12-05-2008, 08:25 PM
|
#32 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 4
13 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Umut'un Seyir Defteri
Meleklerim kanatlarınıza, billur sesinize sağlık.Diyorum ya insanın söylemesi ile yapması farklı oluyor.Aranızdan herhangi
biri bu durumda olsaydı bende aynı sizin söylediklerinizi söylerdim. Ben onları birebir tanıyorum. Çok iyi insanlar olduklarını biliyorum. Sadece birisi bu boyutta sıkıntıyı gögüsleyebilecek güçte değil daha. Diğeride ne olduğunun tam farkında değil. Sürekli gülümsemeye çalışıyorum. Sevdiklerimi üzmemeye çalışıyorum. İşte aynı zamanda yardım istemem absürd oluyor. Onlar benim iyi olduğumu düşünüyorlar.
Umut gerçek ismim.Annem ve babamın evliliklerinin ilk 10 yılında 2 tane ölü çocukları olmuş. Ben doğmuşum sonra biraz ufak hasta. Adımı umut koymuşlar.
Babamdan çok iyi bir haber aldım. Taburcu olmuş. Evde 1 ay yatacakmış. Bu çok sevindirici.
shamanic söyledikleriniz çok mantıklı bende farkındayım. Boğulan bir insanın hayatı için çırpınmaması çok zor. Çok iyi yüzmeyi biliyor olması lazım. Pratik yapmış olmalı. Ben tecrübe edinemiyorum. Hemen unutuyorum.
__________________ Başkalarından duymak istediğin şeye,
Kendin yürekten inandığında,
Yaptığının değerli
Kendinin önemli
Olduğunun farkına vardığında
Başkalarıda sana bunu söylemeye başlayacak.. |
| |