr cok guzell hastaneyı cok sevıyorummm ..cok sevıyorumm orda calısmakk insanlara yardım etmekk vede emegının karsılıgınıı almakk bu benımm iştee iş cıkısıı marketten bırseylerr alıpp evdekıleree getırmekk...cayın yanına bırseylerr almakk bu benı mutlu edıyoo aksamm arkadaslarımı msj atmak, süt içmekk sıcak çıkolatayı buzlu içmek limon yemekk dans etmekk beyın dergılerı okumakk yenı sayısı harıkaa:) balkonda keyif yapmakk hayal kurmakk komedı fılmı ızlemekk cok guzel hareketlere gıtmekkk (tavsıyee edıyorumm) ben 12 kere gıttımm konserlerde bagıra bagıraa şarkı solemkk rock bardaa 45 dkk eglenmekkk içkiyi sevmıyorumm aaama . muzık dnlemekk işimde basarılı bırı olmakk yurttaykenn kızalar mutlu olsunn dıyeee kahvaltı hazırlandımm ..bunu cok ozledımm ben özelimm ben tekim ben güzelim ben bakımlıyımmm benkokoşum ben mutluyum ben ben ben.
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |