| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Morliçe :) Tropikal_kHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Morliçe :) Tropikal_k Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herşey iyi olacak Yelda'cım :) Umudunu yitirme hiç bir zaman.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) |
Guest
| ![]() Herşey iyi olacak Yelda'cım :) Umudunu yitirme hiç bir zaman. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #32 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() tesekkurlerr canımmm ınsallahh hepimizz içinn ii olurr
__________________ ...herşey çok güzel... ![]() bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) |
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() işte yıne başbaşayızzz.. .heyecanla gıttım tercıh yapmaya ...orda bır arkadası gordumm kı moralım bozulduu butun unıye gıdenlerr dondurcaklarmıss tercıh yapacaklarmıss.. bu demektırkıı gıtme sansım azzz.... 4 gundurr ole degısıgımkıı farklı bır heyecan vardııı .. şimdii ısee heyecanın yerını huzun vede umutsuzlukk kapladı... korkular sardıı heryanımııı ... ey rabbımm lutfenn yardım etttt cok azz kaldııı butun hayatımı bu tercıhlerıme bagladımmm artıkkk o sehre donmek ıstemıyorummm orda okumakıstemıyorumm orda calısmakıstemıyorumm lutfenn yaa lutfennn artık adagımı yerıne getırmek ıstıyorumm ..
__________________ ...herşey çok güzel... ![]() bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() olumlu dusunuyorumm ...beyın dalgalarımı olee yonleendırıyordumm ama su ann su noktadaa yapamıorum olmuorrr ... offf of ![]() ..neden umutlanmıstım bılmıorumm su halımee bak yaaa sankı yerlesemedımdeeonun yasını tutuyorumm ne dıyım kendımı yaa ..izin veremem bunaa ızın verememm olacakk olmakk zorundaaa bu benımm artık hakkımm sanssızz olmaktan bıktımm gulumsemek ıstıyorumm ..ohh beeee ne guzell demekk ıstıyorumm bunları okudugumdaa bosunaa korkmusum demek ıstıyorumm ... lutfenn yardım ett hıcc bırseye odaklanamıyorumm
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() biriyle ilgılı ole buyuk bırr sır tasıyorum kiii. ama bana cok ağır gelıyooo kımseyle paylasamıyorum gunlugum sanada yazamam ...ama artık tasıyamıyorummm dusununcee mahvoluyorumm..zaten beynımm almıoo ..keske dıyorum keskee bendee bılmeseydımmm .... bılmıomus gıbı yapmak dahda yakıoo canımıı ... en zaındannbır kısıyle konussamm ..okadarr ıı gelcekkıı .. ama yapamam..gecenlerdee annemle konusmakk ıstedımm sonraa dedımm annemde uzulurr benım tasıyamadıgım yukuu annemee yukleyememm .. bu aralarr cok sıkıntıdayımm..
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kujummm ... yıne ben:) 2 gunlukk tatil cok ii geldıı ..yakında acıklanacakk tercıh sonuclarıı cok heyecanlıyımm..kalbimm pırr pırr ![]() hakedıyorumm guzellıklerıı bundan emınımm tek ıstedıgım uzulmek ıstemıyorumm kımsee benı uzmesınn atansamdaaa yenı hedefler edındımm bugunn ... bunlarr cok guzell hastaneyı cok sevıyorummm ..cok sevıyorumm orda calısmakk insanlara yardım etmekk vede emegının karsılıgınıı almakk bu benımm iştee iş cıkısıı marketten bırseylerr alıpp evdekıleree getırmekk...cayın yanına bırseylerr almakk bu benı mutlu edıyoo aksamm arkadaslarımı msj atmak, süt içmekk sıcak çıkolatayı buzlu içmek limon yemekk dans etmekk beyın dergılerı okumakk yenı sayısı harıkaa:) balkonda keyif yapmakk hayal kurmakk komedı fılmı ızlemekk cok guzel hareketlere gıtmekkk (tavsıyee edıyorumm) ben 12 kere gıttımm konserlerde bagıra bagıraa şarkı solemkk rock bardaa 45 dkk eglenmekkk içkiyi sevmıyorumm aaama . muzık dnlemekk işimde basarılı bırı olmakk yurttaykenn kızalar mutlu olsunn dıyeee kahvaltı hazırlandımm ..bunu cok ozledımm ben özelimm ben tekim ben güzelim ben bakımlıyımmm benkokoşum ben mutluyum ben ben ben.
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bebısım bugun cok yorgunumm hemen yatıp uyuyacagımm..iş cıkısıı ablamlaa alısverısee gıttıkk cok ıı geldıı moral depoladımm...şimdii kendıne ıı bakk yakında sonuclar acıklanırrr
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() SENDEN NEFRET EDIYORUMMMMM.... OLMADI YELDA _K BAŞARAMADINN .. LANET OKUYORUMM HERSEYE HERKESEEEEE
![]() | ![]() |
![]() | #40 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: Walhalla
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Morliçe :) Tropikal_k Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herşey iyi olacak Yelda'cım :) Umudunu yitirme hiç bir zaman....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi