Morliçe :) Tropikal_kHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Morliçe :) Tropikal_k Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız mutluluk,
yalvarış
umut,
sevgi ,
aşk,
başarı,
kaygı,
umutsuzluk,
elveda,
yalan ,
fesatlık,
ayrılık,
istek
kıskançlık,
amaç,
haykırış,
iftira,
göz yşı,
geri dönüş,
derin birr nefess,
ölüm
.....
SON BÖLE BİR ŞEY İŞTE
FİNAL ; GÜLÜMSEYİŞ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
28-09-2010, 04:21 PM
|
#141 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k mutluluk, yalvarış umut, sevgi , aşk, başarı, kaygı, umutsuzluk, elveda, yalan , fesatlık, ayrılık, istek kıskançlık, amaç, haykırış, iftira, göz yşı, geri dönüş, derin birr nefess, ölüm ..... SON BÖLE BİR ŞEY İŞTE FİNAL;GÜLÜMSEYİŞ Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş | Offline
| |
29-09-2010, 09:09 PM
|
#142 (permalink)
| Binbaşı
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k akşam vaktini hiç sevemem benn ...stres sıkıntıı başlangıcıdır benimm içinn ....nedendir bilmemm ....evde boş boşş yatma saatini beklemek dahada beterrr....- bugun marete gıderkenn bir komşumuz sen hala gitmemişsin falan dedi yaty geçiş sonucumu bekliyorum deyıncedee şöleee salakmısın sen der gibi baktıı.. bu bakış beni sinirlendirdii aslındaaa ..tabi güleryüzlee konuşmaya devam ettim ama gel sen bna sor..
- olmuorr artıkk çalışamıyorumm sürekli masadan kalıkıp 25 dk gelmiyorumm ....boş boş tv izliyorumm ..
- tam ders çalışıorum aklıma birşeyy gelior netet bakmam gerekenn ...bilgisayarı açıyorumm sonra ooo saçma sapan sörf yapıorumm ....ders çalışmakk cıkıo aklımdann ..tam başlıcamm uykum gelioo 1 saat uyuyayım diyorummm kalkıp uyuuyorumm ...yine çalışıcamm su arkadasımı bi arıyım napıomuş diyorum..oooooooooooff ve bugunn hiç ders çalışmadımmyaaaaa inanamıyorummm.ebn kpps çalışcam diee üniye gitmedimm ama ders çalışmıorumm ..
- içimde bir sıkıntı varr bugunn yaty geçişten hala sess yokk ama artık yarınn kesin açıklanırr die düşünüyorumm ..belkidee bu yüzdenedirr ya da kabul edilmicektr o malum olmuşturr...
- çokkkk ihtiyacım varr çokkkk ne olurr kabull eddileyimm yaaaaa ..yoksaaa omıcakk artıkk benn kpssden ümitli değilimmm ...evde boş boş oturmak bana göre degıllllmişşş ...
- yyaaaa çok sıkılııyorummm.....
- bidee var oln kilomdann memnun değilken kilo amlmışımm okadar iğrenç görünüyorkii..gündee 1 öğün yemek yiyen bennn 8 öğunyiyorumm...sürekli yiyorumm ..şekerden nefret ederdım canımm şekerr ister olduuu .....yürüyüş yok zatenn ole kös kös oturuom evdeee ..derste çalışmıorumm ...sabahh tv izliorumm akşama kadarr.....
- oadada çalışıcam tamm diyorum netten radyo açıyımm aa bide foruma uğrıyım bidee msn ders iptall...
- salona gidiyorumm tv acıorumm ..başlıorum izlemeye....bide bizim her odada tv varrr ne iş anlamadım
sorun bendeee ders çalışmamak içinn beynim yapıoo bunlarııııı ..normalde tv izlemem nette 15 dkdan sonrası sıkarr beniii... - ben sadece istemesini biliyorum galibaa yaaaa dün akşamm yattımmm saatt 21:00daa düşündüm hayal kurdummm falannn.....hayalim çoktaaaaa sonuç yokkk ..
- offfffffff yatay geçişim kabul edilsinn yoksaaa olmayacak böleeee needir bu yaaaaa ?
- zayıflamk istiyorummm
- yaty geçişim kabul edilsin
- atanayımm yada artıkk bu isteğımden emin değilimmm
- başarı istiyorumm.
- çok ders çalışayımm bu bennd değilimm içime ruhmu kaçtı anlamadımki yaaa.sankı bir şeyler beni engelliooooooooooooooooooooooo
şimdi gidiorummm
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş | Offline
| |
29-09-2010, 09:23 PM
|
#143 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Ben de ders çalışamıyorum :D İşin kötüsü neden çalışamadığını bilememek zaten, bilsen çözüm mözüm bulmaya çabalarsın ama yok :D ben bulamıyorum,, gidip 3 5 dakka oturuyorum illa ki bi bahane geliyor.. Ders çalışma telkinine bakıyorum şimdi,, sende dene bi istersen.. Hadi kolay gelsin,, seni sevenlerin olduğunu unutma sakın,, hakkında kötü düşünenleri değil güzel düşünenleri tak kafana ki yanındakilerin gücü sana güç versin,, defalarca mutlu etsinn :) | Offline
| |
30-09-2010, 07:53 AM
|
#144 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: maviinci Nickli Üyeden Alıntı
Ben de ders çalışamıyorum :D İşin kötüsü neden çalışamadığını bilememek zaten, bilsen çözüm mözüm bulmaya çabalarsın ama yok :D ben bulamıyorum,, gidip 3 5 dakka oturuyorum illa ki bi bahane geliyor.. Ders çalışma telkinine bakıyorum şimdi,, sende dene bi istersen.. Hadi kolay gelsin,, seni sevenlerin olduğunu unutma sakın,, hakkında kötü düşünenleri değil güzel düşünenleri tak kafana ki yanındakilerin gücü sana güç versin,, defalarca mutlu etsinn :) | süper arkadaşım benimm seni günlüğümde görmekk nee güzellll... sabah sabah inci gibii parladınn yani....ders çalışma telkini kişiye özel yapılmıomuuu?gecenlerde bendee baktımm falann ama..ses bi bakk banada haber verrrr ..ii varsınn
| |
01-10-2010, 10:04 PM
|
#145 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yinee bir hüzün çöktüü üstüme.... 3 saat kaadr ünideki oda arkadaşlarımlaa konuştumm.duygulandımm onlarıı çok özlediğimi anladımm..keşke onların yanında olsaydımmm şimdiii.....bütün gece gülerdikk eglenirdikkkkkk .....çok özledimm çokk.... yaaa yalvarıyorumm artıkkk yatay geçişim kabull edilsinnnnnnnnnnnnnnnn ..hala bi ses yokkk ..bu bölümü bitirmek istiyorummm yaaaaaaaa..ewet belki o ünide değil ama bitirmekk istiyorummm..kpssden ümidimyokk benimm yaa atama olcagınaa inanmıyorumm ..boşuna çalışıomuşum gibi gelioooooooooooooooooooooooooo ....neseee ben çıkıorummmmmmm gitmeden öncee bir şey dahaa allahım ne olurr benii sevdiklerimden ayırmaaa..istedıgımm hayatıı yaşamamaı nasip etttt..yatay geçişim kabuled ilsinn..herkestenn utanıyorumm ..sankii etrafımdakilerrr üniyi okuyamadıı geldiii diomuş gıbı geliiooo ..bakışlarından meraklı gözlerden rahatsızz oluorummm :(
| |
02-10-2010, 10:19 PM
|
#146 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bekleyişlerii hiç sevmiyorummm.. beliriszliklerr canımıı yakıorrrrr... bugun bir başka utanıyorumm herkestenn... korkuorumm . engel olamıyorumm... hayırlı bi evlat olamıccam galibaa. kimse benimm ii şeylerr yapabilecegımıı zannetmiorrrmuş gibi gelioooo ... bakışlarrr yanlışş anlatıoo yadaa ben farklı anlamm yüklüorummm.. mutluyum aslında aama eksiğimmm .... beni tamamla başarıylaa tamamlaa... vazgeçtim artık atanmak istemiyorummm ...... yada emin değilimmm ..... merkeze atnmak istiyorummm.. budaa lükse kaçıoo fazla uzak bir yerde istemiyorummm budaa çokçokk cocukça şımarıklıga kacııooo .. off bilemiyorumm kii dogru yoluu göremiyorum artıkkk .... yardım ett bana ... korkularımın önune geçç yardımm etttt seçim yapıpp istedıgım yoldaa yürümeemii saglaaaaa........
| |
05-10-2010, 05:07 PM
|
#147 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k merhaba - canımm her şeyy yolundamı bilmiyorum. kafamm ufacıkkaışıkk ama dediğim gibi ufacıkk...
- yatay geçiş hala bellii olmadııı ..bakalım ne olacakk hala bekliorumm..ama olacağınaa inanıyorumm artıkkk.(aslında inanmak istiyorum) .çünkü başka çare göremiyorumm....
- keşke soyismim başarır olsaydıı :)
- başarıı ne güzeldir değilmii günlüğmm..elini attığın her olayın üstesindenn geleceğindenn eminolmakk ve bu düşünceylee tabikiiolurrr :)
- evdeydim bugun(saçma bir söz oldu artık hep evdeyimm ki)
- ewde bu aralarr bir program varrr tvde bende takıntı yaptıı ondan kurtulmaya çalışıorumm ....bağımlılık yaptıdaaa bundan kurtulmalıyımm...
- başarmalıyımmm her şey istedıgım gıbı olmalııı ..hayatımı benim fikirlerim kurmalıı ..istediklerime sahip olmalıyımm..ömrümün bu kadar yılı düşünerekk geçti ama yaşlılıkkısmımın bu şekılde geçmesınee izin vermicemm..bunun içindee gençkenn güzel bir hayat tasarlamalıyımmm....istediklarımee hayallerimde değildee yaşamımda sahipolmalıyımmm
- bu günlerde birde sıkıntım varr rüyalarımm süper olumlu şeyler düşünerek yatıyorummm aslındaa hayal alemindeykende uykuya dalıorumm..ama ne hikmetse saçma sapan abuk subuk rüyalarr görüyorumm karma karışık rüyalarr ...hep sıkıntı halii bi stesle uyanıyorumm eskıden çok mutlu uyanırdımmm ... işte o günlerii özlüyorummm
- gelelim soğuğa okadar çok üşüyorum kii günun butun kısmınıı yatakta geçiriyorumm.ders çalışırken battanıye altındayımm....kan değerlerim düştüü gliba..
- herkesten uzak olduğumu artık daha ii anlıyorummm..
- mutluluğu seçiyorummm.
- başarıyı seçiyorum.
- yatay geçiş yapmayı seçiyorummmm..
- hep güzellikleri seçiyorummm .....
- kendim olmayı seçiyorumm....
- çok ders çalışmayı seçiyorumm...
- bu rahatlık nedirrr ? aman olursa olur olmazzsa olmazz tutumundan vazgeçç..yoksaa sonuçç çokçok çok kötü olacakkk ..hadi kalk şimdii testlerr bitecekk...
- (geçen gün moralimm rüzgarlıydı...wampirim süper moral verdii vede bi cümle kullandıı ..o an şimşekler çaktı bendeee tamam dedim yaa haklııı hemde çok haklıı ..sabaha kadar ders çalıştımmm sonraa ..onu çok seviyorumm )
| |
05-10-2010, 05:48 PM
|
#148 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Ayyy canıımmm... Benim ne söylediğim değil senin anlayıp anlamadığın ya da nasıl bir ders çıkaracağındı önemli olan. Bakış açısı her şeydir. Ne demiş Protagoras: "İnsan her şeyin ölçüsüdür. Her şey, insana nasıl görünüyorsa öyledir. Rüzgar, üşüyen için soğuktur, üşümeyen içinse soğuk değildir." Zorluklarla karşılaşacağız elbette. Yakınmamızın sebebi yaşadığımız zorluklar değil. Bizim mücadele gücümüzün azlığındandır. Her zaman söylenmez mi eğer yürüdüğün yolda güçlük ve engeller yoksa bil ki o yol seni bir yere ulaştırmaz diye. Hayatımızı iyisiyle kötüsüyle kabullenebilmemiz gerekir. Hem kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz. Sevgiyle kal. | Offline
| |
08-10-2010, 06:49 PM
|
#149 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k canım benimm ii varsın teşekkur edrimm her şeyy için
| |
08-10-2010, 06:56 PM
|
#150 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k merhaba..çok nşeliydim aslında ama ne olduu anlayamadımm şekerim düşttüü bugunn bi halsızlıktır gidioo ...hadi hayırlısı diyelimmm..- bugunn konser vardı okadar heves etmiştimmm ama buhalde gitmekk istemedimmm.....
- tadımm yokk zaten ..
- yaty geçişten hala ses yokk..haftaya açıklancakmış artıkk (gelde inan aylardır bekliorumm)
- bi arkadaşımla konuştum bugunn diorki artık aile hekimleriii atamayla değill kendii anlaşmasıyla birini bulcak diyorr.
- yatey geçişim kabul edilmesse acaba diyorum gitsemmi üniyee sonrada diyorum kii maddi durumm evdekileri sıkıntıya sokmak istemiyorumm ayda 1.5 milyar bana gönderipte sonra onlar napıcakk ......
- işte tüm bunları düşününcede daha çokk istiyorum yaty geçişii ..inşallah olurr .inşallahh ..kpssden galiba bi sess çıkmayacakkk ...
- tüm bunları ister istemez düşünüp sıkılıorumm ..daralıyorummm yineeee...
- umarım her şeyy dilediğim gibi olurrr
| | | |