11-03-2008, 09:24 AM
|
#9 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bende geldim hadi bakalım evett bugün allahın izniyle 5.günüm sabah hiç uyanmak istemedim baş ağrısı veya mide bulantısı olmuyor bende ama bugün kafam kocamandı sanki yastıktan kaldıramadım.dün rüyamda tuhaf uzun metrajlı rüyalar gördüm özellkile sayılara takıldım sanırım o sayıların yaşanmış tarihlerle alakası vardı.acep bilinçaltım napmaya çalışıyor .birde şunu farkettim dik durup durmadığımı anlayamıyorum tamam dik duruyorum ama sanki önceden de böyleydi gibi geliyor tabi beni tanıyana sormalı.bende dikkatimi çeken diğer bir noktada olumsuz şeylere çok takılmıyorum artık bir kere düşünüyorum ikincisinde aklıma geldiğinde etkisi çok az oluyor.yeni işe girerken negatif elektriği atsın diye bir sürü taş almıştım; ametist,turkuaz,pembe kuvars,ay taşı,akik,kaplan gözü...hepsini üstümde taşıyorum hergün o kadar taşı taşıyınca tabi negatif elektrik mi kalırmış canımm .ikinci haftaya geçmek için sabırsızlanıyorum diğer telkinleri de eklemek istiyorum. |
| |