Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Umut'un Seyir Defteri

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Umut'un Seyir Defteri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bunları yapmamam için bir sebep yok ve yapıyorum. Ama sorun düşünce tarzımda olduğu için bunlar yeterli gelmiyor. Kendimi tek bir birey olarak görmekten daha açıkcası arkadaşlarımdan ayrı görmekten çok uzağım. Buna saplanıp kaldım. Felsefem Carpediem. Bunu uygulamaktan çok uzaktayım. Konsantre ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Umut'un Seyir Defteri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-08-2008, 08:43 AM   #41 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
13 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umut_84 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Umut'un Seyir Defteri

Bunları yapmamam için bir sebep yok ve yapıyorum. Ama sorun düşünce tarzımda olduğu için bunlar yeterli gelmiyor. Kendimi tek bir birey olarak görmekten daha açıkcası arkadaşlarımdan ayrı görmekten çok uzağım. Buna saplanıp kaldım. Felsefem Carpediem. Bunu uygulamaktan çok uzaktayım. Konsantre olamıyorum. Enerjimi bir noktaya odaklayamıyorum.

Ama yapmaya çalışıyorum. Zor dönemlerin radikal kararlar gerektirdiğini düşünüyorum.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Kendinin önemli
Olduğunun farkına vardığında
Başkalarıda sana bunu söylemeye başlayacak..
umut_84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-08-2008, 09:10 AM   #42 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

Alıntı:
umut_84 Nickli Üyeden Alıntı
Bunları yapmamam için bir sebep yok ve yapıyorum. Ama sorun düşünce tarzımda olduğu için bunlar yeterli gelmiyor. Kendimi tek bir birey olarak görmekten daha açıkcası arkadaşlarımdan ayrı görmekten çok uzağım. Buna saplanıp kaldım. Felsefem Carpediem. Bunu uygulamaktan çok uzaktayım. Konsantre olamıyorum. Enerjimi bir noktaya odaklayamıyorum.

Ama yapmaya çalışıyorum. Zor dönemlerin radikal kararlar gerektirdiğini düşünüyorum.
arkadaşlarımdan ayrı görmek ne demek??? anlayamadım da. dusun

--------------------------

bak imza'n ne güzel. bi kaç defa okusana... benim hoşuma gitti ve bu yazıyı sevdim. saolasın
Başkalarından duymak istediğin şeye,
Kendin yürekten inandığında,
Yaptığının değerli olduğunun
ve
Kendi öneminin farkında olduğunda
başkalarıda sana bunu söylemeye başlayacak..

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2008, 01:55 AM   #43 (permalink)
Teğmen

13 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Arkadaşlarımdan ayrı olarak tek başıma bir birey olarak görmekten bahsediyorum.
Kendinin önemli
Alt 13-10-2008, 05:23 PM   #44 (permalink)
Teğmen

Heyecan. Merak. Zaman neler getirecek bakalım...
Kendinin önemli
Alt 08-01-2009, 03:00 PM   #45 (permalink)
Teğmen

Tekrar merhaba. Yoğun ders temposundan ve sosyal aktivitelerden dolayı uzun zamandır yazamıyorum. Hayatım olduğu gibi akıp gidiyor. Dersler falan filan. Genelde güzel geçiyor. Tabi kötü olduğu zamanlarda oluyor. Ama onlar azınlıkta. Kendimi baya gelişmiş olarak görüyorum. Uzun zamandır kötü hareketler yapmadım. Kız meselesini biraz daha hafifletebiliyorum. Kendimi kontrol edebiliyorum zaman zaman. İlerisi için hedeflerim var.

Sorun tam olarak burada başlıyor. Yaptıklarımdan tatmin olmuyorum. Hiçbir zaman yeteri kadar çalışmadığımı yeteri kadar iyi yapmadığımı düşünüyorum. Kendime pek değer vermiyorum. Yaptıklarıma da tabi. Birisi teşekkür ettiğinde ne olacak birşey yapmadım ki diyorum. Neden korkuyorum? Tam olarak bilmiyorum.

Bazen hayat çok yapay geliyor. Sevmek istiyorum. Zaman var diyorlar. Sevmek zor değil Sevilmek zor olan. Kendimi kitaplardaki kahramanlara benzetiyorum. Allahtan orada ezmiyorum.

Gülebiliyorum. Hayatımın en güzel tarafı bu. Farklı bir espiri anlayışım var. Diğer insanların güldükleri kahkahalarla güldürmüyor beni. Sırıtıyorum. Dişlerim gözüküyor.

Gökyüzünde bir buluta tutulmak ne kadar gerçekci bilmiyorum. O nerede?
Kendinin önemli
Alt 09-01-2009, 01:39 PM   #46 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile

umutcum merhabalar ..

yeni forumumuzda hiç mesajlaşmamıştık..
seni yanımızda tekrar gördüğüme sevindim..

sorun dediğin noktada acaba kendini layık görmeyişinin etkisi olabilir mi..
bunun için kendini sevgiyle affet.. her şeyin en iyisine layık olduğunu sık sık hatırlat kendine.. ve basit bir teşekkür bile olsa duyduğun yürekten şükret minnet et .. bu duygunun yüreğinden tüm evrene taşmasını seyret kendi içinde..

her anlamda tamamlandığın kolaylıklarla huzuru deneyimlediğin keyifli bir yaşama sahip olman dileklerimle..

sevgiler..
Alt 09-01-2009, 02:31 PM   #47 (permalink)
Teğmen

spiritangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 346
65 Mesajinıza toplam 517 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
spiritangel is an unknown quantity at this point

Slm umut ismin ne kadar güzel...Çok severim umut ismini.Telkinler nasıl gidiyo peki?Bende kendimi ayağa kaldırmaya çalıştığım için telkinlerle başladım içim olumluya döndü sanki cici şeyler düşünmeye başladım gibi inşlh hepimiz iyleşiriz...
Başarılar diliyorum sana iç dünyanda ve dış dünyanda:)
spiritangel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-01-2009, 09:19 AM   #48 (permalink)
Teğmen

Şiir ve yazılarımı yayınladığım bir blog adresim var. Arkadaşlarım yazdıklarımı beğeniyor. Ama yorumda bulunmuyor. Bende kendime yorumda bulundum. Kendi yaptığımı önemli bulmazsam, kimse önem vermez. Kendi yaptığıma önem verdiğimi belli etmezsem, kimse önem verdiğimi bilemez.

"Şair/Yazara Övgü;

Okudunuzdan duyguları hissedebileceğiniz tipte güzel şiirler.Kelimeler, hem motife uygun hem altta yatan gizli anlamla çelişmiyor.Şimdiye kadar kimse yorum yazmamış olsa da yorum getirecek en değerli kişi olarak kendimi görüyorum. Bugüne kadar yorum yazmadığımdan dolayı kendimi kınıyorum. Yabancı bir göz ne der bilmiyorum. Bence çok güzeller. Elinize sağlık. Kutluyorum. Devamını bekliyorum.."

Not: Şimdi blog adresimi vermezsem ayıp olur...
kalemimdendamlayan.blog.com
Kendinin önemli
Alt 07-08-2009, 11:19 PM   #49 (permalink)
Teğmen

Standart Cevap: Umut'un Seyir Defteri

Hayatım değişti. Hayatım gerçekten değişti mi?

En iyi arkadaşımla aram bozuldu. Çevremdeki insanların %100 ü boşver önemli değil kafana bile takmaya değmez diyor. Şimdiye kadar çok dert ettim. Artık bende umursamamaya çalışıyorum.

Sanki arkadaşlıkla birşeyi maskeliyorum. Kendi yalnızlığımdan kaçıyorum sadece.

Hayatım değişti. Ne kadar devam eder bilmiyorum ama ARTIK BEN VARIM.

Oradan oraya sürüklenen boş sandal değilim.

Olabildiğince kendim olmaya ihtiyacım var.

Ben olmaya.

BEN UMUT.
RUHUYHA DÜŞÜNCELERİYLE BEDENİYLE UMUT.
BEN AİLEM DEĞİLİM.
BEN ARKADAŞLARIM DEĞİLİM.

TEK BAŞIMA ISSIZ BİR ADAYA DÜŞMÜŞ OLSAM DA
İSTANBUL GİBİ BİR METROPOLDE YAŞASAM DA
BEN UMUT'UM.
NE FAZLA NE EKSİK.....
Kendinin önemli
Alt 14-10-2010, 12:06 AM   #50 (permalink)
Teğmen

Standart Cevap: Umut'un Seyir Defteri

Sıkıldığım zaman günlüğümü, yazdıklarımı sizin katkılarınızı okuyorum ve rahatlıyorum. Daha 5 dakika önce büyük bir ruhsal sıkıntı atlattım. Günlüğüm sayesinde atlattım.

Neredeyse 1 yıl olmuş yazmayalı.

Okulumu bitirdim. Yüksek lisansa okuluma başvurdum ama alınmadım. Özel öğrenci statüsüne başvurdum ve kabul oldu. 2 tane yüksek lisans dersi alıyorum. Eğer yüksek lisansı ara dönemde kazanabilirsem aldığım dersler yüksek lisansta sayılacak ve dönem kaybetmemiş olacağım.

Arkadaşlarımın çoğu İstanbulda iş buldular. İzmirde neredeyse kimse kalmadı. Düzenli olarak sorun yaşadığım arkadaşımla 1 yıldır hiç konuşmuyoruz. Burada kalan arkadaşlarla zaman geçiriyorum.

Yazın okuldaki araştırma görevlilerinden birisiyle çalıştım. Başarılı sayılabilecek bir kongre organizasyonunda teknik ekip başkanlığı yaptım.

Psikologla 2 ayda bir bazen daha uzun aralıklarla konuşuyorum. Aslına bakarsanız çok sağlamlaştım. Güzel planlarım umutlarım hayallerim var. Sorunların üstesinden gelebiliyorum.

Sizden uzak kaldığım 1 yıl çook kısaca böyle geçti....

Umarım hepiniz çook iyisinizdir. Sizi çoook öpüyorum :D
Kendinin önemli

Bookmarks