17-05-2010, 02:58 PM
|
#4 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 53
87 Mesajinıza toplam 402 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: umutluluk burayı unutuyorum bazen ..hep umutsuz zamanlarımda çare aramalrımda aklıma geliyor oysaa mutlu anlarımdada hatırlamalıyım..bugün içimden dolu dolu yazmak geliyor..henüz telkinlere baslayamadım en kısa zamnda inşallah,okulada gitmedim..sınav var çok az çalıştım sonra aklıma burası geldi.dün bir zamanlar ümitler hayaller besledğim sonrasındada hayal kırıklıgı yasadığım benim için imkansız olan biriyle karşılaştım hala nasıl bakıyor gözlerime anlamış değilim.unutmuştummm yinee alevlendi.ama alevlenmeli,düşünmemeliyim,o anı kafamda sürekli tekrar yaşamamalıyımmm..neyse dah fazla bahsetmiyim ondan..elle tutulur bir sorun yok ama boşluk var hayatımda .okadar boş hissediyorum ki bazen..sınav zamnı sınavlara çalşıyorum sınva olmadıgı zaman okuldan sonraa eve boş boş vakit geçiriyorum pc basında vs.. hafta sonu dışarı çıkıyorum ,böyle tekrarlıyor herşey ama hep kafamda boşluk..ne evde oturmaktan zevk alıyorum nede dışarda gezmekten..içimi ısıtan bi sevgi olsun istiyorum bi sevgilim olsun istiyorum bazen benle ilgilenen,bana mutluluk veren..ama olmuyo derler ya zamnsız gelir die gelmiyo..hala dah güvensizliğim var kendimee .karşıma koysalr karşı cinsten birni dogru düzgün konşumam sçamalrım.bazı insanlrın rahatlıgına hayranım..ama olmuyo ben başaramıyorum.herseferinde kedme güveniorum die nutular atsamda kendi kendime hepp hayal kırklgı yasıyorumm.yüüzmdkei o mutsuz ifadeyi kaldıramıorum..çok mu mutsuzum acı mı çekiyorum HAYIR .SADCEE BOŞLU VAR KOCAMAN hayatımdaaa:( |
| |