seninki de güzelmiş teoman...erteleme telkinini ertelemek :)
dilerim shamanic ,en yakın sürede faydasını görürüm..daha önce dinlediğimde belki 1-2aydır düzeltilmeyi bekleyen
dolaplar,kitaplar hemen düzene girmiştir..şimdi de kasım ayından bu yana okumayı planlayıp okumadığım bir kitabı başladım bitiricem az kaldı..ama benim kendimden beklediğim,hayatımın akışına yön verecek kararları vermek için adımları atmak..
yani ben bunları bile erteliyorum,sonra hallederim vs..bahane üstüne bahane üretip duruyorum...
bir iki haftadır rüyalarımda gene kavgalara başladım.
yalnız başkaları dövüşüyor birbirini vuruyor vs..ben değil ama bende ordayım iş de,değişik bişey ...birkaç gündür de kırılan dökülen tabak çanak..bunlar direk benimle ilgili,olayın içindeyim ben kırmasam da...rüyalarımı yazdıkça seyri de değişti..yada eskiden ben farkında değildim neler gördüğümün..bir ara renkler hakimdi,sonra hatırlamama ve yine renksizlik hakim oldu,sonra şiddet dehşet geldi :),şimdi de yine ayrıntılarda renkler var hatırlıyorum ve kırılan objeler..
bu arada çok ilginç artık mutfak görmüyorum ,bu gerçekten bana ilginç geldi hep mutfakta görürdüm kendimi..yazmıştım da bir ara..bu tür rüyalarda bitti..
iki ay olmuş hergün yazıyorum düzenli, devam da edicem..bakalım kendimi okumayı öğrenebilecek miyim..içimdeki arkadaşım benimle konuştuğu dili çözebilicek miyim,meraktayım açıkcası ...
böyle işte..
görüşmek üzere ..
sevgiyle ve sağlıkla kalın..