Bugün itibari ile uzama ile yaptıgım calısmaları bu günlüğe kaydedecegim belki ben uzadıktan sonra bu siteyi kesfedip bu yazıyı okuyanlar olur onlara faydam dokunsun öncelikle yapacaklarımı sıralayım
1)İmgeleme:kendi kendime telkinler verip uzadıgımı hayal etme (her gece 20dk-30dk arası)
2)Egzersiz:Dr.Lauranın esneme hareketleri tekme atma + zıplama + ip atlama + asılı kalma vs
3)Düzenli spor:Spor salonunda
kosu bandı gibi agırlık kaldırmadan düzenli spor
4)Dengeli Beslenme ve Uyku:3öğün mutlaka kalsiyum protein agırlıklı beslenme ve gunde en az 8saat uyku(6saat uyuyabiliyorum ama 8en iyisi)
5)Telkin Cd:gece uyurkende telkin cdsini dinleyecegim
Ben 17yaşındayım (93 mart dogumlu) boyum 1.67 (1.63tüm bu dediklerimle oldum bundan sonrasını günlüğe kaydedecegim) kg 60 erkegim =)
her ay ölçüm yapacagım her gün yaptıklarımı yada yapamadıklarımı buraya yazıcam pazar gunleri tatil olacak egzersiz + spor için bu günlüğü 4ay boyunca 12.sınıfın başlangıcına kadar güncel tutmaya calısacagım hedefim 7CM 4ayda 7cm uzayabilirmiyim uzayamazmıyım hep birlikte görecegiz ilk ölçümü haziran 1 den sonraki ilk fırsatta yapacagım herkeze bol uzamalı günler 4ay sonra bu yazıyı gülerek keyifle ve 1.74 olarak okumak dilegiyle yarın başlıyorum calısmalara