Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Umut'un Seyir Defteri

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Umut'un Seyir Defteri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız umut korkma artık hiç bir şeyden korkma biliyorsun korku korkuyu davet eder.en kötü duygudur tedavi görmen demek şu an rahatsız olman demek değil sen güçlüsün bunu yenmelisin eminimki yeneceksin bu korku illetini bende bir dönem depresyondaydım ilaç falan derken pek ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Umut'un Seyir Defteri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-04-2008, 05:39 PM   #11 (permalink)
Yüzbaşı

serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Umut'un Seyir Defteri

umut korkma artık hiç bir şeyden korkma biliyorsun korku korkuyu davet eder.en kötü duygudur tedavi görmen demek şu an rahatsız olman demek değil sen güçlüsün bunu yenmelisin eminimki yeneceksin bu korku illetini bende bir dönem depresyondaydım ilaç falan derken pek bişi değişmiyor önemli olan kendine güven kendini sev ve kendin için bişiler yap hayat akışını değiştir dr bana ilk söylediğinde içimden kolaysa sen değiştir demiştim.ama doğru hayat akışın değişmeye başladığında ve bazı duygularını yendiğindeişler kolaylaşıyor.bizler burda her zaman birbirimize destek olacağız.sakın unutma

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 17-04-2008, 01:04 AM   #12 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
13 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umut_84 is an unknown quantity at this point

Bugün güzel bir gündü. Lablarda iyiydim. Not aldım. SBT labında soğuk kanlı davrandım. Biraz fotoğrafcılık işine canım sıkıldı. Kendime güvenmeye ne zaman başlayacağım. Hani söz vermiştim. Arkadaşlarımın şaka yaptıklarını bilmeme rağmen kendimi yetersiz hissettim. Sonra bu şakaları yapan arkadaşlarımdan birisi geldi konuştu. Biraz rahatladım. Tamam süper bir fotorafcı değilim. Ama fena bir fotoğrafcı değilim. Bunu neden bir başkasının söylemesine ihtiyaç duyuyorum.

Her Günümün Yaşadığım En Mutlu Gün Olması Dileğiyle...
Kendinin önemli
Olduğunun farkına vardığında
Başkalarıda sana bunu söylemeye başlayacak..
umut_84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2008, 11:24 AM   #13 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

canım sen harika bir fotoğrafçısın..

neden bunu bir başkasının söylemesine ihtiyaç duyuyorsun.. dusun
başkalarından duymak istediğin şeye kendin yürekten inandığında
yaptığının değerli olduğunun ve kendi öneminin farkında olduğunda
başkalarıda sana bunu söylemeye başlayacak..
söylemeselerde sen bunun önemli olmadığını anlayacaksın ..

edison a da vinciye de arkadaşları boşa kürek salladığını söylemişti ama
onlar önce kendilerine sonra yaptıklarına inandılar..

şimdi tüm dünya onları ve yaptıklarını takdir ediyor..
bu örnekleri çoğaltabilirizde canım.. seninde bildiğin şeyler bunlar onun için yüreğinde inan her şeye ..

arkadaşlarınada selam söyle benden..
önce kendileri neler yapabiliyorlarmış.. onu inceleyip eleştiriye kendilerinden başlasınlar..

sevgiler..
Alt 17-04-2008, 01:53 PM   #14 (permalink)
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point

bence çok değerli bir insansın ve mutlaka başaracaksın günlüğün hayırlı olsun güzel gelişmeleri bekliyoruz
Alt 17-04-2008, 06:45 PM   #15 (permalink)
Teğmen

13 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

**shamanic** süpersiniz.

İnsan başta kendi yaptıklarına inanmazsa neye inandığının ne anlamı var ki?

Bundan sonra her sabah günlüğümü okuyarak çıkacağım evden. Aldığım kararları hatırlayarak.
Kendinin önemli
Alt 17-04-2008, 07:02 PM   #16 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

canım benim harika olanda süper olanda senin o güzel yüreğin
ben sadece sana ayna oldum..

sen bana baktın kendini görmüş oldun..

Alt 18-04-2008, 08:55 AM   #17 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
umut_84 Nickli Üyeden Alıntı

Bugün güzel bir gündü. Lablarda iyiydim. Not aldım. SBT labında soğuk kanlı davrandım. Biraz fotoğrafcılık işine canım sıkıldı. Kendime güvenmeye ne zaman başlayacağım. Hani söz vermiştim. Arkadaşlarımın şaka yaptıklarını bilmeme rağmen kendimi yetersiz hissettim. Sonra bu şakaları yapan arkadaşlarımdan birisi geldi konuştu. Biraz rahatladım. Tamam süper bir fotorafcı değilim. Ama fena bir fotoğrafcı değilim. Bunu neden bir başkasının söylemesine ihtiyaç duyuyorum.

Her Günümün Yaşadığım En Mutlu Gün Olması Dileğiyle...
Umutcuğum.Kendini takdir ettikce, seni takdir edenlere haksızlık etmedikce en önemlisi kendine inandıkca başarı senin için hep tatlı bir sonuç olur. Kendini geliştirme yolunda içindeki o hiç büyümeyen tatlı çocukla yürümeye devam et. Şimdiye kadar ne kadar mutlu olduysan bundan sonra kat be kat daha fazla mutlu olacaksın.

Herşeyin değerini bil. En önemlisi de kendi değerini bil.

Sana bir not bırakayım Atakan beyden;

Geçin aynanın karşısına..
Konuşun bilinçaltınızla.
Ona teşekkür edin sizi mutlu hissetitrdiği için.Onu sevdğinizi söyleyin.Varsa isteklerinizi dileklerinizi iletin. Şimdiye kadar yaptıklarınız için ondan özür dileyin.Onunla işbirliği yapmaktan bir bütün olmaktan memnuniyet duyduğunuzu ifade edin.Bu cümleleri söyleyin ve daha fazlasını emin olun sizi duyacak ve her cümleniz size kat kat fazlası ile geri dönecektir.Bu egzersiz telkin dinlemeyi tamamlayıcı etki yapar.

Sana ve Tüm arkadaşlarına mutluluk dolu günler canım. Seni seviyoruz.
Kendinin önemli
Alt 20-04-2008, 05:25 PM   #18 (permalink)
Teğmen

Küçüklükten beri dik durmama gibi bir özelliğim vardı. Genelde sığıntı pozisyonunda dururdum. Bilmediğim bir nedenden dolayı sağ omzum sol olmuzdan daha aşağıda duruyordu. Tabi bu da görüşümü baya etkiliyordu. Sonra o düşük omzumu nasıl yukarıda tutabilirim diye düşündüm. O omzuma sadece dik tuttuğumda orada durabilen bir kazağı koydum ve bir gün boyunca hem telkinleri hemde Starwars imperial march dinledim. Artık dik yürüyorum. Kendine güvenen bir asker gibi.

Küçük birşey olsa bile birşey bence. Ve kendimi başardıklarım için takdir ediyorum. Hafta içi çok hoş geçti. Cuma akşamı tek başıma kütüphanede bir saat çalıştım.

Haftasonunu çözemedim daha. Tek başıma çok sıkılıyorum. Hiçbirşey yapasım gelmiyor. Sırf bu yanımın üzerine gitmek için hafta içinden kitap fuarına ve tiyatroya gitmeye karar verdim. Ama gidemiyorum. Tek başıma zevk almıyorum hiçbirşeyden. Ders çalışmam lazım. Çalışamıyorum. ühü ühü
Kendinin önemli
Alt 23-04-2008, 05:01 PM   #19 (permalink)
Teğmen

Bir insan aynı oyunu 2 kere kaçırır mı? Tiyatroya gitmeye zorladım kendimi. İki seferde 10 dk ile kaçırdım. Başaracağım. Normal bir insanım. Elimden geleni yapacağım. Aynada konuşmakta hala zorluk çekiyorum. dusun Kendimi sevdiğimi söylemek zor geliyor. Ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Forumda güzel bir parça

Sen Varolan Herşeysin,
Düşüncelerin Hayatın, gerçekleşen rüyalarında,
Sen olmayı seçtiğin herşeysin.
Sen sonsuz evren kadar Sınırsızsın.
Kendinin önemli
Alt 25-04-2008, 09:06 AM   #20 (permalink)
Teğmen

Rüyamda kardeşimin ve benim askere gittiğimizi gördüm. Baya bi mutlu oldum. Aynada kendimle konuştum. Onu sevdiğimi güvendiğimi söyledim. Hep yanımda olduğu için teşekkür ettim. Biraz daha yaptıklarımıza inanmasını kendimize güvenmemiz gerektiğini de söyledim. Sınavlarım başlamak üzere telkinlere bir hafta boyunca ara veriyorum. Çünkü yan etki olarak uyku yapıyorlar. İnsanlara yardım etmek hoşuma gidiyor. Sınavlarımda başarılı olmayı tüm kalbimle istiyorum ve başarılı olacağıma inanıyorum. İçimden bir his daha dünyanın umut'un kim olduğuna dair en ufak bir bilgisi olmadığını söylüyor.

Sağlıcakla Kalın
Günlüğüm ve Canım Arkadaşlarım
Kendinin önemli

Bookmarks