Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bende geldim hadi bakalım

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bende geldim hadi bakalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: peterpan Nickli Üyeden Alıntı özlem mrb nasılsın değişimlerin güzel umarım dahada iyi olacak beninanıyorum hiç bişşeyden çekinme yada hayat senden korksun kocaman gülümse çok teşekkür ederim gökhan...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bende geldim hadi bakalım

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2008, 07:36 PM   #111 (permalink)
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

Alıntı:
peterpan Nickli Üyeden Alıntı
özlem mrb nasılsın değişimlerin güzel umarım dahada iyi olacak beninanıyorum hiç bişşeyden çekinme yada hayat senden korksun kocaman gülümse
çok teşekkür ederim gökhan

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-04-2008, 08:04 PM   #112 (permalink)
Yüzbaşı

281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

ya şuan kendimi çok garip hissediyorum.az önce ağladım.kızgınlık mı, çaresizlik mi,yoksa kendine acıma mı bilmiyorum gözyaşlarımı akıtan belkide hepsi.bugün muhasebecimizle baya baya tartışmaya girdim hatta o kadar sinirlendim ki elim ayağım titredi.bu adamlara kim öğretti bir insana birşey öğretirken illa ki terslenmek gerektiğini bilmiyorum.programı bilmiyorum evet ama öğrenilmeyecek şey değil ki.en ufak şeyde ses yükseliyor.hatta bir ara kendinden geçmiş ben beyanname yollarken koluma vuruyor.işte o an delirdim.oldukça sert bir şekilde karşısında çocuk olmadığını bu hareketlerden hoşlanmadığımı belirttim.allahtan geri adım attı,yoksa o sinirle kafasına masayı geçirip işi bırakıcaktım(yapmam öle şey ama )bunca zamandır burdasın diyor1ay oluyor bu arada.nie öğrenmedin hala programı diyor haklı haklı ama,kızın yanına ne zaman yanaşıp soru sorsam bir üfleme bir püfleme.ikinci defa sorduğumda kaç kere anlatıcam gibi tripler falan.kıza ne kadar iyi davransam suyuna gitsem arkamı döndüğümde değişiyor.o kadar huzur diliyorum o günün çok iyi geçtiğini düşlüyorum ama nafile.çok ezilmiş çok lafa maruz kalmış benimde aynı şeyleri yaşamamı istiyor sanırım.adamın bugün beni sindirmeye çalışmasına sanırım oda maruz kalmış.herşeyi ben bilirim havasında çok bilmediği halde.kendimi tanıyorsam bunun böyle gitmeyeceğine eminim.
patronla mı konuşsam acaba bilmiyorum.kafam karışık çünkü 1.5 ay sonra izne çıkıcak ve iş üstüme yıkılacak ve ben 2 ayda hiçbirşey öğrenmemiş olucam.adamlarda doğal olarak laf edicekler.kaçınılmaz son bu.sonuçta kendi çabalarımla ne kadar öğrenebilirim bilmiyorum.geçen mesela döküm istedim yok çıkmıyor dedi oturdum 2 saat elden yaptım.sonra bugün bunun bir yolu olduğunu öğrendim.aptal yerine konduğuma mı kızsam yoksa o kadar zaman kafa patlatma mı yansam .huzur istiyorum artık huzurrrr.kızın gitmesini istiyorum ya.bir çekilsede yolumdan bende kendimi gösterecek fırsatı bulsam.çekim yasasında okumuştum frekansı anı olmayanlar uzun süre birarada kalamazmış.
işten çıkmayı bile düşünüyorum şuan.işsiz kalacağımı artık düşünmüyorum.telkinler saolsunlar karamsar düşünmüyorum artık iş konusunda.borçlarımda var şuan gerçi ama bir ay işsiz kalsam da o kadar sorun olmaz.
çekim yasasını kullanıp daha huzurlu bir çalışma ortamımı dilesem acaba.sonuçta elimde kullanılmayı bekleyen bir güç var ama ben onu doğru dürüst kullanmıyorum bile.yaz az keyfim yerine geldi he
Alt 11-04-2008, 09:34 AM   #113 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna is an unknown quantity at this point

ozlem merhaba
maalesef işyerlerinde genelde olan bi durum bu. benim de çok uzun iş deneyimim yok ama herkesin şikayet ettiği bişey bu. niyeyse kimse kendi bildiklerini bi sonrakiyle paylaşmaya yanaşmıyor. bu biraz kendine güvenmemekten kaynaklanıyor sanırım. sonra gelen kendi yerini kapar veya daha öne geçer falan diye düşünüyorlar galiba. birde tekel olma hissi var galiba ben biliyorum başkası bilmiyo bana muhtaçlar falan diye düşünüyolar belki de.sonra bide kendinden öncekilerden ne gördülerse bi sonrakine de onu yaşatıyolar. niyeyse kimse bana kötü davrandılar ben benden sonra gelene tam tersini yapayım demiyo. bana böyle yaptılar bende böyle yapayım diyo. bi çeşit ego tatmini galiba. işte böyle herkes bildiğini kendine saklayınca da sen kendi tırnaklarınla kazıyarak bişeyler öğrenmeye çalışıyosun birsürü vakit kaybı emek kaybı. anlayabiliyorum durumunu.
iş değiştirme konusunda da nacizane tavsiyem öyle bi karar verdiysen bile iş bulmadan ayrılma. çünkü işsizlik zor gerçekten ve ne kadar sürede bulacağın belli olmuyor. eğer şuan bulunduğun işi kesinlikle gözden çıkardıysan başka işler bakmaya başla bence.
neyse benim çenem düştü.
sonra görüşürüz. kendine iyi bak.
smyrna isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2008, 09:54 AM   #114 (permalink)
hayalayaz
Guest

özlem merhaba
ablam önce muhasebeci ve diğer bayanla beraber toplantı yap..ikisinide aynı anda çağır ve konuş..yalnız sakin ol konuşurken, sinirlenmeden...ondan sonra fazla zaman tanıma onlara..ilk vukuatta, patronla konuş..ama onlarla yaptığın toplantıda sakın patronla konuşmayı düşündüğünü hissettirme onlara..birde proğram netsismi..eğer öyleyse benim oğlum sorularına cevap verebilir diye düşünüyorum..muhasebeci değil ama bu proğramı bildiğinden bahsetti..dün akşam konuşurken..muhasebede bu proğram kullanıldığından bahsetti galiba..proğram netsis se hiç kimseyle konuşma..can ne biliyorsa..sana öğretir..üzme kendini her şeyin bir çaresi var..başka bir proğramsada, ben seni bi canla konuşturayım bakayım..olurmu kızım..işini bırakma.. .
Alt 11-04-2008, 10:07 AM   #115 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
smyrna Nickli Üyeden Alıntı
ozlem merhaba
maalesef işyerlerinde genelde olan bi durum bu. benim de çok uzun iş deneyimim yok ama herkesin şikayet ettiği bişey bu. niyeyse kimse kendi bildiklerini bi sonrakiyle paylaşmaya yanaşmıyor. bu biraz kendine güvenmemekten kaynaklanıyor sanırım. sonra gelen kendi yerini kapar veya daha öne geçer falan diye düşünüyorlar galiba. birde tekel olma hissi var galiba ben biliyorum başkası bilmiyo bana muhtaçlar falan diye düşünüyolar belki de.sonra bide kendinden öncekilerden ne gördülerse bi sonrakine de onu yaşatıyolar. niyeyse kimse bana kötü davrandılar ben benden sonra gelene tam tersini yapayım demiyo. bana böyle yaptılar bende böyle yapayım diyo. bi çeşit ego tatmini galiba. işte böyle herkes bildiğini kendine saklayınca da sen kendi tırnaklarınla kazıyarak bişeyler öğrenmeye çalışıyosun birsürü vakit kaybı emek kaybı. anlayabiliyorum durumunu.
iş değiştirme konusunda da nacizane tavsiyem öyle bi karar verdiysen bile iş bulmadan ayrılma. çünkü işsizlik zor gerçekten ve ne kadar sürede bulacağın belli olmuyor. eğer şuan bulunduğun işi kesinlikle gözden çıkardıysan başka işler bakmaya başla bence.
neyse benim çenem düştü.
sonra görüşürüz. kendine iyi bak.
saol smyrna daha gözden çıkarmadım ama böyle devam ederse çıkarabilirim.ben bu durumları çok eskiden yaşadığım için artık böyle daleverelerin içinde olmak istemiyorum.
Alt 11-04-2008, 10:18 AM   #116 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
özlem merhaba
ablam önce muhasebeci ve diğer bayanla beraber toplantı yap..ikisinide aynı anda çağır ve konuş..yalnız sakin ol konuşurken, sinirlenmeden...ondan sonra fazla zaman tanıma onlara..ilk vukuatta, patronla konuş..ama onlarla yaptığın toplantıda sakın patronla konuşmayı düşündüğünü hissettirme onlara..birde proğram netsismi..eğer öyleyse benim oğlum sorularına cevap verebilir diye düşünüyorum..muhasebeci değil ama bu proğramı bildiğinden bahsetti..dün akşam konuşurken..muhasebede bu proğram kullanıldığından bahsetti galiba..proğram netsis se hiç kimseyle konuşma..can ne biliyorsa..sana öğretir..üzme kendini her şeyin bir çaresi var..başka bir proğramsada, ben seni bi canla konuşturayım bakayım..olurmu kızım..işini bırakma.. .
ya ablam sen ne iyisin böyle valla bak gözlerim doldu şimdi beni hiç tanımadığın halde yardım etmeye çalışıyorsun çok saol sen bir tanesin.
ablacım şimdi kıza yanaşıp sorular sormaya başlıycam baktım hala aynı direkt patronun yanında soluğu alıcam.sonuçta ortada bir art niyet var.patronu çok seviyorum çok iyi kimsenin hakkını yemiyor.ama adamın bu iyi niyetinden faydalanan çok kişi var.bu yaşlı muhasebeci dışında başka bir muhasebeci daha var.normalde bir muhasebeciye iş verilir oda hem içeriyi hem dışarıyı (işlerini)yapar.ama burda öyle değil yani adam boşuna etrafa para saçıyor.hadi kız gitti yaşlı muhasebeciyle kaldık.kızı gözden çıkarsam bu adamı da tutmuyorum.en ufak hatayı senin üstüne yıkar o cins bişey yani.karışık bir durum ama Allah büyük çalışana her daim ekmek vardır.ben elimden geleni yapıcam bu ay içinde.baktım olmuyor iş bulup çıkıcam.kullandığım program logo burada ablacım
Alt 11-04-2008, 05:22 PM   #117 (permalink)
Yüzbaşı

iki saat önce kızın bardağı taşıran son hamlesiyle bir hışımla patronun yanına koştum.böyle böyle anlatmıyor göstermiyor dedim.güldü adamcağız özlem heryer böyle işini herkes sağlama almak istiyor.sen yine birşeyler kapmaya çalış onada zamanında eski muhasebeci öğretmedi dedi.boşver zamanla öğrenirsin dedi.o sıcak yaklaşımını görünce gözyaşlarıma engel olamadım ya çok baba adam gerçekten.işi bırakıcam demek geldi içimden ama sanki adamcağızı yarı yolda bırakıcakmışım gibi bir his doğdu.niyeyse ben bu patronumu çok seviyorum yaa bakalım bir ay daha sıkıcam dişimi.ne de olsa kız gittikten sonra çatır çatır tek başıma öğrenirim.gerektiği yerde muhasebeciye laflarınıda yediririm olur biter
şimdi içim rahat kızda anladı sanki patrona söylediğimi arada pis pis bakışlar atıyoruz birbirimize ama benim içim artık çok rahat.bu kızı sevemiyorum yalan yapmanın alemi yok.suyuna gitmeye çalıştıkça ezmeye çalıştı.artık anladığı dilden konuşucam,kimseye muhtaç değilim Allahıma binnnn şükürrr.şu ayı çıkardım mı borcum harcımda kalmıycak wave
Alt 12-04-2008, 05:29 PM   #118 (permalink)
Yüzbaşı

bazen kendime çok kızıyorum.böyle kontrolümü kaybettiğim için.ama telkinlerin etkisi büyük hayatımda sanırım.2 gün o eski özlem'sem üçüncü gün çok acaip bir güç fışkırıyor içimden,şuanda olduğu gibi.dün yolda giderken düşündüm ben bu küçük insanlara papuç bırakıcak kadar güçsüz müyüm diye.hemde 1.30 ay sonra işten çıkıp bir daha geri dönmeside muallak olan bir art niyetli yüzünden mi işten çıkıcam.benim anlamadığım bazı şeyleri bu kızın algılıyamaması.o burdayken eski muhasebeci kıza göstermemiş şamar oğlanına çevirmiş,sonra Allah ın sopası yok birden adamı işten atıvermişler.ee şimdi o bana aynısını yapmaya çalışıyor.madem geri dönmek istiyorsun e akılsız kız benle iyi geçin ki ileride yaptığın yanlışları bulduğumda milletin gözüne sokup dönüşüne engel olmıyım dimi
şuanda kız yokmuş gibi davranıyorum.hep olumlu şeylere odaklamaya çalışıyorum kendimi.ayrıca bir yaşlı adamın hakkından mı gelemiycem.adamın her dediğine he diyicem birde güzel pohpohlıycam ki kendini bişey sansın
ilk sarsıntıda yıkılmak yokk artıkkk
Alt 12-04-2008, 05:37 PM   #119 (permalink)
Yüzbaşı

biraz da güzel gelişmelerden bahsedeyim wave uzun bir ara çekim yasasına ara vermiştim.canım sıkkındı kendimi veremiyordum.1.000.00 ytl istemiştim.bu ay s.m.m.m ödemem var acil para lazımdı.600 toparladım üstünü ablamdan borç alıcaktım.maaşın yarısıda gidicekti.neyse akşam erkek kardeşimin banka da araba almak için biriktirdiği para var.normalde bir kuruş vermez araba alıcak ya.haklı çocuk yemedi içmedi biriktirdi.akşam yüzümü kızartıp bana 200 ytl versene gelecek ay vallahi billahi öderim diye umutsuzca ısrar etmeye kendimi hazırlamıştım ki.sorun değil gelecek ay vericeksen 1000.00 ytl verim dedi.şok şok şok tabi.
ama ey güzel çekim yasası seni ben nerde yanlış kullandım da kardeşimi araya soktun.hem ben o parayı beleş istedim senden, gelecek ay ödeyeceksem senin bana ne yararın var oldu mu şimdi çekim yasasııııı
Alt 14-04-2008, 09:48 AM   #120 (permalink)
Yüzbaşı

son bir haftadır acaip kendime güvenim var.normalde yolda yürürken benden daha uzun boylu,daha ince yada daha güzel bir kız gördüğümde kendimi ezik hissederdim.dün dışardaydım mesela aceleyle çıktığım için pek bir bakımsızdım.yanımdan güzel güzel kızlar geçiyor hiç umrumda değil,havam bile değişti yaa konuşurken ses tonuma daha hakimim,canımı sıkan bir durum olduğunda susmuyorum artık
herşey iyi yani, ama şu uykusuzluk sorununu ne etsem acaba.esnemekten ağzım yırtılacak

Bookmarks