12-01-2011, 10:57 AM
|
#292 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k dün annem için burda bir mektum yazmıştım sayfalarca ama ne olduysa göndeririken silindii.. çok uuzldum bu durumaa . benm için çok özell ve kolay kolay dile getirilemeyecek sözlerdii.. nese dedim sonra belki bölesi hayırlıdırr.. yogun birr haftadayımm ve bu haftada şansın benden yana olmasını seçiyorumm - finallerde başarı
- eşkisehire gitme işinin yalan olmasını seçiyorum,
- atamalrda kalbımden gecen o toz pembe rengindeki binaya atanmayı seçiyorum.
- ders çalışma istegının beni bırakmamasını secıyorum.
- iğrenç cahıl hocanın e_postama cevap vermesini secıyorum.
- bu hafta konusunu bulamadıgım ödevimi bugun bulup göndermeyi seciyorum.
- ailemin sag saglım evımıze donmesini seciyorum.
- etrafımdaki mutluluk çemberini göruyor onaylıyor ve evrene gönderiyorum .
cok hassasım bugunlerdee .kafam altustt . çok fazla sey dusunuyorum.kararsız kaldıgım bırsuru konu varr.secmakta szorlanıyorum. aynı anda herkesi mutlu etmek ne zor.. şannnsss artık beni buldun .birkez daha o guzel ısıklerını yakk vee herseyyy benim sectıgım şekilde olsun. yelda_k mutsuzz .kafasıı karısıkk ,hastaa . am aben kendimi çok seviyorum . ilk fırsattaaa senınle aylık genel dertleşme programını tekrarlama lazımm . planlarımı gercekleştirmem içinn gözden gecirmeliyimm .
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |