Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar 17 şubatta ilk olarak dinlemeye başladım. ilk günden değişikliller hissettim.suçluluk,ego güven güçlendirici telkinlerini toplam 5 gün dinledim evde bulunduğum zaman gece gündüz fonda hiç kapatmıyorum. cumaya kadar her şey çok güzel gitti yani 22 şubat a kadar.ama dün gece ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-02-2008, 01:20 PM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 14
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hezeyan is an unknown quantity at this point
Standart amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR

merhabalar
17 şubatta ilk olarak dinlemeye başladım.
ilk günden değişikliller hissettim.suçluluk,ego güven güçlendirici telkinlerini toplam 5 gün dinledim evde bulunduğum zaman gece gündüz fonda hiç kapatmıyorum.
cumaya kadar her şey çok güzel gitti yani 22 şubat a kadar.ama dün gece gene dibe vurdum.yaklaşık telkinlerden 2 gün sonrası ağlamak aklıma gelmemeye başlamıştı iş yerindede çok rahattım.konuşurken sakin ve düşünnerek konuşmaya zaman verecek şekilde rahat,işime daha konsantre,araba kullanırken çok daha rahat (ki araba kullanırken rahat olmadığımı şimdi farkettim),hepsinden ilginci evde kendi başıma şarkı söylerken sesimi daha rahat hissettiğimi farketmem.daha önceden sinirlendiren küçük şeyler şimdi sinirimide bozmuyor.
peki cuma günü ne oldu işe giderken aynada ki görüntümü beğenmedim.
tavsiyeler üzerine kilo verme güveni dinlememiştim daha ama dün işte farkettim ki ben kilo vermeden pozitif olamayacağım yine rahattım ama içimde sıkıntı başladı ve dün akşam kilo verme güven telkinini dinlemeye başladım.
daha önce sesli telkin içeren bir kaset dinlemeye başlamıştım.21 gün dinlemem gerekiyordu ama sabah akşam sözlü telkini dinlemek vicdanıma ağır geldi.zira yiyip yiyip telkinle yüzleşmek bende suçlulukl hissini arttırıyordu.şimdi telkinleri duymadan dinlemek bana daha işe yarar geliyor.
bakalım bugün kilo vermede ilk günüm.anladığım; inanmakta gerekmiyor işe yaraması için buda başlıbaşlına bir rahatlık.stres baştan gidiyor.
müziklere gelince hepside güzel ben karışık dinlemeyi tercih ettim.emeği geçen herkese, özellikle atakan bey size sonsuz teşekkürler.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hezeyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2008, 01:22 AM   #2 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: amaç:SAĞLIK, GÜZELLİK VE HUZUR

ben sana seçtğin nickinle hitap etmiycem kusura bakma boykot ediyorum..nickini..ben sana başka bir nick buldum..sana bahar dalı diyorum..tamda izmire bahar havası gelmişken gördüm ilk mesajını..vede tabii nickini..kuzucuğum..bilinçaltı hakkında yazılanları okursan.( mutlaka okumuşsundur) .bu tür kelimelerden nasıl etkilnir bilirsin..kilo diyorsun..ben bir sene akrep nalana denk geldim..türk bükünde..ismi lazım değil..bir yiyecek var ben onu çok severim..hele birde el yapımıysa..kendimi anlatayım nasrettin hocanın kedisi gibiyim..yediğim burdaysa ben yokum..ben burdaysam yediklerim..nereye gider bu sır henüz çözülmüş değil..akrep nalanla karşılıklı oturduk yiyiyoruz...başka masalarda tabi...ben azar azar her şeyden yiyiyorum..oda tabak tabak..üzerine giydiği.beyaz bluz yemek menüsü gibiydi..ve çok yedim diye asla dert eden bir havasıda yoktu..demem o ki..hiçbiriniz akrep nalan ölçülerinde değilsinizdir..olamazsınız zaten..kolaylıkla verebileceğiniz kilolarıda dert etmeyin..bu yüzden gitmiyor o kilolar..problem kiloda değil..onu takıntı haline getiren zihnimizde..bana kızma emi..mümkünse hemen değiştir nickini kuzucuğum..madem olumlu düşünmek istiyorsun..ve bir hedefin var..olumsuzlukların hepsini hayatından uzaklaştır..vaz geçmediğin ve aramızda olduğun için saygılı sevgiler.. ..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2008, 01:53 PM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 14
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hezeyan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: amaç:SAĞLIK, GÜZELLİK VE HUZUR

doğrusu forumu her açtığımda bana merhaba heyecan demesi daha hoş olacak.uzattığın bahar dalını aldım , hayalayaz .teşekkürler.
bugün kilo verme güven telkinini dinlemeye başlamanın 3 .gündeyim.
yemeğe karşı duyarsızlaştım.fakat daha öncedende aynı hisleri yaşadığım olmuştu daha sonra yoğun stres anlarımda bu etki geçiyordu.ve kendimi yemeğin başında buluyordum.kullandığım yöntemleri yazmayacağım şimdi zira o süreçlei hatırlamak dahi motivasyonumu düşürüyor.
asıl istediğim şey yemekten tiksinmek biliyorum bu yalnış ama ben içimde , yemek yiyen benden , nefret ediyorum.bunun yerine yiyeceklerden nefret edebilsem onları görünce midem bulansa benim için değişiklik olurdu ve bu durum geçicimi diye korkmazdım belki.
yemeğe karşı duyarsız olmak zayıflamak için özel bir çabayı yinede gerektiriyor.yani kendin somut olarak karar vermelisin ne yiyip neyi yemeyeceğine.anladığım şu ki;
eğer zayıflamaya her şeyi geride bırakıp kesin karar verdişysen en büyük engelin olan iştahını telkin kesinlikle dizginliyor ve makul ölçülere indiriyor.yok benim gibi tam umudunu yitirip sonra telkinlere başladıysan yemek yemeni engellemiyor.sen kendinle başbaşa kalıyorsun yediren şey iştahın değil kilo vermeye karşı olan umutsuzluğunun vurdumduymazlık gölgesi oluyor.bu negatifliğimin geçeceğine inanarak aranızda olmaya talibim.
hezeyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2008, 06:52 PM   #4 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: amaç:SAĞLIK, GÜZELLİK VE HUZUR

ne güzel bir nick seçmişsin kendine, heyecan, muazzam gücü olan bir enerjidir...nasıl yapsam sorusunu sorduğumuz zaman yapacaklarımızı tetikleyen.bizi hızla ileri götüren muhteşem bir enerji...şimdi diyet yapanlar bana kızacak ama..bence en büyük yanlış, damak zevkini öldürmeye çalışmak..daha önce yazmıştım benim kilo problemimde ters yöndeydi..ben 2 ayda 65 kilodan 39 kiloya düşmüştüm..damak zevki diye bir şey kalmamıştı..ve kelimenin tam anlamıyla hastaydım..fiziksel ve zihinsel anlamda dengem bozulmuştu..diyet derken çok iyi düşünmek lazım..bence sen herşeyden yemelisin..yalnız küçük tabak kullan..açlık hissettiğin her seferinde ağzına bir lokma bir şey at.. azar azar yiyerek hiç aç kalma böylece sofraya oturduğun zaman..kıtlık ( adını ben koydum..diyet yapanları bu havaya sokuyorlar, yasak olanda tatlı geldiği için insanlar kıtlık duygusu yaşıyorlar) duygusuyla yemiyeceksindir..ablamdan biliyorum gecenin yarısı kalkar helva yapar..benimse o zaman yapacak daha ilginç şeylerim vardır.naçizane tavsiyem..kendine yemekten daha ilginç uğraşlar bulman..burada bir arkadaş ismini yanlış hatırlamıyorsam dkz diye bir yöntemden bahsediyordu..bu konuyla bir ilgilen faydası olabilir..ben henüz okumadım..fakat canın ne istiyorsa..ye sadece ölçüleri küçült ve kiloyu kafana takma..ve suçluluk hissetme..kaç yaşındasın bilmiyorum..ama hangi boşluğunu yiyerek doldurduğunu bul..bunlar kilo problemlerinde çok önemli, .bu günlükte ruhsal durumuna göre istediğin gibi esip yağabilirsin..bizlerde seni elimizden geldiğince desteklemeye çalışırız..hiç bir şeyi içinde tek başına yaşama..hepimizin desteğe ihtiyacı var ve desteklenmek çok güzel..asla yalnız olmadığını bilmek çok hoş bir duygu..burada yazamadıklarını istediğin kişiye özel olarak yazabilirsin..arkadaşlarımızın ve benim, hangi durum söz konusu olursa olsun sevgiyle, saygıyla ve yargılamadan yaklaşacağımızdan emin ol..ne olmuş yani sen yiyiyorsun ben sigara içiyorum..diğeri yalnızlığın..bir diğeri insalarla olmanın bağımlısı.. hepimiz buraya bunları aşmak, aşarkende yumuşak geçiş yapabilmek için toplandık.iyikide toplandık..bak buradan ne güzellikler çıkacak..sana saygılı sevgiler.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-02-2008, 09:23 AM   #5 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 14
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hezeyan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: amaç:SAĞLIK, GÜZELLİK VE HUZUR

bir koza ve içinde ben.yırtıp çıksam her şey bitecek ama olmuyor.içimdeki çatışma dahada büyüyor .bulanmadan durulmaz bunun bekleyişindeyim.belki diyorum herşey yoluna girecek ve hayalciğim yokluyorum kendimi ben ne istiyorum istediğim şu; zayıflamak, engelim ise yaşadığım tecrübeler.geçmişi düşünmemeliyim ve olumlu olmalıyım.şuraya iki satır pozitif şeyler yazamam mı yazarım elbet ama sonra yine yersem onun nasıl yazacağım.başlıyorum demeye cesaret bulamıyorum zira bir son başlangıç istiyorum tekrar başladığım yere döneceğimden korkup başalangıç yapamıyorum.işte böyle bir girdapta kayboluyorum.komik bir haldemiyim, belki, ama ben gülmüyorum.
hezeyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-02-2008, 09:55 AM   #6 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: amaç:SAĞLIK, GÜZELLİK VE HUZUR

bu dünyada yaşayan herkes, hepimiz ama hepimiz, hayatımız boyunca kimbilir kaç kere, bir şeyi değiştirmeye karar verip, eylemede döküp..yarı yolda bıraktık, kimbilir, ben kendi adıma konuşayım, ohooooo okadar çok ki...bir kere herşeyden önce sınav korkum var..başarıyla öğrenirim, uygularım...eylemde herkesin ellerine yaptırdığını, ben ayaklarıma yaptırırım..ama iş sınava gelince ben foooos...burada seni yargılayacak hiç kimse yok..hepimiz hayatın bir yerlerinde kendimizi başarısız hissetmişisizdir..bizim yani burada olanların,en önemli ortak yönü, herbirimiz kişiliğimizin bir başka yönünü törpülemeye çalışıp başarısız olmuş olsakta..vazgeçmeyip tekrar başlamaktır..ve başaramadığımızı, başaramayacağımızı düşünsekte ..yine, yeni, yeniden başlama gücünü kendimizde bulmamız..şimdi sen zannediyorsun ki kilo verdiğinde, her şey yoluna girecek, aramızdan mutlu mesut ayrılacaksın...hayır..bana göre sen gelişme adına bir yola çıkarıldın..itici gücün kilo verme düşüncesiydi...kilolarını vereceksin..bundan emin ol...kiloların gittikten sonra, belkide eşzamanlı olarak,kilo verirken..başka bir yönünü fark edeceksin..hadi onuda yapayım..bunuda yapayım derken..aydınlanmaya, farkındalığını şu anda olduğundan daha fazla geliştirmeye başlayacaksın..bu süreç aldığımız son nefese kadar sürecek..sende biliyorsunki, aydınlanmak farkındalık kazanmak o zamana kadar sürer..canım arkadaşım benim..yediğin her şey .KAN OLSUN, CAN OLSUN, AFİYET BAL ŞEKER OLSUN..SAĞLIK OLSUN.. bu kiloları almayı nasıl başardıysan,vemeyide başarırsın.bunları sana başkası getirmedi...iki yönlüde başarı olarak görmeye çalış...ve hayatında başardığın şeylere odaklandıktan sonra kilolarına yoğunlaş.. benim kullandığım reçete bu..önce başardıklarıma odaklanıyorum, ohhhh zihnimde o başarıların tadını çıkarıyorum..sonra başarmak istediğim şeye odaklanıyorum..ve kendime şunu söylüyorum..BAŞARDIKLARIM BAŞARACAKLARIMIN GARANTİSİDİR...bu cümle bana daima itici güç olmuştur..buraya illa pozitif bir şeyler yazman gerekmiyor..zaten pozitif bir ruh halinde değilsen..pozitif bir şeyler yazma..burada eteğindeki bütün taşları dök..burada istediğin gibi esip gürle..negatiflik adına ne varsa..yaz ..daha sonra buraya yazdıkların sana rehber olacak..geriye dönüp okuduğında..ne kadar yol alabildiğini. yaptıklarının arasında daha neler yaparak başarılı olabileceğini göreceksin..yazdıklarında..sana,vaz geçmediğin ve aramızda olduğun için saygı duyuyorum .inan bana, hem kendimizin, hemde toplumun bizim gibi, çaresizlik içinde boğulmayıp, daima çare arayan ve bunları üreten insanlara ihtiyacı var..şu anki durumumuz ne olursa olsun..iyiki varız ve iyiki buradayız.. hepimize saygılı sevgler..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-02-2008, 10:01 AM   #7 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 14
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hezeyan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: amaç:SAĞLIK, GÜZELLİK VE HUZUR

bana biraz insan üstü gibi gelmeye başladın hayalayaz
hezeyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2008, 04:36 AM   #8 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 14
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hezeyan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: amaç:SAĞLIK, GÜZELLİK VE HUZUR

sevgili günlüğüm
bugün aha pozitifim.zira derdimin kilo değil olumsuz düşüncelerde saplı kalmak olduğunu yeni yeni anlıyorum.şimdi aklıma gelen kötü düşüncelere bir isim verdim ve beynime girmeye yeltendiklerinde hemen dışarı dışarı diyip içeri almıyorum.geçmiş hatalarımı aklıma getirmiyor bu işi başaracağımı biliyorum.halen fazla yiyiyorum ama artık dert etmiyorum.kendimi yemek seçeneklerinde özgür bıraktım.eskiden börek yapıp içinden kendime ayırır çayın yanında yerdim şimdi kendimden yasakları kaldırdım bende börek yiyiyorum hedefim sağlığımı düzene koymak.hele birde forumda sağlıklı yaşamanın başarıyı tetiklediğini okumak benim derdimin ne kadar küçük olduğunu anlama ma yardım etti.zira şu anda zaten yapmam gereken şey sağlığıma özen göstermek gerisi hayli hayli geliyo....
gün içerisinde ben güzel kadınım ince ve zarifim diyerek geziyorum .aynaya bakınca da kendimi daha zayıf görmeye başladım.
hezeyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2008, 08:56 AM   #9 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: amaç:SAĞLIK, GÜZELLİK VE HUZUR

mesajını okuyunca, ööööyle bir kendini beğenmiş beğenmiş..ben bilirim dedimki..sonradan hey hey megolamanlığın lüzumu yok deyip uçtuğum yerden aşağı çektim kendimi...şimdi tevazu içinde söylüyorum. .BEN BİLİRİM..KARDEŞİM BEN KİMİNLE ARKADAŞ OLACAĞIMI, KİME SAYGI DUYACAĞIMI İÇGÜDÜSEL OLARAK..BİLİRİM..sana saygı duyuyorum..işin özünü bu kadar çabuk kavrayıp..dahada önemlisi kem küm etmeden eyleme geçmene çok sevindim..ne yalan söyliyeyim , bu kadar cesur ve pratik zekalı bir kadın için o,BENİM ARKADAŞIM demek ..gurur verici..göğsüm kabardı..sağol...hadi seninle bir hayal panosu yapalım... aynı the secret filmindeki gibi....boyuna göre ideal kilonun ne olduğunu biliyorsun..o, ideal kiloya sahip..bir fotoğraf bul....vucudunu kes..kendi fotoğraflarından birindende yüzünü kes..ideal kilolu vücudun üstüne yapıştır..yapıştırdığın yeri her baktığında göreceğin için..bu fotoğrafında fotoğrafını çek..yani mümkün olduğu kadar gerçeğe uygun olsun. eğer böyle bir fotoğrafın varsa bu dahada güzel hiç uğraşmazsın....her gün 5 dakika bu fotoğrafı seyret..onu seyrederken..İDEAL KİLOLU HALİM BU de ..ideal kilodayım deme ..entellektüel zihnin cevabı yapıştırır..yalancıııı..diye..sen ideal kilom dediğin zaman bunda itiraz edecek bir şey yok.. şu anda kaç kilo olursa olsun..herkesin bir ideal kilosu vardır...onu her gün seyret..sonra bu günden itibaren..yolda evde yürürken.BEN YARATILDIĞIM HALİMLE MÜKEMMELİM..KÜÇÜK DAĞLARI BEN YARATTIM, BÜYÜK DAĞLAR BABAMDAN MİRAS,de bunu çocukken yaptığımız gibi tekerleme haline getir..ben mükemmelim demiyorsun..mükemmel yaratıldığımızı, bizim çok bilmiş antellektüel zihnimiz bile kabul etmek zorundadır..ötesi allahın bizi mükemmel yarattığını inkar etmek olur kiii..bunu yapamaz..bilinç altını şaşırt..bu düşünce bilinç altına yerleşmeye başladıkça...zatıalileri mükemmel kavramını çok iyi bildikleri için..iyi balım sen mükemmelsinde ..bu ne deyip.( ismi lazım değil..söylemeden sen anladın onu ) .senin mükemmel olman için kolları sıvayacaktır..BU TEKERLEMEYİ SÖYLEDİKÇE ..DURUŞUN YÜRÜYÜŞÜN BAŞKALAŞACAKTIR..(annem bize bu tekerlemeyi yeni yetişirken o, hani vücudunu saklama ihtiyacı içinde kambur yürüdüğümüz zamanlar varya, ozaman öğretmişti..şimdi, iç dünyamız ne olursa olsun öyle bir yürüyoruz ki..herkes breh maaşallah, bazılarıda yerden bitmede, yer cücesindeki özgüvene bak diyordur içinden, olsun, bunu benim yüzümede söylerler zaman zaman samimi olduklarım..tabiiki yereden bitme demezlerde, başka türlü söylerler.. ).canım arkadaşım...yürüdüğümüz yol bazen bizim tahmin ettiğimizden daha uzun olabiliyor ve birşeyi hallederken önümüze helletmemiz gereken başka şeyler çıkabiliyor.daima hatırlaman gereken şey şu....senin aynı anda birçok şeyi halletme kapasiten var.. çareler üretebilen bir insan olduğun için bu gün çare üretiyorsun..hadi bakalım..SEN YARATILDIĞIN HALİNLE MÜKEMMELSİN, KÜÇÜK DAĞLARI SEN YARATTIN, BÜYÜK DAĞLAR BABANDAN MİRAS...SAYGILI SEVGİLER..ve kocamaaaaaaaaaaaaan
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2008, 09:27 AM   #10 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR

canım arkadaşım izin almadan konu başlığını değiştirdim, altın tasın kusana bir faydası yok, günlüğünü her açışında ismi lazım olmayanı hatırlamana gönlüm razı olmadı, zaten en önemli amacımız sağlık, huzur ve güzellik, bunlar olmadan ne olursa olsun kıymeti yok değilmi?
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri amaç:SAĞLIK GÜZELLİK VE HUZUR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar 17 şubatta ilk olarak dinlemeye başladım. ilk günden değişikliller hissettim.suçluluk,ego güven güçlendirici telkinlerini toplam 5 gün dinledim evde bulunduğum zaman gece gündüz fonda hiç kapatmıyorum. cumaya kadar her şey çok güzel gitti yani 22 şubat a kadar.ama dün gece ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.