24-04-2010, 04:48 PM
|
#9 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 75
17 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ANİMAA GÜNLÜĞÜ:)) dün çekim yasasını bilinçli olarak kullandım...arkadaş ortamındaydım ve yeni tanıştığım insanlar vardı.baktım ki sıkılıyorum ve bazı şeyler yolunda gitmiyo ben de çekim yasasını uygulamaya karar verdim.aklımdan sürekli iyi düşünürsen iyi olur diyordum,belki yüz kez dedim bunu ama söylediğim andan itibaren gerçekten iyi şeyler olmaya başladı,ortamdan zevk almaya başladım,insanların da bana karşı tavırlarının değiştiğini keşfettim.akşam eve geldiğimde beni hiç aramayan bi arkadaşım aradı.keşke her gün uygulayabilsem şu çekim yasasını ama ne yazıkki zor biraz.. hedeflerimden uzaklaştığımı hissediyorum ne yazıkki.eskiden olacağına inandığım hedefim şimdi bana çok ütopik geliyo,üstelik hiçbir eylemde bulunmuyorum,korkuyo muyum bilmiyorum ama hedefim için hiçbi şey yapmıorumm. bugün ablam telkinlerin bana hiç faydasının olmadığını,yataktan enerjik bile kalkamadığımı söyledi,psikolojikmiş benimkisi.annem de ne zamana kadar dinleyeceksin diyip duruo zaten.telkinleri dinlediğimden beri ailemle çatışma içindeyim.ben değişimin farkındayım,onlar değil.1 yıldır dinliyorum telkinleri,tıkandımmı acaba? telkinleri sabah kalktığımda ve akşam yatmadan önce dinliyorum,başka türlü sersem gibi oluyorum ve biraz da sinirli oluyorum tabi uzun bir süredir sabah uyandığımda gerçi pek sabah denemezrüyalarımı hatırlamıyorum.kendimi bu konuda şartlandırdım belki de hatırlamıyorum diye diye ama bu duruma da deli oluyorum.forumda nusret kayanın kitabından bahsedilmişti pazartesi alıp okucam,umarım faydasını görürüm...
__________________ GÖZLERİN AÇIK DİYE GÖRDÜĞÜNÜ SANIYORSUN... |
| |