![]() |
sevgili dünlük... bugün telkinleri dinleyeli 9 uncu günüm yani 10 gün öncesine kadar herşeye kafa yoran agresif alıngan ve iştahsız bir insanken kendimde gelişme görüyorum iştahım açıldı(maşallah) ve yine insanların söylediklerine tam üzülüp sinirlenicekken birden içimden böyle birşey yapmak gelmiyoooor. amaaan salla diyorum kendimi şaşkınlıkla izliyorum ne güzel birşeymiş yahu bu.. bu benim sana ilk yazım gelişmeleri farkettikçe kaydedeceğim... hoşça bak zatına.... |
Ynt: sevgili dünlük... sevgili cezerye dünlüğün hayırlı olsun..gelişmelerin daha büyük güzelliklerle sürsün ablam.. kiss3 |
Ynt: sevgili dünlük... cezerye dünlüğün hayırlı olsun birbirinden güzel haberlerle dolsun.(amma kafiye oldu.)sevgiler kiss3 |
Ynt: sevgili dünlük... kiss3 |
Ynt: sevgili dünlük... dünlüğün hayırlı olsun.. http://img364.imageshack.us/img364/6...nin10gsee9.gif çok güzel biri isim bulmuşsun.. thumbsanim tüm sıkıntıların dünde kalsın bu günün ve yarının mutluluk huzur ve başarılarla dolsun.. http://img364.imageshack.us/img364/3...183c648cp5.gif sevgiler.. http://img364.imageshack.us/img364/8...ous528jkd8.gif |
Ynt: sevgili dünlük... selamlar sevgili dünlük öncelikle burada sana yazdıklarıma gelen yorumlar beni çok mutlu etti seninde yardımınla herkese çok teşekkür ediyorum ttli3 geçen gün çok hoş bi olay yaşadım ben yaklaşık bi on oiki gün kadar suçluluk duyguları ve ego güçlendirici dinledim şu meşhur dalgalanma olayını yoğun olarak yaşamaya başlayınca bırakıp diğer mp3 lere geçmeye karar verdim ancak koruma kalkanı mp3 ünün doğa sesi versiyonu yokmuş ve benim favorim doğa sesidir... neyse bende onun new age versiyonunu indirmeye karar verdim cahilliğim affoluna günlük ama ben new age nasıl bir müzik çeşididir bilmiyordum indirdim ve dinlemeye başladım evet müzik güzel aradada funda arar sesleri geliyo o bitiyo ziynet sali alllah allaaaah dedim bu nası bi müzik çeşidi bu şaşkınlığın ardından sitenin radyosunu keşfettim utananadam ttli3 birde 3 gündür kendine güven ve depresyon dünde kaldıyı dinliyorum normalde derse konsantre olup çalışamayan biri olmama rağmen iki gündür sekizer saat ders çalışıyorum ve gerçekten kendimde pozitiflik hissediyorum evet depresyonun etkierinde bütünüyle kurtulamadım üç günde de bunu bekleyemem zaten ama değişik bir ferahlık var üstümde kalıcı olması dileğiyleeee..... hoşça bak zatına |
Ynt: sevgili dünlük... dünlük normalde kaldırımda ki çizgilere falan basmadan yürümeye çalışan bir insanım taşların şekline göre kafamda sınır çizip adımlarımı hep ona göre atmaya çalışıyodum yolda yürürken ama bugün çarşıdayken yüzüme hafiften rüzgar değdiğini ve kafamı yere gömmediği farkettim çok güzel bir duyguydu ilk defa bana ters tepki gösteren şoföre sinirlenmedim kızmadım için için yüzümdeki sivilceler ciddi dercede azaldı bunu annem bile farketti... dünlük eskiye dönmek istemiyorum ilerlemek ilerlemek ilerlemek istiyorum biliyorum oburum..... |
Ynt: sevgili dünlük... hayırlı olsun dünlüğün dilerim mutlu günlerin hüzünlü günlerinden daha çok olur ttli3 |
Ynt: sevgili dünlük... dünlük bende ciddi gelişme var ya farkedilmicek gibi değil tamam yeme problemimi çözedim ama dvul derisi gibi gerilmiş halimden ve ani tepkilerimden ota çöpe herşeye sinirlenmekten kurtuldum inanamıyorum ya k8908 eskiden kızcaam bişey başıma geldiği zaman şimdi daha sağlıklı bi tepki veriyorum ve olay sonrası kaşlarım çatık gezmiyorum nası bi hafiflikmiş bu yaa.... dünlük olucak bu iş.... unutmadaaan hoşça bak zatına s456 |
Ynt: sevgili dünlük... merhaba dünlük... bir haftayı geçti depresyon dünde kaldı ve kendine güveni dinleyeli evet artık sinirlenmiyorum bu kesinleşti sivilceler iyice azaldı birazda sınav stresi ve başkalarının düşüncelerini öenmsememeyi dinlicem bakalım neler olacak. bide sanırım tek başına bunları dinlemek de yetmiyor nefes egzersizlerine başlicam... evet şimdilik elde var bir sayıyorum sinir yok... devamını bekliyorum sevgili bilinçaltım... hade dünlük hoşça bak zatına sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:15 AM. |