ya şuan kendimi çok garip hissediyorum.az önce ağladım.kızgınlık mı, çaresizlik mi,yoksa kendine acıma mı bilmiyorum gözyaşlarımı akıtan belkide hepsi.bugün muhasebecimizle baya baya tartışmaya girdim hatta o kadar sinirlendim ki elim ayağım titredi.bu adamlara kim öğretti bir insana birşey öğretirken illa ki terslenmek gerektiğini bilmiyorum.programı bilmiyorum evet ama öğrenilmeyecek şey değil ki.en ufak şeyde ses yükseliyor.hatta bir ara kendinden geçmiş ben beyanname yollarken koluma vuruyor.işte o an delirdim.oldukça sert bir şekilde karşısında çocuk olmadığını bu hareketlerden hoşlanmadığımı belirttim.allahtan geri adım attı,yoksa o sinirle kafasına masayı geçirip işi bırakıcaktım(yapmam öle şey ama )bunca zamandır burdasın diyor1ay oluyor bu arada.nie öğrenmedin hala programı diyor haklı haklı ama,kızın yanına ne zaman yanaşıp soru sorsam bir üfleme bir püfleme.ikinci defa sorduğumda kaç kere anlatıcam gibi tripler falan.kıza ne kadar iyi davransam suyuna gitsem arkamı döndüğümde değişiyor.o kadar huzur diliyorum o günün çok iyi geçtiğini düşlüyorum ama nafile.çok ezilmiş çok lafa maruz kalmış benimde aynı şeyleri yaşamamı istiyor sanırım.adamın bugün beni sindirmeye çalışmasına sanırım oda maruz kalmış.herşeyi ben bilirim havasında çok bilmediği halde.kendimi tanıyorsam bunun böyle gitmeyeceğine eminim.
patronla mı konuşsam acaba bilmiyorum.kafam karışık çünkü 1.5 ay sonra izne çıkıcak ve iş üstüme yıkılacak ve ben 2 ayda hiçbirşey öğrenmemiş olucam.adamlarda doğal olarak laf edicekler.kaçınılmaz son bu.sonuçta kendi çabalarımla ne kadar öğrenebilirim bilmiyorum.geçen mesela döküm istedim yok çıkmıyor dedi oturdum 2 saat elden yaptım.sonra bugün bunun bir yolu olduğunu öğrendim.aptal yerine konduğuma mı kızsam yoksa o kadar zaman kafa patlatma mı yansam
.huzur istiyorum artık huzurrrr.kızın gitmesini istiyorum ya.bir çekilsede yolumdan bende kendimi gösterecek fırsatı bulsam.çekim yasasında okumuştum frekansı anı olmayanlar uzun süre birarada kalamazmış.
işten çıkmayı bile düşünüyorum şuan.işsiz kalacağımı artık düşünmüyorum.telkinler saolsunlar karamsar düşünmüyorum artık iş konusunda.borçlarımda var şuan gerçi ama bir ay işsiz kalsam da o kadar sorun olmaz.
çekim yasasını kullanıp daha huzurlu bir çalışma ortamımı dilesem acaba.sonuçta elimde kullanılmayı bekleyen bir güç var ama ben onu doğru dürüst kullanmıyorum bile.yaz az keyfim yerine geldi he