06-06-2008, 11:58 AM
|
#34 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ merhaba melekelif,
çok güzel şeyler istiyorsun, istiyoruz, istiyorlar... sen içini dökmen gerekeni biliyorsun melekelif... benzer şeyleri bizde istiyoruz... burada herkes birşeyler istiyor, istemesini biliyor... isteme aşamasından sonra istediği şeyi yakalamak için çalışıyor... zaten başarılı insanlar da böyle olabilenler değilller mi?
sana benimde yapmaya çalıştığım şeyleri söylemek istedim.. tabi kesinlikle ablalarımın tavsiyelerini, yorumlarını, yardımlarını tutmaz... ama nacizane fikirlerim işte....başarmak için var ol.. istediklerini?! başarmak için... istedikleri senin için en çok önem arz edenden, bu da olsun bunun da olmasını istiyorum dediğin herşeyi sırayla listele... hepsine birden sahip olunmuyor malesef...
ama önce istemek gerçekten istemek.. istemeyi bilmek lazım.. sena istediklerini verecek olan, istediklerini vermek istemeseydi sana istemeyi vermezdi... (bymehmet abi bu sözü bende çok seviyorum )
sevgiler...
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." |
| |